NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Reaction score
0
Απάντηση: NOVATRON iamm NTR-83 DVB-T HD...Η ισχύς εν' τη ενώσει!

Ευχαριστώ ,
1. Έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα και τα δύο αρχεία
2. Βλέποντας την κωδικοποίηση από το menu του ntr83 είναι utf-8 και δεν με αφήνει να την αλλάξω.
Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω?

Reaction score
0

Ευχαριστώ ,
1. Έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα και τα δύο αρχεία
2. Βλέποντας την κωδικοποίηση από το menu του ntr83 είναι utf-8 και δεν με αφήνει να την αλλάξω.
Υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω?
Η αλλαγή κωδικοποίησης θα γίνει στο pc και μετά θα το περάσεις στο μηχάνημα.
και μια ερώτηση: έχεις το fw73, το EPG είναι στα ελληνικά στα κανάλια της Digea?

Reaction score
0

Η αλλαγή κωδικοποίησης θα γίνει στο pc και μετά θα το περάσεις στο μηχάνημα.
και μια ερώτηση: έχεις το fw73, το EPG είναι στα ελληνικά στα κανάλια της Digea?
Ευχαριστώ για τη βοήθεια θα το δοκιμάσω.Όσον αφορά την ερώτηση
όχι βέβαια ,είναι αγγλικά και χωρίς λεπτομέρειες,απλά όταν θέλω να δω λεπτομέρειες πηγαίνω στο EPG της τηλεόρασης (Philips 47PFL9732 με κάρτα Neotion).

Reaction score
0

Παρακαλω βοηθεια!!!Εχω παρει απο τον Αυγουστο τον Media player(μεσω της προσφορας) και τον χρησιμοποιουσα μεχρι σημερα με μια παλαιου τυπου τηλεοραση και ηταν ολα καλα.Σημερα αγορασα μια sony bravia (Sony KDL40EX500 , http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10054371 ) αλλα δυστυχως βλεπω μονο μαυρο στην οθονη και οχι το μενου του media player...!!!
Να διευκρινισω τα εξης...
1.Εχω συνδεση τις δυο συσκευες και με scart αλλα εχω δοκιμασει και με composite.
2.Mηπως φταινε οι ρυθμισεις που ειχα κανει απο τοτε που ειχα την προηγουμενη τηλεοραση?Θα πρεπει δηλαδη να ξανασυνδεσω την παλια τηλεοραση και να κανω νεες ρυθμισεις για LCD tv...???

Reaction score
0

Η τηλεόραση σου έχει (4) υποδοχές HDMI. Πάρε ένα καλώδιο HDMI και συνέδεσε το ΙΑΜΜ στην είσοδο HDMI 1. Όταν μετά ανοίξεις την τηλεόραση, βαλτην να βλέπει την HDMI 1 είσοδο και θα είσαι Οκ,

Reaction score
0
Απάντηση: 1η Ειδική Προσφορά αγοράς...POWER BUY - NOVATRON NTR-83

Παρελήφθη σήμερα!
Ευχαριστώ και γω το site για την προσφορα αλλά είχαν τελειώσει τα USB Dongle για wifi και έτσι το παρέλαβα σκέτο.
Αλλά μόλις τον συνέδεσα, κόλλησα στην οθόνη setup settings και δεν μπορώ να επιλέξω εξοδο HDMI 1080P 60HZ, ούτε HDMI auto και για να ξεκολήσει μόνο με βγάλσιμο της πρίζας, ούτε με off από το NTR83.
Επίσης μετά την αλλάγή δεν έχει ούτε η τηλεόραση εικόνα.
Υπόψην ότι εχει το 59 firm και ότι εχω την Samsung B8000.
Σε ποιό σημείο του site να αποτανθώ βρε παιδιά για βοήθεια?
Μου κόπηκε απότομα η χαρά μου...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ναστε καλά παιδιά...:109:

δηλαδή, ούτε η τηλεόραση εικόνα ?

βάλε σε ένα usb την τελευταία version και τοποθέτησε το usb σε μια απο τις ελεύθερες πόρτες του novatron.
Bγάλτο απο την τροφοδοσία, κράτα πατημένο το power και βάλε την τροφοδοσία. Μετα απο 10 δευτερόλεπτα άσε το κουμπί power και θα φορτώσει την καινούργια version.

Δοκίμασε πάλι με τις default ρυθμίσεις...

http://www.majar.gr/default.aspx?section=downloads&id=119

Reaction score
0

ok!ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!!

Reaction score
0

Κατάφερα να βάλω την τελευταία version 73 με τον τρόπο που μου είπατε, και μετά πάλι τα ίδια.Όταν πήρε την HDMI 1080P 50HZ και μετά το 2λεπτο "power on¨ δείχνει το menu "Browser" αλλά δεν μπορώ με το τηλεκοντρόλ να πάει ούτε δεξιά ούτε αριστερά ούτε το ok.Σαν κολλημένο.Δεν μπορώ ούτε να το κλείσω, ούτε με το κοντρόλ, ούτε από το κουμπί.Μόνο από την πρίζα και μετά πάλι κόλλημα.
Επίσης η οθονίτσα του μία δείχνει με μαυρο φόντο και μία με κόκκινο!
Δεν έχω δει ούτε για 2 δευτερόλεπτα ούτε DTV ούτε ταινία.Έχω έναν δίσκο 500 γίγα γεμάτο ματρόσκες και δεν είδα τίποτα!
Μεγάλη απογοήτευση.Μάλλον είναι προβληματικό το μηχανάκι.Κάτι διάβασα για προβληματικές πλακέτες.Τόσο γκαντέμης είμαι ρε γαμώτο?
Αύριο θα πάρω τηλ την εταιρία να δω τι θα κάνω.
Ευχαριστώ πάντως Πάνο για την απάντηση.
Και γω έχω φάει 2 μέρες να διαβάζω ότι σελίδα υπάρχει για το 83 και το 82 σε 2-3 φόρουμ αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα ίδιο με το δικό μου.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

o δίσκος είναι εσωτερικός ?
Αυτο φταίει τότε...
βγάλε τον δίσκο και θα δουλέψει, είναι θεμα συμβατότητας...
Αλλοι δίσκοι δουλεύουν μια χαρά.
Διάβασε απο το θέμα #237 και μετά σε αυτο το νήμα.

Reaction score
0

Όχι Πάνο.Ο δίσκος είναι εξωτερικός usb WD passport με δική του τροφοδοσία, και το δοκίμασα και με και χωρίς δίσκο.Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα.Απλά χωρίς δίσκο δούλεψε 6-7 δευτερόλεπτα παραπάνω, προτού ξανακολήσει.
Τέλος πάντων, επικοινώνησα με την εταιρία με τον Νίκο και χωρίς 2η
κουβέντα δέχτηκε να μου το αντικαταστήσει.
Και αυτό θα ήθελα να το πω και εδώ, γιατί πιστεύω ότι η εταιρία έχει
τουλάχιστον ανθρώπινη υποστήριξη.
Τώρα θα δώσω παράταση στη χαρά μου μέχρι να ξαναπαραλάβω.Και ελπίζω χωρίς προβλήματα πια...
Δώστε λίγη θετική ενέργεια... χα χα χα!

Reaction score
0

Παιδιά καλησπέρα, αγόρασα πριν λίγο καιρό το ntr 83 και προχθές του πέρασα την 73. Διαπίστωσα ότι δύο κανάλια (star & ΝΕΤ) κάποιες φορές κάποιες φορές μου τα μαυρίζει και ακούω μόνο ήχο. Αλλάζω κανάλι και μετά από μία δύο φορές επανέρχεται η εικόνα. Κατά τα άλλα καλά αν εξαιρέσουμε βέβαια το πρόβλημα της ταξινόμησης των καναλιών!!!!

Reaction score
0

Μετά τα τελευταία firmware έχω και εγώ πρόβλημα με τα κρατικά κανάλια. Δεν ξέρω για ποιό λόγο γίνετε αυτό το πράγμα.

Reaction score
0

δεν εχω ηχο στο hdmi ουτε απο τα ψηφιακα ουτε απο τα αρχεια που παιζω ηχο εχω μονο απο τις rca εξοδους μεσω ενισχητη
καμια βοηθεια???

Reaction score
0

Σήμερα παρέλαβα την αντικατάσταση του προβληματικού μου NTR83 και όλα φαίνεται να δουλεύουν ρολόι!
Όλα 'εγιναν μέσα σε 3 μέρες.Ένα μπράβο στην εταιρεία για την άμμεση εξυπηρέτηση.
Βέβαια τα 4/3 κανάλια τα βλέπω με μπάρες δεξιά αριστερά αλλά αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι το έχω 1080ρ 60HZ 16-9 που είναι NTSC και μάλλον θα διορθωθεί κανοντάς το 1080ρ 50HZ 16-9 που είναι PAL.Το βράδυ θα το δοκιμάσω.Μου τη σπάει η σειρά των καναλιών αλλά αυτό διορθώνεται με telnet ή ftp αλλά δεν έχω ακόμα το usb wifi dongle και έτσι δεν έχω ακόμα δίκτυο να το δοκιμάσω...Δεν ξέρω αν μπορείς να δεις το root φάκελο του linux από το PC με την usb.
Όσες ταινίες (.mkv, 1080p 32Gb κ.λ.π.) δοκίμασα, έπαιξαν απροβλημάτιστα με εικόνα και ήχο (DTS) τέλεια!
Εντυπώσεις λοιπόν μετά από 10 μέρες γιατί θα λείπω λόγω Γάμου!
Μπαίνω και γω στο club!!!
Γειά σας και καλές θεάσεις...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Welcome to the Club .... Χ2 (γάμος και Novatron...):109:

Reaction score
0

Νέο firmware εδώ!!!

Download here:
http://www.umax.cz/download/drivers/DH/NTR82_firmware_ver.74.zip

Fix list:
- Fixed a timing problem with the EPG scheduling recordings
- Open access to "locked folders" via file manager -
- Set the default screen saver to 10 minutes
- Fixed issue with RSS content when using Internet service
- Allowed to add a specific address in the RSS Feeds folder

Reaction score
0

Ναι ρε γμτ αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ και έβγαζε ότι ναναι στον χρόνο...κατεβάζω το firmware asap

Reaction score
0

Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει και θα έπρεπε να διορθωθεί σε επόμενη αναβάθμιση είναι το pause και το play, που όταν βλέπεις αρχεία στο Ytube δεν δουλεύει. Έχω βρει μια πρόχειρη λύση με το να πατώ το μπλε πλήκτρο του setup μια φορά για pause και άλλη μια για play.
Και κάτι ακόμα, τα bookmarks τι αποθηκεύουν και που ?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.663
Members
38.475
Νεότερο μέλος
Nikits44