Nova HD

Reaction score
0
Απάντηση: Nova HD

Και αν δε θελουμε τον αποκωδικοποιητη τους, hd γιοκ?
Θα παιζουν οι καρτες μονο με τον pace?
Yπαρχει καποια ενημερωση για αυτο?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

απο τη συνεντευξη της NOVA :

Δηλώσεις υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις

PAUL MOLNAR Premier League Media Operations Manager Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι σημαντικότεροι αγώνες του Αγγλικού Πρωταθλήματος, των οποίων η παραγωγή γίνεται σε υψηλή ποιότητα high definition, θα προβληθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το novasports σε HD. Nova, συγχαρητήρια, στο νέο σου ξεκίνημα από όλους εμάς στην Premier League.

OLIVER DUSS TEAM TV Sales Manager Συγχαρητήρια στη Nova για το νέο της ξεκίνημα σε HD, την τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας. Εμείς στην TEAM Marketing είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι οι αγώνες Champions League της UEFA θα μεταδίδονται σε υψηλή ευκρίνεια από το novasport σε HD. Σας ευχαριστούμε πολύ!

ΠATΡIK ΚOMNHNOΣ Γενικός Διευθυντής Superleague Θα ήθελα κι εγώ από την πλευρά μου, εκ μέρους της Superleague, να συγχαρώ τη Nova γι' αυτή την τεχνολογική εξέλιξη και την μετάδοση πλέον των προγραμμάτων της σε HD, (σε υψηλή ευκρίνεια ). H Nova για μας αποτελεί έναν βασικό μας συνεργάτη, όπως ξεκινήσαμε πέρσι την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων η Nova στέκεται από την αρχή στο πλευρό μας, τιμώντας αυτή τη σύμβαση και αυτή τη συνεργασία και θεωρούμε ότι είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα η τεχνολογική αυτή εξέλιξη, η οποία πλέον διασφαλίζει και στο θεατή, τον συνδρομητή της Nova, ένα πρόγραμμα πάρα πολύ υψηλής ποιότητας και ιδίως για το κομμάτι που μας αφορά εμάς, τους αγώνες ποδοσφαίρου. Έχοντας παρακολουθήσει αγώνες σε υψηλή ευκρίνεια στο εξωτερικό, νομίζω ότι θα είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο επιπρόσθετο πλεονέκτημα για τη μετάδοση των αγώνων της Superleague.

Η Nova για Μουντιάλ και Σούπερ Λίγκα

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της Nova για το HD οι άνθρωποι του καναλιού ερωτήθηκαν και για δύο θέματα που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Το ένα ήταν γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία Nova - ΕΡΤ για την προβολή του Μουντιάλ μέσω HD και η απάντηση που δόθηκε ήταν: «Κάναμε κάποιες ενέργειες με την ΕΡΤ, όμως χρονικοί περιορισμοί δεν μας επέτρεψαν να προχωρήσει το εγχείρημα».

Σε ότι αφορά το θέμα της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκα τονίστηκε ότι: «Η Nova είναι βασικός παίκτης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν θα μπορούσε να είναι απ' έξω. Συζητάμε οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει (σ.σ. με αφορμή και την επικείμενη αποχώρηση του ΣΚΑΪ)".

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όσοι έχουν ήδη κάρτα (την καινούργια...) δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα... θα ήταν λάθος την NOVA μέσα στον Αύγουστο (τότε ξεκινάει η πρώτη προβολή με τον αγώνα Μπάσκετ Ελλάδα - ΗΠΑ) να αλλάξει δέκτες...

Όπως σήμερα, οι νέοι συνδρομητές αγοράζουν και εξοπλισμό αλλά οι παλιοί βάζουν την κάρτα σε όποιο δέκτη θέλουν...

Reaction score
35

Σε πολλούς συνδρομητές που ρωτάνε για τα HD κανάλια, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δίνει την απάντηση πως για τα HD κανάλια θα χρειάζεται απαραίτητα η αγορά του HD δέκτη της εταιρείας. Αυτή είναι η γραμμή σήμερα, ας ελπίσουμε να αλλάξει.

Reaction score
0

PAIDIA KSEREI NA ROTISO KATI KAI OPOIOS KSEREI AS APANTHSH PARAKALO!EXO NOVA KAI EPEIDI DOYLEYO APOGEYMA 5 ME 1 TO VRADY XANO AGONES TIS OMADAS MOY OYEFA TSAMPIONS LING K.L.P POS MPORO NA GRAPSO TON AGONA?DOKIMASA NA GRAPSO SYNDESA TO DVD RECORDER ME TON DEKTI TIS NOVA ALLA DEN GINETE EGXRAFI EXEI SAN KODIKOPOIHSI.AN GNORIZEI KAPOIOS SAS PARAKALO STEILTE KAI STO MAIL MOY EYXARISTO

Reaction score
35

PAIDIA KSEREI NA ROTISO KATI KAI OPOIOS KSEREI AS APANTHSH PARAKALO!EXO NOVA KAI EPEIDI DOYLEYO APOGEYMA 5 ME 1 TO VRADY XANO AGONES TIS OMADAS MOY OYEFA TSAMPIONS LING K.L.P POS MPORO NA GRAPSO TON AGONA?DOKIMASA NA GRAPSO SYNDESA TO DVD RECORDER ME TON DEKTI TIS NOVA ALLA DEN GINETE EGXRAFI EXEI SAN KODIKOPOIHSI.AN GNORIZEI KAPOIOS SAS PARAKALO STEILTE KAI STO MAIL MOY EYXARISTO
Προφανώς έχεις το δέκτη της Nova. Χρειάζεσαι ένα DVD recorder που να παρακάμπτει το αναλογικό κλείδωμα Macrovision.

Διαφορετικά θα πρέπει να περιμένεις να κυκλοφορήσει ο νέος HD PVR δέκτης της Nova και να αγοράσεις αυτόν, οπότε θα σου επιτρέπει εγγραφές στο δικό του σκληρό δίσκο.

Ίσως αν διαμαρτυρηθείς στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών να υπάρχει κάποιος τρόπος απενεργοποίησης του αναλογικού κλειδώματος macrovision. Κάνε μια προσπάθεια.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

νομίζω ότι και με άλλο δεκτη γινεται που να μπορεί να δεχτεί κάρτα NOVA, εκτός εαν η κάρτα είναι "παντρεμένη" βεβαια με τον συγκεκριμένο δέκτη...
Εαν ο δέκτης έχει και USB ή εσωτερικό σκληρό δίσκο ακόμη καλύτερα.

PS. Φιλε STILO72,καλώς ηρθες στο AVSite , αλλά πρέπει να σεβαστείς τους κανόνες του Φορουμ, , γιαυτό μην γράφεις greekglish και μην γραφεις κεφαλαία...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.676

Φίλε STILO72 καλωσόρισες!

Δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία και τα greeklish.

Reaction score
35

νομίζω ότι και με άλλο δεκτη γινεται που να μπορεί να δεχτεί κάρτα NOVA, εκτός εαν η κάρτα είναι "παντρεμένη" βεβαια με τον συγκεκριμένο δέκτη...
Εαν ο δέκτης έχει και USB ή εσωτερικό σκληρό δίσκο ακόμη καλύτερα.

PS. Φιλε STILO72,καλώς ηρθες στο AVSite , αλλά πρέπει να σεβαστείς τους κανόνες του Φορουμ, , γιαυτό μην γράφεις greekglish και μην γραφεις κεφαλαία...
Οι άλλοι δέκτες δεν έχουν προβλήματα macrovision, οπότε μάλλον ο φίλος έχει τον ιδιοκτησιακό δέκτη και πιθανότατα παντρεμένη κάρτα.

Reaction score
1

Δεν ξέρω αλλά νομίζω αν κάνει την εγγραφή και βάλει το dvd στον υπολογιστή ίσως με πρόγραμμα που σπάει το macrovision πχ fab decrypter ,η το shrink σε νεες εκδοσεις

Προϋποθέτει όμως να γίνει η εγγραφή στο dvd έστω και με μαύρη εικόνα (δεν ξερω αν μπορει να γραψει εστω και μαυρη εικονα το dvd player η του διακοπτει την εργασια)

Reaction score
35

Δεν ξέρω αλλά νομίζω αν κάνει την εγγραφή και βάλει το dvd στον υπολογιστή ίσως με πρόγραμμα που σπάει το macrovision πχ fab decrypter ,η το shrink σε νεες εκδοσεις

Προϋποθέτει όμως να γίνει η εγγραφή στο dvd έστω και με μαύρη εικόνα (δεν ξερω αν μπορει να γραψει εστω και μαυρη εικονα το dvd player η του διακοπτει την εργασια)
Είναι αναλογικό το κλείδωμα του macrovision. "Παίζει" με τα επίπεδα του video, τρελαίνοντας το κύκλωμα AGC που έχουν τα περισσότερα video recorders (είτε παλιά VHS είτε νεότερα DVD ή HDD recorders), ενώ πολλά recorders το αναγνωρίζουν ως "προστασία" και αυτόματα απαγορεύουν την εγγραφή. Υπάρχουν κάποια recorders που μπορούν και το αντιπαρέρχονται (συνήθως με πειραγμένο firmware ή με ειδικές εντολές από service menu), ενώ υπάρχουν και συσκευές που μπλοκάρουν το macrovision (πχ εδώ: http://www.nightlight.co.uk )

Reaction score
1

αμα του διακοπτει την εργασια τοτε δεν γινετε πραγματι !!!

παντως ενδιαφερον η συσκευη αυτη :109: αμα συνεργαζετε με το dvd player και τον δεκτη

Reaction score
152

σημερα,αφου πληρωσα το λογαριασμο μου στην φορθνετ,ειχα μια μικρη συζητηση με τον αντιπροσωπο.
τα νεα ειναι οτι οι νεοι δεκτες θα ειναι διαθεσιμοι στους συνδρομητες απο 01/09/10 και πιστευει πως η τιμη αποκτησης ενος pace hd, σαν αναβαθμιση θα κυμαινεται στα 30-50 γιουρια....

not bad...

Reaction score
0

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εχω τον panasat ird990 και μεχρι τωρα κανω χωρις προβλημα εγγραφες με τον sony hx980.Γνωριζετε αν θα μπορω νπα κανω το ιδιο και με τον pace(οχι τον pvr,τον απλο) ? Και επισης γνωριζετε αν τις εγγραφες απο τον pvr θα μπορω να τις γραφω σε dvd γιατι αυτο με ενδιαφερει κυριως?

Reaction score
1

τις εγγραφες σου βεβαια μπορεις να τις κανεις σε dvd

φυσικα με τα καταληλα προγραμματα μετατροπης αρχειου αναλογα σε τι αρχειο παιρνεις αποτελεσμα

τωρα για τον Pace δεν ξερω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis