Nokia N-73 Εντυπωσεις

Reaction score
14
Το Ν73 πήρα και είμαι μέρχρι τώρα πολύ ικανοποιημένος. Σαν τηλέφωνο είναι αριστο και σαν κάμερα ποιοτικό. Να φανταστείτε το είδε και ο Καφάτος και λέει όμορφο τηλέφωνο (το έχω πάρει μάυρο music edition), και όταν το φέρνει κοντά (λόγω Νιαγάρα) και βλέπει ότι είναι ΝΟΚΙΑ, λέει μπλιάχ!!!! (σαν να έβλεπε LCD προβολέα!!!)

το Ν73 είναι μια καλή προσπάθεια της ΝΟΚΙΑ να φτάσει κοντά στα SONY ERICSSON, σε εμφάνιση και σε ποιότητα κάμερας...!!!

Ομως ο μιστερ Ντρήμ, σαν 10 χρόνια ΝΟΚΙΑΚΙΑΣ δεν αλλάζει μάρκα.

Reaction score
4
Σαν δυνατοτητες photo και φλας συμφωνω και εγω οτι τα Ericsson ειναι καλυτερα.
Δεν ξερω αν ειναι καλυτερα βεβαια απο την σειρα Ν της Νοκια που φοραν φακο Carl.

Το μονο που μου την σπαει στα sony ericsson ειναι οτι το βιντεο που τραβαν ειναι φτωχο και μικρο σε μεγεθος και αναλυση...

Αν δεις το βιντεο του N93 θα παθεις πλακα! Καλυτερο απο του Ν73.

Γιατι αραγε η Ericsson δεν ανεβαζει την ποιοτητα της video εγραφης?

Reaction score
50
Ερώτηση παιδιά για το Ν73: καταρχήν τι διαφορά έχει το music edition σε σχέση με το απλό (εκτός απ' το χρώμα!); Είναι που δέχεται 2ΜΒ κάρτα ενώ το απλό μέχρι 1 νομίζω; Ισχύει αυτό/έχει κάποια άλλη διαφορά; Οι καρτούλες των 2ΜΒ πόσο πάνε πάνω κάτω;

Επίσης βασικό: τα περί φωτ. μηχανής και κάμερας τα αναφέρατε αρκετά αναλυτικά. Ως MP3 player τι λέει; Στην αρχή ο HC-M αναφέρει ότι έχουν εξαφανιστεί οι παιδικές ασθένειες του να μην παίζει δυνατά τα mp3. Απλά επειδή δεν παρακολουθώ ιδιαίτερα τα τεκταινόμενα στα κινητά τι ακριβώς διορθώθηκε; Δεν έπαιζε δυνατά το εξωτερικό ηχείο ή όταν το συνέδεες με ακουστικά; Πέρα απ' αυτά τι λέει ως mp3 player; Απ' το πόσο δυνατά μπορεί να παίξει (με ακουστικά κατά βάση που έτσι θέλω να το χρησιμοποιώ) μέχρι ποιότητα αναπαραγωγής, δυνατότητες πλοήγησης, ευκολία φόρτωσης αρχείων κτλ. Επίσης το συνοδευτικό CD που δίνει η NOKIA κάνει extract από CD και convert σε mp3; Γενικά παρατηρήσεις;

Thanks!

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members