NOKIA5800 και πλοήγηση

Reaction score
0
Καλησπέρα.Θέλω να αγοράσω το NOKIA 5800 και θα ήθελα λίγη βοήθεια για να μην κλαίω τα χρήματά μου.Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω gps με φωνητική πλοήγηση χωρίς να χρεώνομαι;Και αν όχι τώρα,κάποια στιγμή στο μέλον;Και ακόμα όταν μπαίνω στο internet σε hot spot σημεία θα χρεώνομαι;Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ! !:139:

Reaction score
164
Απάντηση: NOKIA5800 και πλοήγηση

Καλωσήλθες! :107:

Για το 5800 αναμένεται το Destinator και το Garmin, τα οποία λειτουργούν σαν κανονικά GPS. Σημείωσε ότι τα δύο συγκεκριμένα προγράμματα έχουν εκδόσεις για Symbian, απλά δεν είναι συμβατά με οθόνη αφής. Το Garmin τρέχει με "πατέντες", αλλά δεν μπορείς να δώσεις το νούμερο της οδού που σε ενδιαφέρει.
Σε περίπτωση που συνδεθείς σε Wifi hotspot, δεν υπάρχει χρέωση.

Reaction score
20
Eπίσης, ως προς το θέμα της χαρτογράφησης, σύντομα αναμένεται το Νοκια Maps 3.0, δηλ. η έκδοση για S60 5th edition κινητά (όπως το 5800).

Reaction score
0

Καλωσήλθες! :107:

Για το 5800 αναμένεται το Destinator και το Garmin, τα οποία λειτουργούν σαν κανονικά GPS. Σημείωσε ότι τα δύο συγκεκριμένα προγράμματα έχουν εκδόσεις για Symbian, απλά δεν είναι συμβατά με οθόνη αφής. Το Garmin τρέχει με "πατέντες", αλλά δεν μπορείς να δώσεις το νούμερο της οδού που σε ενδιαφέρει.
Σε περίπτωση που συνδεθείς σε Wifi hotspot, δεν υπάρχει χρέωση.
Ποιο κατά την γνώμη σου είναι καλήτερο

Reaction score
164

To Destinator έχει πολύ καλούς χάρτες που ενημερώνονται διαρκώς, αλλά το πρόγραμμα είναι λίγο πίσω.
Το Garmin λένε ότι είναι καλό, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.

Reaction score
0

To Destinator έχει πολύ καλούς χάρτες που ενημερώνονται διαρκώς, αλλά το πρόγραμμα είναι λίγο πίσω.
Τι ενοείς λέγοντας πίσω ;

Reaction score
164

Είναι άσχημο, δύσχρηστο και του λείπουν δυνατότητες σε σχέση με το iGo. Τώρα για το Garmin δεν ξέρω σίγουρα, αλλά έχω την εντύπωση ότι και αυτό είναι καλύτερο από το Destinator.

Reaction score
0

Είναι άσχημο, δύσχρηστο και του λείπουν δυνατότητες σε σχέση με το iGo. Τώρα για το Garmin δεν ξέρω σίγουρα, αλλά έχω την εντύπωση ότι και αυτό είναι καλύτερο από το Destinator.
Φιλαράκο ευχαριστώ πολύ ! ! !

Reaction score
51

Θα διαφωνήσω ελαφρώς για ένα βασικό λόγο.
Μένω Ελλάδα και το συντριπτικό ποσοστό χιλιομέτρων στις μετακινήσεις μου το κάνω στην Ελλάδα.
Και καλώς ή κακώς, οι πληρέστεροι χάρτες πλοήγησης για την Ελλάδα πάνε πακέτο με το Destinator.
Ναι, η ψαλίδα έχει μειωθεί, αλλά δεν έχει κλείσει....

Ακόμα και στο εξωτερικό δουλεύει μια χαρά, θα με πάει όπου γουστάρω με αξιοπιστία (και θα είναι ένα κλικ κάτω σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά στο εξωτερικό δεν με ενδιαφέρει). Και η αξιοπιστία του στο εξωτερικό είναι δοκιμασμένη πολλές φορές....

Επομένως, η λύση του destinator εξακολουθεί (για μένα) να είναι η 1η μου επιλογή.....

Reaction score
164

Μα σε αυτό Γιάννη, δεν διαφώνησα. Οι χάρτες του Destinator είναι οι καλύτεροι.
Στην Αθήνα, όπου και το iGo έχει επαρκέστατη κάλυψη, προτιμώ αυτό. Πολύ καλύτερο πρόγραμμα.

Reaction score
175

Κυριοι να σας πω ενα μυστικουλι;

Το μελλον ειναι εδω και ειναι το GINIUS DRIVE. Οι χαρτες ειναι της ngi η μαλλον ng τωρα πια και το προγραμμα φυσαει!

Παντως το garmin που ειχα στο N95 του γιου μου ηταν πολυ λιγο (πριν ενα χρονο βεβαια).

Reaction score
164

Κυριοι να σας πω ενα μυστικουλι;

Το μελλον ειναι εδω και ειναι το GINIUS DRIVE. Οι χαρτες ειναι της ngi η μαλλον ng τωρα πια και το προγραμμα φυσαει!

Παντως το garmin που ειχα στο N95 του γιου μου ηταν πολυ λιγο (πριν ενα χρονο βεβαια).
H καινούρια έκδοση του Garmin λένε ότι είναι καλή.

Για πες πληροφορίες για το πρόγραμμα... Για Symbian υπάρχει;

Reaction score
175

Για πες πληροφορίες για το πρόγραμμα... Για Symbian υπάρχει;
Δεν ξερω. Να το δουμε αυτο. Στο Ρ3300 που το ειχα βαλει ηταν αριστο. Τωρα στο HD ειναι απλα θεικο!!!

Reaction score
0

Να διαφωνησω στο θεμα του destinator γιατι ειναι πολυ απλο..Και ευχριστο..Επισης δεν νομιζω να προλαβει να μπει στο νοκια γιατι η destinator διαλυθηκε..Νομιζω πως δεν θα παιξει αλλη αναβαθμιη καν..Θα φανει..Το garmin ειναι πιο καλο για εκτος δρομου με τον φοβερο anavasis παρα για την πολη..Και ειναι αρκετα δυσχρηστο..Το dest ειναι ευκολο γιατι δεν προσφεραι τιποτα αλλο περα απο τα απαραιτητα και πολυ φτηνα γραφικα...Επισης θελω να δω τον δεκτη του Nokia γιατι ολων τον προηγουμενων ητανε για κλαματα...Στα υπαρχοντα κινητα sympian το destiantor sp δεν λειτουργει και πολυ καλα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.482
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid