NOVA PVR προσφορές...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Η NOVA βγήκε στην αγορά με προσφορές...
Συγκεκριμένα προσφέρει το πακέτο NOVA PVR , όπου πρόκειται για ενα πλήρες σετ του δορυφορικού συστήματος λήψης της NOVA με τον PVR δέκτη όμως, στην προνομιακή τιμή των 199 ευρώ για νέους συνδρομητές και 99 ευρώ μόνο για υπάρχοντες συνδρομητες.

Απαιτείται μια συνδρομή 7,5 ευρώ μηνιαίως για 12 μήνες επιπλέον της κανονικής ...

Εαν βέβαια συνυπολογίσουμε ότι με τον δέκτη αυτό μπορείς να βλέπεις και να γράφεις ταυτόχρονα κανάλια, αλλά κι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον δέκτη για να βλέπεις ότι κανάλι θέλεις σε 2 διαφορετικές τηλεοράσεις (πχ σαλόνι - κρεβ.).

Επίσης :

Ταυτόχρονη παρακολούθηση δύο καναλιών και εγγραφή ενός τρίτου
Εγγραφή 80 ωρών τηλεοπτικού προγράμματος
Παύση ζωντανού τηλεοπτικού προγράμματος
Rewind (Γρήγορη Αναζήτηση προς τα Πίσω) του τηλεοπτικού προγράμματος
Fast forward (Γρήγορη Αναζήτηση προς τα Εμπρός) και slo-mo (Προβολή σε Αργή Κίνηση) των τηλεοπτικών προγραμμάτων που έχετε εγγράψει.

Προσωπικά έπειδή είμαι ήδη συνδρομητής της NOVA πήρα το πακέτο των 99 ευρώ...
Θα είναι διαθέσιμο μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων , όπως λέει.
Πάντως όταν ξεκίνησε το NOVA PVR κόστιζε 400 ευρώ, απο ότι θυμαμαι
Περισσότερα ... http://www.nova.gr/gr/pvr/default.asp

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: NOVA PVR προσφορές...

Να κάνω και ενα απλό συλλογισμό...
Σκέψεις...

Η NOVA οριστικοποιεί στις 21/1/2009 τη μετάδοση του μεγαλύτερου πακέτου των Ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου (εκτός πιθανώς του Ολυμπιακού και Ξάνθης, ίσως και ΠΑΟΚ) για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ετοιμάζεται να μεταδώσει HD κανάλια απο Σεπτέμβριο...

Εχει πλέον κοινό "πορτοφόλι" με Forthnet για IPTV....

Εχει μια εγκατεστημένη βάση περίπου 300.000 συνδρομητών...

Δεν έχει ανταγωνισμό αυτή την περίοδο και έτσι όπως πάνε τα πράγματα ίσως και να μην έχει ΠΟΤΕ...

ΤΟΤΕ γιατι δεν συνεργάζεται με τον HELLAS SAT , για να μεταδωσει ΜΕΣΑ απο τις συχνότητες του Ελληνικού δορυφόρου όλο το πρόγραμμα της και σε τελική φαση με αυτό τον τρόπο να μειώσει τα έξοδα της και σε συνακολουθία να ΜΕΙΩΣΕΙ και το ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.....??????

Με αυτό τον τρόπο ΟΛΟΙ θα μπορούμε να απολαμβάνουμε υπηρεσίες που ΘΕΛΟΥΜΕ σε τιμές που ΘΕΛΟΥΜΕ ....

ΑΝΤΕ ρε NOVA και HELLAS SAT κάντε κάτι, να βγούμε απο τη μιζέρια των δορυφορικών δεδομένων..........!!!!!!!!!!:107:

(Σκέψεις κάνω παίδες, δεν ζούμε στην ΕΛΛΟΥΤΟΠΙΑ αλλά στην Ελλάδα... όχι ότι είναι κακό βέβαια...) :109:

Reaction score
0
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα. Ο δέκτης PVR είναι διαθέσιμος για τους συνδρομητές 99 και τους μη συνδρομητές 199 τουλάχιστον από τον Αύγουστο. Επίσης νομίζω ότι υπάρχει και κάποια μηνιαία χρέωση.
Η είδηση είναι ότι δεν υπάρχει πλέον η μηνιαία χρέωση, ή ότι ο εξοπλισμός κάνει 99; Αν είναι το 2ο, νομίζω ότι ισχύει από το καλοκαίρι. Αν είναι το πρώτο, είναι ενδιαφέρον...

Reaction score
0
Δυστυχώς, η μηνιαία χρέωση ακόμα υπάρχει:

http://www.nova.gr/gr/pvr/page41.asp

7,5 ευρώ το μήνα, για να έχεις απλά μια δεύτερη τηλεόραση να έχει πρόσβαση, και pvr που μπορείς να έχεις τσάμπα με οποιοδήποτε δέκτη pvr του εμπορίου. Για εμένα, η συνδρομή είναι ήδη πολύ ακριβή για αυτά που προσφέρει (ουσιαστικά εγώ μόνο το history & το geographic βλέπω, τα υπόλοιπα είναι μη ενδιαφέροντα). Τα υπόλοιπα πρέπει απλά να είναι μέσα στην συνδρομή. Αλλά για 2η τηλεόραση & pvr 7,5 ευρώ το μήνα;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Ο λόγος είναι περισσότερο για την σύγκριση με την πολυαναμενόμενη (?) κίνηση για ψηφιακό πακέτο απο τον Hellas Sat, αλλά και τη κίνηση της NOVA να πάρει τις μεταδόσεις της Superleague.
Γι'αυτό το λόγο το δευτερο μύνημα μου. Εξάλλου εγώ παρόλο που είμαι συνδρομητής απο χρόνια είπα να κάνω τωρα αυτη την κίνηση.

Δεν χρειάζεται να είσαι επιθετικός. Ουτε ανακάλυψε κανείς τον τροχό τώρα.
Εξάλλου εσύ βλέπεις μόνο αυτά τα κανάλια, κάποιοι άλλοι βλέπουν διαφορετικά και κάποιοι που δεν έχουν ούτε τη στοιχειώδη επίγεια λήψη βλέπουν ΟΛΑ τα κανάλια... Μην είσαι απόλυτος.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: NOVA PVR προσφορές...

Να κάνω και ενα απλό συλλογισμό...
Σκέψεις...

Η NOVA οριστικοποιεί στις 21/1/2009 τη μετάδοση του μεγαλύτερου πακέτου των Ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου (εκτός πιθανώς του Ολυμπιακού και Ξάνθης, ίσως και ΠΑΟΚ) για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ετοιμάζεται να μεταδώσει HD κανάλια απο Σεπτέμβριο...

ΤΟΤΕ γιατι δεν συνεργάζεται με τον HELLAS SAT , για να μεταδωσει ΜΕΣΑ απο τις συχνότητες του Ελληνικού δορυφόρου όλο το πρόγραμμα της και σε τελική φαση με αυτό τον τρόπο να μειώσει τα έξοδα της και σε συνακολουθία να ΜΕΙΩΣΕΙ και το ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.....??????

Με αυτό τον τρόπο ΟΛΟΙ θα μπορούμε να απολαμβάνουμε υπηρεσίες που ΘΕΛΟΥΜΕ σε τιμές που ΘΕΛΟΥΜΕ ....

ΑΝΤΕ ρε NOVA και HELLAS SAT κάντε κάτι, να βγούμε απο τη μιζέρια των δορυφορικών δεδομένων..........!!!!!!!!!!:107:

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και δύσκολα θα γίνει μια τέτοια κίνηση. Η ΝΟΒΑ σχετικά πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία που διαχειρίζεται το Hotbird και οποιαδήποτε υπαναχώρηση από τη συμφωνία θα σημάνει βαρύτατες οικονομικές κυρώσεις, χώρια που θα πρέπει να επαναρυθμιστεί ο εξοπλισμός στο σύνολο της πελατιακής της βάσης.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: NOVA PVR προσφορές...

Ο λόγος είναι περισσότερο για την σύγκριση με την πολυαναμενόμενη (?) κίνηση για ψηφιακό πακέτο απο τον Hellas Sat, αλλά και τη κίνηση της NOVA να πάρει τις μεταδόσεις της Superleague.
Γι'αυτό το λόγο το δευτερο μύνημα μου. Εξάλλου εγώ παρόλο που είμαι συνδρομητής απο χρόνια είπα να κάνω τωρα αυτη την κίνηση.

Δεν χρειάζεται να είσαι επιθετικός. Ουτε ανακάλυψε κανείς τον τροχό τώρα.
Εξάλλου εσύ βλέπεις μόνο αυτά τα κανάλια, κάποιοι άλλοι βλέπουν διαφορετικά και κάποιοι που δεν έχουν ούτε τη στοιχειώδη επίγεια λήψη βλέπουν ΟΛΑ τα κανάλια... Μην είσαι απόλυτος.
Συγνώμη αν φάνηκα επιθετικός, αλλά δεν ήταν καθόλου η πρόθεσή μου. Απλά είδα τον τίτλο, και θεώρησα ότι η είδηση ήταν το 1ο ποστ. Ξέροντας τα του περί pvr από το καλοκαίρι, προσπάθησα να καταλάβω πια ήταν η είδηση, και αν έχει συμβεί κάποια αλλαγή σε αυτά που ήξερα. Υπέθεσα ότι έφυγε η συνδρομή, αφού έγινες συνδρομητής της υπηρεσίας, αλλά δεν ανέφερες κάτι για μηνιαία συνδρομή. Δυστυχώς από τις σελίδες της νόβα, δεν προκύπτει κάποια αλλαγή....

Το 2ο ποστ το εξέλαβα σαν "επιθυμία" μετάβασης της νόβα σε άλλον δορυφόρο, που δεν πρόκειται να συμβεί, αφού η νόβα έχει ήδη υπογράψει πολυετή συμβόλαια με τον υπάρχον δορυφόρο, και επίσης δεν ήταν και πολύ σχετικό με τον τίτλο :120:

Βέβαια, τώρα που κοίταξα πιο προσεκτικά το 1ο σου ποστ, βλέπω ότι είχες γράψει την επιπλεόν συνδρομή :120:

Φαίνεται τελικά ότι και οι 2 γράψαμε ευχές: εσύ μετάβαση στον Hellas Sat (και μείωση συνδρομής), και εγώ pvr χωρίς επιπλέον χρέωση... :103:

Πάντως παρασύσθηκα από τον τίτλο, και θεώρησα ότι το νήμα αφορά νέα προσφορά στην υπηρεσία pvr της νόβα. Και νομίζω ότι θα συμφωνήσεις και εσύ ότι δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό από το περασμένο καλοκαίρι.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Στέργιο το ξέρω ότι η NOVA έκανε αυτές τις κινήσεις.
το ερώτημα όμως παραμένει.
Γιατι δεν χρησιμοποιεί η NOVA τον Ελληνικό δορυφόρο αφού ούτως η άλλως το πρόγραμμα της απευθύνεται σε Ελληνες που ζούν στην Ελλάδα, γιατι αυτά τα δικαιώματα έχει.
Στην πράξη μπορεί να μην συμβαίνει αυτό βέβαια.
Απο την άλλη σίγουρα δεν είναι μόνο οι συμφωνίες αλλά και τα συμφέροντα, και δυστυχώς αυτά καθοριζουν τα δεδομένα..

Το να κάνει ενα κλίκ δεξιότερα μερικές μοίρες, δεν είναι και τοσο σπουδαίο για την εγκατεστημένη βάση συνδρομητών, η ίδια ομως θα χρειαστεί κάποιες μετατροπές αλλά θα της βγούν απο τη μείωση του κόστους.

Ηθελα απλώς petasis, να εκφράσω τη δυνατότητα που δίνει η Nova με τις επιπλέον προσφορές της όπως και με το επερχόμενο HD πακέτο που θα προσφέρει.

Ηθελα όμως να καταλήξω ότι σε τελική φάση ο Ελληνικός Δορυφόρος εξυπηρετεί ΞΕΝΑ κανάλια και συνδρομητές, έστω και εαν τα μισθώνει...

Reaction score
0
Για την HD πλατφόρμα της νόβα, οι φήμες λένε ότι θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο με 1 κανάλι που θα ονομάζεται HDMix, και σαν "mix" θα έχει λίγο από όλα (ταινίες, αθλητικά, κλπ). Φαντάζομαι με επιπρόσθετη μηνιαία συνδρομή. Βέβαια επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει. Πάντως, η νέα χωρητικότητα στον δορυφόρο έχει αγοραστεί ήδη από το τέλος του 2008 νομίζω.

Όσον αφορά την μεταφορά, δεν ξέρω τίποτα σχετικό. Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Να προσπαθήσω;

Ας υποθέσουμε ότι είμαι η νόβα. Και ότι θα πληρώνω στον Hellas Sat λιγότερα, για να έχω την ίδια διαμεταγωγή. Πόσο λιγότερα θα πληρώνω; Πόση θα είναι η μέιωση στην συνδρομή που θα μπορέσω να κάνω στους χρήστες;

Είναι το χαμηλότερο κόστος το μόνο όφελος; Θα χρειαστώ μεταβατική περίοδο που θα εκπέμπω και στους 2; Θα θέλουν οι χρήστες να φέρουν ξανά τεχνικό να ρυθμίσουν ξανά το πιάτο;

Από την άλλη, υπάρχουν φήμες ότι ο δορυφόρος μπορεί να πουληθεί. Αληθεύουν; Ξέρω τι θα κάνει ο ΟΤΕ που έχει τον δορυφόρο; Επίσης, υπάρχει σαφές πλάνο για την ανανέωση σε περίπτωση προβλήματος ή όταν τελειώσει η διάρκεια ζωής του (10 χρόνια ακόμα;)

Επίσης, έχω ακούσει ότι και ο ΟΤΕ ετοιμάζει HD πλατφόρμα, ανταγωνιστικά με μένα. Μήπως αν μετακινηθώ στον ίδιο δορυφόρο βοηθώ τον ανταγωνιστή μου; Γιατί άλλο να λες στον πελάτη βάλε και 2ο πιάτο, και άλλο μην κάνεις τίποτα, και βάλε απλώς αυτόν τον δέκτη.

Reaction score
0
Από την άλλη, μιας και μπερδέψαμε τα θέματα, θα ήθελα να μάθω και λεπτομέρειες που αφορούν τις συνδέσεις του nova pvr. :120: Πώς συνδέεται η δεύτερη τηλεόραση; Μέσω RF; Είναι η ποιότητα εικόνας ίδια όπως και στην 1η τηλεόραση; Τι συνδέσεις έχει πίσω ο δέκτης;
Πώς αλλάζεις κανάλια στην 2η τηλεόραση; Η απόκριση του δέκτη είναι ήδια με τον απλό πάνασατ;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Re: NOVA PVR προσφορές...

Από την άλλη, μιας και μπερδέψαμε τα θέματα, θα ήθελα να μάθω και λεπτομέρειες που αφορούν τις συνδέσεις του nova pvr. :120: Πώς συνδέεται η δεύτερη τηλεόραση; Μέσω RF; Είναι η ποιότητα εικόνας ίδια όπως και στην 1η τηλεόραση; Τι συνδέσεις έχει πίσω ο δέκτης;
Πώς αλλάζεις κανάλια στην 2η τηλεόραση; Η απόκριση του δέκτη είναι ήδια με τον απλό πάνασατ;
Τη Δευτέρα θα έχω τον δέκτη, οπότε θα ενημερώσω για τα τεχνικά...

Οσον αφορά το σκεπτικό σου για τον Hellas Sat δεν είναι και μακριά απο την πραγματικότητα. Σίγουρα θα βοηθούσε τον ανταγωνισμό σε αυτή την περιπτωση (εαν τελικά ξεκινήσει το Πάσχα, οπως αναμένεται ο Hellas Sat).
Το κόστος μιας συνδρομής ενοικίου στον Hellas Sat είναι μέρα με την νύχτα όσον αφορά τους Hotbird. Πολύ απλά γιατι οι Hotbird είναι μαγαζί γωνία και ο HellasSat είναι χωμένος σε στενάκι... :109:

Μόνο αυτό είναι σοβαρό κριτηριο, αλλά επειδή παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες , όπως δικαιώματα ελληνικών καναλιών, δυνατότητες παράλληλων λήψεων και απο άλλα ελεύθερα κανάλια του Hotbird κτλπ... δεν προχωρ'ησανε στη συνεργασία.
Πρόταση πάντως υπήρχε, αποδοχή δεν υπήρξε...

Απο την άλλη βέβαια ο Hellas Sat για να ξεκινήσει τις εκπομπές , θεωρητικά χρειάζεται μια υπογραφή , η οποία όμως εδώ και μήνες ΔΕΝ μπαίνει... Το γιατί , δεν το γνωρίζω επακριβώς, υποθέσεις κάνω...
Εαν όμως θεωρητικά ξεκινήσει θα χτυπήσει δυνατά την απέναντι πλευρά. Η μάχη θα έίναι μεγάλη, γιατι δεν είναι μόνο ο ΟΤΕ αλλά και η DT, πλέον.

Reaction score
0
Άντε να δούμε τι σκοπούς έχει και αυτή η DT. Γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά... Με κλείσιμο καταστημάτων μπήκε το νέο έτος, και "εθελουσία έξοδο" 600 εργαζομένων αξίας 150 εκ. ευρώ...

Reaction score
0

Η δεύτερη τηλεόραση συνδέεται μέσω RF. Η ποιότητα εικόνας είναι αρκετά καλή αρκεί να βρεις κενή συχνότητα.
Τα κανάλια αλλάζουν ανεξάρτητα για κάθε έξοδο. Διατίθενται 2 τηλεκοντρόλ καθώς και μια συσκευή τηλεχειρισμού (μάτι) που μπαίνει σε σειρά με το RF καλώδιο στην δεύτερη τηλεόραση.
Ο δέκτης εκτός από RF in-out, διαθέτει Scart και audio out.
Επίσης υποδοχή USB που όμως δεν χρησιμοποιείται (τουλάχιστον στην τρέχουσα firmware version).
Επίσης σκληρό δίσκο 250 GB για περίπου 80 ώρες εγγραφής, δυνατότητα pause, FF, RW του προγράμματος.
Το πακέτο PVR περιέχει επίσης και το Nova on Demand: 15-20 ταινίες ή σειρές που ανανεώνονται περίπου κάθε μήνα, και μπορεί κανείς να τις παρακολουθήσεις όποτε θέλει ανεξάρτητα από την προγραμματισμένη ώρα προβολής τους.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

καλά τα είπε ο φίλος Γιώργος, εκτός από αυτά όμως μπορείς να συνδέσεις και τη δεύτερη τηλεόραση μέσω Composite σήματος και στέρεο ήχου. Προυποθέτει επιπλέον καλώδια βέβαια.
Τον τηλεχειρισμό μόνο όμως μεσα απο καλωδιακό RF.
Δεν είναι όμως καθόλου άσχημο να έχεις μια δεύτερη TV , να επιλέγεις ότι κανάλι θέλεις ανεξάρτητα απο το ότι παίζει ο κεντρικός δέκτης.

Εσυ πχ. μπορεί να βλέπεις αθλητικά, τα παιδιά παιδικά και να γράφεις στο δίσκο εκείνο το σήριαλ που παίζει για τη σύζυγο.... Λέμε τώρα...

Σε γενικές γραμμές πρέπει ο δέκτης να συνδεθεί με ενα quad lnb που παρέχεται στο πακέτο , με τις τρείς απο τις τεσσερις εξόδους του, για να λειτουργήσουν όλες οι δυνατότητες του.

Στο πακέτο παρέχονται τα πάντα ,δέκτης, quad lnb, χειριστήρια, 30μ καλώδιο, αντάπτορες κλπ. εκτός απο την κεραία που υποτίθεται πως υπάρχει...

Reaction score
0
Να σημειώσω ότι η τιμή των 199,00€ που ισχύει για τους νέους συνδρομητές ( PVR1) συμπεριλαμβάνει επιπλέον του πακέτου των 99,00€ που απευθύνεται στους παλιούς συνδρομητές (PVR2), το κάτοπτρο και την βάση στήριξης. Ενώ κοινά στην συσκευασία είναι τα ακόλουθα :

1x αποκωδικοποιητή, 1 x LNB Quad, 2 x τηλεχειριστήρια, 3 x κουλούρες καλώδιο 25μ, 6 x connectors F-type καθώς και το mouse για τον τηλεχειρισμό της 2ης TV.

Reaction score
0
δεν γραφομαι συνδρομητης στην ακατανομαστη που να με κερναει σουβλάκια και μπύρες καθε βράδυ!!!!
Μα ειμαστε σοβαροί;;;
ξεχασαμε την τιμολογικη της πολιτικη; Επειδη δινει σε καλη τιμη εναν δεκτη pvr? Αλλά προσθετει και μια επιβαρυνση στην ηδη υπέρογκη συνδρομη της; Ξερει κανεις εαν ληξει η συνδρομη του εαν θα μπορει να δει οτι εχει γραψει στον σκληρο δισκο του pvr? θα ηθελα μια απάντηση.
Ολα τα linux κουτιά μπορουν να γραψουν στον σκληρο (hdd) του υπολογιστή. Καποια παίρνουν και hdd. Ενα κατσαβιδι philips χρειαζεσαι.
Οσο για την δευτερη τηλεοραση με σημα composite γκκρρρρρ
Ειμαι συνδρομητης σε πακετο εξωτερικου. Δυο δεκτες με 120hdd, οικοιακο μοιρασμα με home plug και ουτε καλώδια ουτε τιποτα.
Αντι να κοψετε την συνδρομη σας με επιστολη διαμαρτυριας καταδεχεστε και πληρωνετε πανακριβες συνδρομες. Αδιανοητο.
Οσο για τον hellas sat....Mετα την διακοπη του ΣΚΑΙ το πιατακι μου βλέπει turksat.
Δεν καθομαι να περιμενω καμια υπογραφή. Υπάρχουν και αλλού μαγαζιά.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa