Nokia N-73 Εντυπωσεις

Reaction score
4
Μολις πηρα το Ν73 αν και ειμουν στο τσακ να παρω το Ν93. Απλα σκεφτηκα οτι δεν υπηρχε λογος να δωσω τα 180 ευρω επιπλεον. Πολυ ποιο βαρυ το Ν93 και ογκωδες με σχεδον καμια σημαντικη διαφορα στις καμερες τους!!!
Ετσι λοιπον και εκμεταλλευομενος την επιδοτηση το πηρα

Μπορω να πω οτι η παιδικη ασθενεια του mp3 player σε οτι αφορα την ενταση στον ηχο με τα προηγουμενα N μοντελα εξαφανιστηκε. Ειχα πρωτα το Ν90 και το mp3 του ειχε την χαμηλοτερη ενταση που ειχα ακουσει ποτε.

Και τωρα στα σοβαροτερα...
Η φωτογραφικη του δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα μεγαλυτερα Ν οπως το Ν93. Οπικο 3χ και φυσικα Carl Zeiss φακος. Δεν θα κουρασω με μπλα μπλα αφου εδω http://www.europe.nokia.com/phones/comparephones/compare.jsp?location=GR&language=EL
Μπορειτε να δειτε και μονοι σας τις προδιαγραφες του...

Εδω και τρεις photo που τραβηξα πριν λιγο...

Aυτο ομως που με απογοητευσε ειναι το βιντεο που τραβαει.
Αν και mpg4 οπως και του Ν90 και του Ν93 δεν εχει καμια σχεση η ποιοτητα.
Εντονος θορυβος στην εικονα και γενικα μια απογοητευση τουλαχιστων σε συγκριση με τα μεγαλυτερα Ν.

Με λιγα λογια και σε γενικες γραμμες το Ν 73 ηταν απο τις καλυτερες επιλογες που ειχα στο ποσο των 500 ευρω.
Σκεφτηκα και το Sony ericsson με τα 3,2 Mpx το S 700 αν δεν κανω λαθος αλλα το βιντεο του ειναι σε νηπιακο σταδιο. Κριμας για τετοιο κινητο...

Παντως το Ν 73 το συνιστω ιδιως αν ειστε λατρεις των ΝΟΚΙΑ οπως εγω.

Reaction score
4
Σαν φωτογραφική μηχανή είναι :p :p :p
Να ηταν και σαν τηλεφωνο θα ηταν ακομα καλυτερα !!!
Αρχισαν τα προβληματα... Τι ηθελα και πηρα καινουρια συσκευη? Για να μου βγαλει εμενα τα προβληματα :confused:

Πολλες φορες δεν χτυπαει ενω με παιρνουν τηλ :(:(:(
Παιρνω τον εαυτο μου στο κινητο απο το σταθερο και ενω καλει απο το σταθερο το κινητο δεν χτυπα.
Το ωραιο ειναι οτι αν σηκωσω το κινητο την ωρα που το καλω απο το σταθερο δεν ανοιγει την γραμμη και συνεχιζει να χτυπα στο σταθερο...
ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Μεθαυριο παει στην ΝΟΚΙΑ για να μην πω τιποτα χρονιαρες μερες...

Reaction score
4
Για δες αν εχει και κανενα firmware update....
Παντως και το δικο μου Ν80 τρωει κατι κολληματα ωρες ωρες, αλλα με ενα restart ειναι οκ...
Εψαξα στο ιντερνετ και δεν βρηκα... Θα το παω και εγω στη ΝΟΚΙΑ
Και εμενα με ενα restart καλει τα πρωτα 2-3 τηλεφωνα που του κανω...
Μετα ξαναμπλοκαρει και δεν χτυπα!!! :(:(:(

Νομιζω σαν συσκευη περα απο το να φτιαχνει καφε και να βγαζει photo θα επρεπε να ειναι και τηλ και να κανει ring ring ring ...
Αυτο επισης το κανει και οταν επιλεγεις δικτυο και για εικονοτηλεφωνο και για GSM.
Aν το αλλαξεις σε GSM use μονο τοτε φτιαχνει... Ετσι εκανε το προηγουμενο που ειχα...

Αυτο και GSM που το βαζω μονο, και παλι δεν καλει πολλες φορες!
Θα τα ακουσει η ΝΟΚΙΑ αυριο...

HV

Reaction score
0
Οταν μαθουν οι ελληνες πως αλλο το τηλεφωνο αλλο η φωτ. μηχανη και αλλο η καμερα ολα θα ειναι μια χαρα.
Δεν ειναι τυχαιο που στην αμερικη χρησιμοποιουν στο μεγαλυτερο ποσοστο πιο απλες συσκευες απο οτι εδω. Και μιλαμε για την αμερικη. ;)

Reaction score
4
Οταν μαθουν οι ελληνες πως αλλο το τηλεφωνο αλλο η φωτ. μηχανη και αλλο η καμερα ολα θα ειναι μια χαρα.
Δεν ειναι τυχαιο που στην αμερικη χρησιμοποιουν στο μεγαλυτερο ποσοστο πιο απλες συσκευες απο οτι εδω. Και μιλαμε για την αμερικη. ;)
Ναι αλλα δεν ειναι καπως δυσκολο να κουβαλας στο δρομο μαζι σου και φωτογραφικη και βιντεοκαμερα και τηλεφωνο? :D :D :D
Εχει φαση να εισαι στο δρομο και να μπορεις να τραβηξεις μια photo με τους φιλους. Εκει που θα πας για καφε π.χ.

Δηλ εσενα δεν σου αρεσει σαν ιδεα? :rolleyes:

Το θεμα ειναι αυτο που φτιαχνουν να δουλευει.
Θεμα firmware θα ειναι. Αυριο θα λυθει...
Απλα νευριασα γιατι ειναι καινουρια συσκευη...

HV

Reaction score
0
Το ενα firmware διορθωνει κατι αλλα χαλαει κατι αλλο.
Αυτο εμαθα τα τελευταια 2 χρονια κοντα που εχω και εγω NOKIA απο τα καλα ( N Series ) και πριν με το 6600.
Απλα οχι εγω δεν ειμαι απο τα ατομα που βγαζουν συνεχεια φωτογραφιες.
Αν θελω παιρνω την επαγγελματικη μου Φωτ.Μηχ μαζι με τον τριποδα και παω ταξιδακι με αυτο τον σκοπο. :)

Reaction score
14
To ότι τα τηλέφωνα ενσωματώνουν πλήθος λειτουργιών δεν είναι Ελληνική απαίτητση αλλά διεθνής, όπως και οι χώρες προέλευσης των συσκευών. Συνεπώς, το να μιλάμε για Ελληνική συνήθεια στο τομέα αυτό δεν τίθεται σε σωστή βάση.

Τώρα αν χρησιμοποιούμε μεγάλο ποσοστό από αυτά που η τεχνολογία μας διαθέτει, είναι μια άλλη συζήτηση. Εμένα μου αρέσει όμως που χρησιμοποιώ το κινητό μου τηλέφωνό ως φορητό υπολογιστή, σύστημα πλοήγησης κα, τη στιγμή που δεν έχω το χρόνο ή το χώρο για να χρησιμοποιήσω τις καθ'αυτού συσκευές που είναι για το λόγο αυτό.

HV

Reaction score
0
Αλλο η πλοηγηση..Σε αυτη την περιπτωση η συσκευη ειναι περισσοτερο για πλοηγηση και λιγοτερο για κινητο αφου θα μιλας για τα Pda της MIO , QTEC κτλ κτλ.

Reaction score
14
To ότι τα τηλέφωνα ενσωματώνουν πλήθος λειτουργιών δεν είναι Ελληνική απαίτητση αλλά διεθνής, όπως και οι χώρες προέλευσης των συσκευών. Συνεπώς, το να μιλάμε για Ελληνική συνήθεια στο τομέα αυτό δεν τίθεται σε σωστή βάση.

Τώρα αν χρησιμοποιούμε μεγάλο ποσοστό από αυτά που η τεχνολογία μας διαθέτει, είναι μια άλλη συζήτηση. Εμένα μου αρέσει όμως που χρησιμοποιώ το κινητό μου τηλέφωνό ως φορητό υπολογιστή, σύστημα πλοήγησης κα, τη στιγμή που δεν έχω το χρόνο ή το χώρο για να χρησιμοποιήσω τις καθ'αυτού συσκευές που είναι για το λόγο αυτό.
Μολαταύτα ακόμα δεν έχω πρόβλημα στο να......μιλάω :)

Reaction score
4
Eγω το εδωσα στη Nokia club και οταν του κανουν την αναβαθμιση θα το πουλησω 350 ευρω.
Πηγα και πηρα το N 93.

Nαι ειμαι τρελος.... Το ξερω...

Οποιος το θελει το Ν 73 pm.
505 ειναι η τιμη του.

HV

Reaction score
0
To N93 το εχει ενας κολλητος μου και η κοπελα μου...
Ποιο πολυ Καμερα ειναι παρα κινητο...Και αρκετα μεγαλο...

Reaction score
4
To N93 το εχει ενας κολλητος μου και η κοπελα μου...
Ποιο πολυ Καμερα ειναι παρα κινητο...Και αρκετα μεγαλο...
Το μεγαλο κανει την διαφορα! :):):)

Αν και ακομα δεν εχω δει να βγαζει καλυτερες φωτο απο το Ν 73...
Βιντεο εχει καλυτερο...

Το εβαλα και αγγελια το Ν 73 στις εφημεριδες και εδω...
Πιστευω με 350 θα το δωσω αερα...

Εμενα δεν με πειραζει το μεγεθος ας ειναι και τουβλο...
Το κινητο το παιρνω για τις λειτουργειες τοσο σαν φωτογραφικη αλλα και σαν τηλεφωνω και οχι για το μεγεθος η το σχεδιασμο του...

HV

Reaction score
0
Τοτε γιατι δεν παιρνεις ενα Iridium ? ΑΑ δεν εχει φωτογραφικη μηχανη αλλα πιανει ακομα και στην ανταρκτικη :p

Reaction score
4
Γενικα τα SonyEr εχουν τις καλυτερες φωτογραφικες λειτουργιες με διαφορά κιολας απο ολα τα υπολοιπα....

Και γιατι δεν επαιρνες το Ν95 ??
Μου αρεσε το Ν 93 Γιωργο αλλα τι να το κανεις?
Διαβασε το post μου το καινουριο να δεις τι επαθα και με το Ν 93.
Και αυτο χαλασμενο...

Στο Ν 73 βεβαια απλα θελει μια αναβαθμιση η συσκευη...
Λειτουργει μια χαρα απλα τρωει κολημα με τις εισερχομενες κατι φορες.
Θα το φτιαξουν...

Αλλα στο Ν 93 τετοιο προβλημα? ΕΛΕΟΣ ΝΟΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περιμενω πως και πως να τους το παω πισω για να μου το αντικαταστησουν...
Δεν θα δεχθω επισκευη για το Ν93 γιατι εχει σοβαρο προβλημα με την καμερα και συμφωνα με τον υσχιων νομο επειδη το αγορασα χαλασμενο θα το αλλαξουν θελουν δεν θελουν...

Τωρα με το Ν73 και εκει θα επρεπε κανονικα να ζητησω αντικατασταση και να μην δεχθω service αλλα το προβλημα ηταν μικρο...
Παντως ειπαν οτι αν ειναι κατι σοβαρο θα μου το αντικαταστησουν και αυτο...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound