NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Reaction score
228
Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Τώρα sorry αλλά αυτό το link download Πως μπήκε;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

για κάποιο περίεργο λόγο , γράφοντας μόνο τη λέξη "thanks" ...!!!
θα το μεταβιβάσω στην τεχνική ομάδα του φόρουμ...
Διαγράφω το download.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Το μηχάνημα δεν έχει πρόβλημα με καμμιά απο τις εξωτερικες πηγές του είτε απο Usb, εξωτερικό δίσκο, δίκτυο κλπ.
Τωρα μήπως το συγκεκριμένο κομμάτι είχε πρόβλημα.

Σκέψου ότι στην παρουσίαση , αλλά και στο συγκριτικό καναμε όλες τι απαραίτητες δοκιμές και επαιζε αψογα.

Τωρα όσον αφορά το άμεσα, περίμενε μερικές ημέρες... σε καλό θα σου βγεί....:109:

Ρεσυ Πανο τι μας κρατας σε αγωνια δωσε κανενα hint και σε μας τους θνητους χαχαχααα!!! :142::142::142:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

- "σαν πάς στον πηγαιμό για την Ιθάκη, πήγαινε και ελα γιατι θα χάσεις, εαν δεν διαβάσεις και δεν περάσεις" :142:

Reaction score
5.614
power buy ?
θα γινει ?
ελπιζω εαν γινει να ειναι σωστο και οχι σαν αυτο του azbox ...
ακομα ειμαι στην λιστα ...

Reaction score
0

Στην αρχή που το είχα χωρίς εσωτερικό σκληρό μου είχε κάτι θέματ κυρίως με τις ρυθμίσεις που του είχα κάνει. Αρκετές φορές τις έχανε και έπρεπε να τις ξαναβάλω. Τώρα πλέον το μηχάνημα τρέχει τελείως απροβλημάτιστα και για άλλη μια φορά θα πω ότι αρκετά ευχαριστημένος.

Reaction score
0

Ενδιαφερομαι να αγορασω το iamm και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Στο site αναφερεται οτι μπορει να συνδεθει με νοβα και να κανει εγγραφες απο εκει.Γνωριζετε αν αυτο ισχυει για ολα τα μοντελα πανασατ και αν θα ισχυει και για τον καινουριο pace?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

το οτι μπορει να κάνει εγγραφή απο εξωτερική πηγή όποια και ειναι αυτη μπορεί.
Τωρα όπως αναφέρουν καποιοι φίλοι με τον panasat ird 990 παίζει χωρίς πρόβλημα απο την έξοδο scart, απευθείας στο Νovatron και μετά απο εκεί με HDMI στην TV. Θα είναι και αναβαθμισμένο σε ποιότητα...

Reaction score
0

Να κάνω μια παρατήρηση ότι δεν είναι τόσο καλός σαν ψηφιακός δέκτης αλλά πιο πολύ ο ρόλος του είναι για εγγραφές για τα ψηφιακά κανάλια. Και το λέω αυτο γιατί η αλλαγή από κανάλι σε κανάλι πέρνει κάποια ώρα και δεν γίνετε άμεσα. Φαντάζομαι να το διορθώσουν αυτό το πράγμα σε μελοντικά update.

Reaction score
0

Το έχω απ΄το πρωί και πραγματικά το ευχαριστιέμαι. Έπαιξε ότι αρχείο του έβαλα. Πραγματικά πολύ ωραία εικόνα, ειδικά σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Το σύνδεσα στη sony 40z5500. Του έβαλα και σκληρό seagate 320GB. Μόνο έχω ένα μικρό θεματάκι με τους υπότιτλους το οποίο θέλω πρώτα να το ψάξω καλά (μήπως δεν κάνω κάτι καλά εγώ) και μετά θα ρωτήσω τη γνώμη σας. Του πέρασα και το τελευταίο firmware. Σχετικά με τα ψηφιακά κανάλια παρατήρησα 2 πράγματα. Σας τα παραθέτω και πείτε μου τη γνώμη σας.
1) Το EPG της τηλεόρασης είναι όλο στα ελληνικά. Το EPG του novatron είναι στα μεν ψηφιακά της ΕΡΤ στα ελληνικά στα δε ψηφιακά της DIGEA στα αγγλικά (πχ ΑΝΤ1 news). Είναι και σε σας έτσι; Χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Είναι πρόβλημα της DIGEA?
2) Έκανα και την πρώτη μου προγραμματισμένη εγγραφή. Όλα μια χαρά. Όταν το έβαλα να παίξει η τηλεόραση το έδειχνε σε 4:3. Εγώ έχω ρυθμίσει την τηλεόραση να δείχνει ευρεία. Στις ρυθμίσεις του novatron στο λόγο διαστάσεων έχω βάλει 16:9 και έξοδος TV 1080p. Έχω κάνει κάτι λάθος;

Reaction score
0

O ant1 συγκεκριμένα όντος είναι στα αγγλικά και μάλλον θα είναι θέμα του DIGEA. Σε σένα τα ψηφιακά κανάλια αλλάζουν γρήγορα η έχεις καθυστέρηση?

Reaction score
228

Όντως το EPG το δείχνει στα αγγλικά. Μάλλον είναι θέμα firmware? Θα δούμε. Πάντως το μηχχανάκι κάνει όσα υπόσχεται και είναι μια πραγματικά καλή αγορά. Υπάρχει όντως καθυστέρηση στην εναλλαγή καναλιών, αλλά αυτό προβληματίζει μόνο στο zapping...

Ένα αρνητικό που έχω βρει (μάλλον bug θα το έλεγα) είναι ότι δεν δείχνει τους ελληνικούς χαρακτήρες στην LCD οθόνη. Αυτό μου βγάζει πρόβλημα όταν θέλω να ακούσω μουσική χωρίς να ανοίξω τηλεόραση. Κατά τα άλλα ως player είανι πολύ καλό, ως recorder επίσης και γενικά είναι μια αγορά που θα βγάλει τα λεφτά της. Αν θελετε να δω κάτι άλλο πείτε μου...

Reaction score
804

Εχει δοκιμασει μηπως καποιος να κατεβασει torrent ?

Reaction score
0

Εμένα η εναλλαγή καναλιών είναι περίπου στα 2 δευτερόλεπτα. Τόσο είναι και σε σας; Νομίζω όμως ότι και η τηλεόρασή μου κάπου τόσο κάνει για την εναλλαγή. Εσάς η τηλεόραση κάνει πιο γρήγορα;

Σχετικά με τους υπότιτλους: Αναγνωρίζει μόνο κωδικοποίηση UTF-8 και μόνο όταν είναι ίδιο ακριβώς το όνομα της ταινίας με τους υπότιτλους. Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάπoιος άλλος αυτό;

Όσο για torrent εγώ προσωπικά όχι ακόμα. Ακόμα δεν έχω συνδέσει το WiFi...

Reaction score
0

Σύνδεσα και το WiFi χθες και μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένος. Αναγνώρισε το PC με την πρώτη, έπαιξε αρχεία ασύρματα χωρίς προβλήματα και του έστειλα και μερικά αρχεία στον εσωτερικό του δίσκο.

Βέβαια την ώρα που του έστελνα τα αρχεία είχε έρθει και η ώρα για την προγραμματισμένη εγγραφή, η οποία φυσικά δεν έγινε και μου έβγαλε ένα ωραιότατο FAIL.

Θα συνεχίσω και σήμερα τις δοκιμές μου μέσω WiFi για να δω αν θα έχω τα ίδια προβλήματα που είχε και ο φίλος dionissos (βλ. σελ. 7, μήν. #70)

Δοκίμασα να κατεβασω torrent χωρίς επιτυχία. Επειδή δεν είμαι όμως κανένας power user σ' αυτά θα περιμένω και κάποιον πιο έμπειρο να μας πει τη γνώμη του.

Reaction score
0

Μήπως ξέρει κανέις αν η συσκευή κάνει πλοήγηση σε ολόκληρα Bluray.Αν έχεις μια 45 gb ταινία μπορείς να πας στο μενού και από κει να πας στα extras κλπ ή τα παίζει κομματι κομματι;Επίσης παίζει τον DTS ήχο ή πρέπει να έχεις συνδέσει κάποιο στέρεo;Ευχαριστώ

Reaction score
0

κάποιες παρατηρήσεις και απο εμένα.

- του έβαλα σκληρό 1ΤΒ και του έκανα format απο τον ίδιο τον player, όλα εντάξει
- τα κανάλια της digea τα δείχνει στην διασταση που αυτά εκμπέμπουν ανεξάρτητα της ρύθμισης που του βάζεις. δηλ του έχω βάλει ρύθμιση στην εικόνα για 16/9 αλλά μόνο το ΣΚΑΙ δείχνει έτσι. Ολα τα άλλα τα δείχνει σε 4/3. τα ψηφιακά της ΕΡΤ τα δείχνει κανονικά σε 16/9.
- στα κανάλια της digea το EPG είναι στα αγγλικά. Στα ψηφιακά της ΕΡΤ στα ελληνικά
- στην εναλλαγή καναλιών είναι αργό
- εικόνα πάρα πολύ καλή

Να ρωτήσω και κάτι;
πως μπορώ να δω ποιό firmwαre έχει φορτωμένο

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489