nos dac

• Thread starter deleted user 10898
  • Ημερομηνία δημιουργίας
D

deleted user 10898

Guest
τι γνωμη εχετε για τα nos dac's?
τωρα τελευταια αρχιζουν να τα προτιμουν και ιδιαιτερα σε αρκετα ακριβες υλοποιησεις.
υπαρχει καποια εμπειρια?
ευχαριστω
Νικος

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
τι γνωμη εχετε για τα nos dac's?
τωρα τελευταια αρχιζουν να τα προτιμουν και ιδιαιτερα σε αρκετα ακριβες υλοποιησεις.
υπαρχει καποια εμπειρια?
ευχαριστω
Νικος
Αν εννοείς κανένα TDA 1541 ξέχασε το. Μούφα που λέμε η δουλεία. Βρήκαν εύκολο τρόπο να ξεσκαρτάρουν.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
analog devices αλλα γενικα μιλαω...
Για A.D. δεν έχω άποψη και δεν έχει περάσει-κακοπεράσει κάποιο από τα χέρια μου.:133:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.987
Απίστευτο layout η σελίδα λέμε! Κατ' ευθείαν από την εποχή της αθωότητας....

D

deleted user 10898

Guest
και τα συμπερασματα κετευθειαν στο ψητο...

D

deleted user 10898

Guest
Τελικα δεν καταλαβα εαν το λινκ σε βοηθησε καθολου σε αυτο που ζητας.
με βοηθησε γενικοτερα.
οσο για αυτο που εψαχνα το ακουσα το πηρα και δεν χορταινω να ακουω....
Νικος

D

deleted user 10898

Guest
υπεροχο ελληνικο κοματι με 2 analog devices n-k dacs ανα καναλι και πολυ προσεγμενο αναλογικο τμημα με λαμπα. περισσοτερα για την αποδοση μετα το σ-κ ( να ακουσω λιγες ωρες ακομα...)
Νικος

D

deleted user 10898

Guest
"2 analog devices n-k dacs"
εννοώ διπλά analog devices n-k dacs ανά κανάλι...

το ντακ ειναι επίστευτη βελτίωση στο συστημα μου.
δεν περιμενα οτι η πηγη παιζει τετοιο τεραστο ρολο.
περιμενα να ηρεμισω λιγο και να γραψω ηρεμος, αλλα αρκετες μερες τωρα δεν πιστευω πως το ντακ αυτο με ενα απλο dvd player για transport εκανε τοοοοση διαφορα.
τι να πω, βαλτε την πηγη σαν την πιο σημαντικη επιλογη μετα τα ηχεια, μπορει να το ξερετε, εγω δεν το ηξερα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος πλεον με το συστημα.
nonos dac-dared-ml purity
Nikos

D

deleted user 10898

Guest
Καμια φωτό? τιμή ? είμαι και εγώ στο ψάξιμο για dac
ειναι παλιοτερη εκδοση κοματιου ελληνικης εταιριας. δεν υπαρχει στο εμποριο (η νεοτερη εκδοση ειναι απλησιαστη...).
εαν εχεις μακ να σου δωσω το apogee duet να το δοκιμασεις. στο δικτυο εχει πολυ καλες κριτικες.
Νικος

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τη προθυμία :622:αλλα έχω pc ,μου φαίνεται θα πάω για κάνα μεταχειρισμένο benchmark

D

deleted user 10898

Guest
να σου πω ομως αυτο που ολοι λενε εδω μεσα και μου την δινει, αλλα τωρα το λεω και εγω.. ακου το στο συστημα σου πριν το παρεις. το benchmark με τα martin logan ηταν μια μικρη απαγοητευση σε καποιους τομεις. ισως φταιει οτι επαιζε χωρις προενισχυτη κατευθειαν, αλλα επειδη δεν ξερω τι εχεις ακου το benchmark ,μπορει να μην σου αρεσει παρα τα τοσο καλα σχολια.
Νικος

Reaction score
8
Απάντηση: Re: nos dac

να σου πω ομως αυτο που ολοι λενε εδω μεσα και μου την δινει, αλλα τωρα το λεω και εγω.. ακου το στο συστημα σου πριν το παρεις. το benchmark με τα martin logan ηταν μια μικρη απαγοητευση σε καποιους τομεις. ισως φταιει οτι επαιζε χωρις προενισχυτη κατευθειαν, αλλα επειδη δεν ξερω τι εχεις ακου το benchmark ,μπορει να μην σου αρεσει παρα τα τοσο καλα σχολια.
Νικος

+1

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef