NOVA HD... φως ?

Reaction score
114
Απάντηση: NOVA HD... φως ?

Εγω νομιζω οτι το θεμα ειναι 'ριχνω αδεια για να πιασω γεματα'.
Χωρις κανενα ιχνος προσβολης για κανεναν.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Υπήρξε μια πληροφορία και είδα κάποιες φώτο να παίζει το HD με άλλον δέκτη. Δεν θα σας πώ με ποιόν, αλλά δεν ήταν ο γνωστός από την "γνωστή".
Εαν μάλιστα οι "πηγές" που μου μετέφεραν την πληροφορία είναι αξιόπιστες (που είναι), σύντομα θα κυκλοφορεί ο τρόπος, σε "όποια μορφή" είναι αυτή...
Οπότε θεώρησα σωστό να μεταφέρω την γνώση και να την μοιραστώ εδώ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη.
Είπαμε ότι η γνώση είναι προνόμιο των πολλών...

Εξάλλου το Internet είναι αστείρευτη πηγή πληροφόρησης... για ψάξτε...:126:

Reaction score
114

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Υπήρξε μια πληροφορία και είδα κάποιες φώτο να παίζει το HD με άλλον δέκτη. Δεν θα σας πώ με ποιόν, αλλά δεν ήταν ο γνωστός από την "γνωστή".
Εαν μάλιστα οι "πηγές" που μου μετέφεραν την πληροφορία είναι αξιόπιστες (που είναι), σύντομα θα κυκλοφορεί ο τρόπος, σε "όποια μορφή" είναι αυτή...
Οπότε θεώρησα σωστό να μεταφέρω την γνώση και να την μοιραστώ εδώ, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη.
Είπαμε ότι η γνώση είναι προνόμιο των πολλών...

Εξάλλου το Internet είναι αστείρευτη πηγή πληροφόρησης... για ψάξτε...:126:
Δεν αναφερομουν σε σενα προσωπικα,αλλα μιας και ανοιξες το θεμα,θα μπορουσες να γραψεις αυτο που εγραψες τωρα,για να ειναι πιο κατανοητο.Και ισως και κατι παραπανω αν γνωριζεις.
Σε πολλους δεκτες μπορει να παιξει.
Οι τροποι μπορει να ειναι και παραπανω απο δυο.......

Reaction score
114

Τοτε δεν υπαρχει θεμα υπαρξης του θεματος.
Και η γνωση ειναι για ολους.

Reaction score
1.458

Παιδιά κάποιος που έχει τον Pace της νόβα θέλω να μου πει,στα settings του δέκτη υπάρχει επιλογή για έξοδο σήματος rgb & YPbPr από την hdmi?

Reaction score
114

Παιδιά κάποιος που έχει τον Pace της νόβα θέλω να μου πει,στα settings του δέκτη υπάρχει επιλογή για έξοδο σήματος rgb & YPbPr από την hdmi?
Δεν βλεπω τετοια επιλογη.

Reaction score
1.458

Αρα μένω ως είμαι με τους Vantage και δεν πειράζει ας μην δω HD της νοβα.
Ευχαριστώ για την πληροφορία johnny78!

Reaction score
114

Αρα μένω ως είμαι με τους Vantage και δεν πειράζει ας μην δω HD της νοβα.
Ευχαριστώ για την πληροφορία johnny78!
Ειναι και αλλα που εχεις συνηθισει και δεν θα βρεις.
ΗD να ειναι και απο οπου θελει.
Θα μπορουσε να δειξει και 2ο αγωνα στις 21.45

Reaction score
0
Καλημέρα
εγώ αν και τόσες μέρες δεν υπάρχουν διαθέσιμοι αποκωδικοποιητές στη Θεσσαλονίκη, σήμερα που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι η 12μηνη προσφορά έγινε εξάμηνη για τους υπάρχοντες συνδρομητές. Τους έστειλα το παρακάτω email και περιμένω απάντηση

"Αγαπητοί κύριοι
είμαι συνδρομητής του NOVA Full Pack και παλαιότερα του Filmnet. Ενδιαφέρθηκα για να βάλω το NOVA HD με την 12μηνη δωρεάν σύνδεση για τους υπάρχοντες συνδρομητές. Στη Θεσσαλονίκη που κατοικώ εδώ και μέρες έχουν μείνει χωρις αποκωδικοποιητές οι οποίοι δεν έρχονταν καινούργιοι λόγω της απεργίας των φορτηγών. Σήμερα μου είπαν ότι η 12μηνη προσφορά έγινε 6μηνη. Η παραπάνω ενέργεια θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιη για τους παλιούς συνδρομητές σας. Κανονικά λόγω της απεργίας έπρεπε να πάρει παράταση η προσφορά, να δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε αίτηση και να περιμένουμε τη παραλαβή της συσκευής. Σε αντίθετη περίπτωση λυπάμαι πολύ αλλά όταν λήξει η συνδρομή μου του Full Pack θα το σκεφτώ πολύ αν θα τη συνεχίσω.
Τόσα χρόνια ήμουν φανατικός συνδρομητής ελπίζω με τις ενέργειες σας να μη με κάνετε αγανακτισμένο.
Σας ευχαριστώ"

Μάλλον δεν ενδιαφέρονται για το αν θα χάσουν συνδρομητές με αυτά που κάνουν.
Ευχαριστώ

Reaction score
4

Εχω ακούσει πράγματι για ξεπάντρεμα και νομίζω ότι λειτουργεί.....

Πάνο εσύ εννοείς κάτι διαφορετικό τύπου ΄γατας/σκύλου/άλλου κατοικιδίου?

Reaction score
0

Εχω ακούσει πράγματι για ξεπάντρεμα και νομίζω ότι λειτουργεί.....
Φιλοι γεια,
Που μπορουμε να μαθουμε και εμεις κανενα τετοιο νεο ?
καποιο φορουμ η κανενα site μηπως (εστω με pm) ?

Reaction score
205

καλησπερα μου ειπε γνωστος μου οτι με dreambox HD 500 HD εχει φως στα HD της Νova. ειναι ετσι? οντως ανοιγουν και τα HD?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS