Nokia E90 - Από πρώτο χέρι

Reaction score
5
Μιας και μόλις πήρα στα χέρια μου ένα ελληνικό E90, είπα να μοιραστώ λίγες φωτογραφίες και λίγες εντυπώσεις συγκριτικά με το 9500, για πάσα ενδιαφερόμενο.

Θεωρώ ότι έχετε δει πολλές φωτογραφίες στο web, οπότε δεν θα βάλω πολλές. Έτσι κι αλλιώς είμαι πολύ κουρασμένος για να τραβήξω σοβαρές φωτογραφίες, κι έτσι συμπαθάτε με.

- Η κάρτα SIM πλέον μπαίνει σε χωριστό πορτάκι από την μπαταρία.
- Έρχεται με μια microSD στα 512MB. Ήδη έχω μια 1GB κι έρχεται αύριο μια 2GB. Πού θα πάει, θα χωρέσουν όλοι οι χάρτες! :-D
- Το GPS στην αρχή ψάχνει αρκετά να βρει δορυφόρους, ιδιαίτερα στον κήπο μου που έχει ψηλά δέντρα. Θα δοκιμαστεί εκτενέστερα από αύριο στον δρόμο.
- Συνδεθήκαμε στο δίκτυο του σπιτιού μου, που τρέχει με WPA-PSK, με περίπου 3 κινήσεις...
- Η οθόνη έξω και μέσα ουσιαστικά δείχνουν το ίδιο πράγμα, σαν 2 monitors του ίδιου PC. Εννοώ ότι αν π.χ. μέσα είσαι στο "GPS - Position - Satellite Status" και κλείσεις το κινητό, η έξω οθόνη δείχνει το ίδιο. Συνεχίζεις από εκεί που είσαι.
- Έχει την μεγαλύτερης ανάλυσης εσωτερική οθόνη που έχω δει σε κινητό (800 pixels wide), και αντίστοιχα δείχνει πολύ πληροφορία.
- Το κινητό είναι Made in Finland.
- Πλέον οθόνη και πληκτρολόγιο 'κάθονται' εντελώς flat ανοιγμένα, αν το θέλουμε.
- Γενικά είναι πολύ πιο γρήγορο από το 9500 στα μενού, στο φόρτωμα εφαρμογών και στην αίσθηση.

Αυτά για τώρα. Αν υπάρχει κάτι σημαντικό θα επανέλθω.

Attachments

Reaction score
5
- Απλά να πω ότι είναι ένα mini computer, που έχει ότι feature κυκλοφορεί σε κινητό, εκτός οθόνης αφής. Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι ΔΕΝ κάνει. Μέχρι Blackberry Connect, την νέα έκδοση έχει.

Attachments

Reaction score
5
Να πω την αλήθεια δώσαμε ένα αστείο ποσό, λόγω αναβαθμίσεων. Κάτω από 100 ευρώ. Αλλά γενικά παίζει στα 850 ευρώ πάνω κάτω.
Δεν ξέρω αν θα έδινα τόσα λεφτά για οποιοδήποτε κινητό. Αλλά σίγουρα οι ενδιαφερόμενοι θα το πάρουν με κάποιου είδους επιδότηση, οπότε δεν θα κοστίσει τόσο στους περισσότερους.

Reaction score
50
Ε καλά προφανώς την τιμή τη ρωτάω για να δω πόσο πάει με επιδότηση :)

Reaction score
3
Απάντηση: Nokia E90 - Από πρώτο χέρι

καλορόζικο

Με το wifi συνδέεσε εύκολα στο σπίτι με τον router σου και κάτι ακόμη παίρνει φαντάζομαι το route66 σωστά;

Reaction score
5
Wifi: Όπως είπα και πιο πάνω, με 3 κινήσεις συνδέθηκα. Και έχω και WPA-PSK, που έχει ένα βήμα παραπάνω από την σύνδεση που κάνουμε π.χ. σε ένα Starbucks.
Route66: Δεν το έχω δοκιμάσει. Έχει το Nokia Maps έτσι κι αλλιώς, όπως το Ν95. Θεωρώ όμως ότι εφόσον υπάρχει έκδοση του Route66 για Series60 3rd edition, θα παίζει και εδώ.

Reaction score
3

Καλός ευχαριστώ θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία διότι Plaisio Multirama παραλάβανε στην αποθήκη και θα το έχουν από βδομάδα στα μαγαζιά τους.
thanks.:respect:

Reaction score
3

ακόμη το περιμένουν πέρασα από όλα τα γνωστά τύπου πλαίσιο κλπ ακόμη και από alpha copy Βουλιαγμένης τίποτα.

Reaction score
3

Πιστεύω ότι είναι το ποιο ολοκληρωμένο symbian στην κατηγορία κινητού υπολογιστή διότι για μένα μετράει το μέγεθος στην οθόνη και το ότι έχει και ραδιόφωνο βέβαια είναι και 3G για όσους το χρησιμοποιούν.Η camera εάν είναι 2 η 5 μεγκαπίξελ ποσώς με ενδιαφέρει άρα καλύπτει όλα τα γούστα και αυτό είναι ένα+στον καταναλωτή.
Σήμερα ρώτησα σε oteshop αλλά δεν το είχαν (Γλυφάδα)

Reaction score
3

Τελικά ένα πρόβλημα στην γραμμή παραγωγής του τηλεφώνου είχε σαν αποτέλεσμα την καθυστέρηση της συσκευής.Τό πρόβλημα είχε να κάνει με την τριβή της οθόνης στο πληκτρολόγιο με την συνέπεια να γρατζουνίζετε η οθόνη.

Reaction score
3

μετά το iphone το μόνο smart τηλέφωνο που με βόλεψε για internet

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.527
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas