Novatron IAMM NTR90, IAMM NTR-S20, Digital Tuner + Media Player

Reaction score
0
Δύο νέοι HD ψηφιακοί δέκτες (PVR) σε συνδυασμό με media player θα είναι διαθέσιμοι στις αρχές Σεπτέμβρη από την επίσημη αντιπροσωπεία Net Explorer ΕΠΕ και από επιλεγμένους συνεργάτες. Τα νέα μοντέλα (NTR-S20 και NTR90) έχουν τον ίδιο επεξεργαστή με τα γνωστά NTR82/83 και παρόμοιες δυνατότητες εγγραφής / αναπαραγωγής αρχείων.

Περισσότερες πληροφορίες, τιμές και προδιαγραφές από το site της εταιρείας www.iamm.gr

Reaction score
0
Νέο firmaware version 69 για το NTR-S20, με internet media services - YouTube, Picassa, Flicker, Shoutcast κλπ. κυκλοφόρησε από την Novatron και είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στο www.iamm.gr

Reaction score
0
Απάντηση: Novatron IAMM NTR90, IAMM NTR-S20, Digital Tuner + Media Player

αυτό το s20 με 159 Ε φαίνεται πολύ καλή περίπτωση

Reaction score
0
το πηρα σημερα μολις το συνδεσα αλλα δεν ακουει το χειριστηριο-ειναι συνεχως μπλε η ενδειξη λειτουργιας ουτε δινει εικονα.....δοκιμασα και composite kai hdmi αλλα τιποτε, κανενα σημα στη τηλεοραση, μαλλον παει πισω σουμπιτο
δεν βρηκα και τιποτε σχετικο στο διαδικτυο, ουτε reset

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Novatron IAMM NTR90, IAMM NTR-S20, Digital Tuner + Media Player

το πηρα σημερα μολις το συνδεσα αλλα δεν ακουει το χειριστηριο-ειναι συνεχως μπλε η ενδειξη λειτουργιας ουτε δινει εικονα.....δοκιμασα και composite kai hdmi αλλα τιποτε, κανενα σημα στη τηλεοραση, μαλλον παει πισω σουμπιτο
δεν βρηκα και τιποτε σχετικο στο διαδικτυο, ουτε reset
κράτα μας ενήμερους.
(πόσο σου βγήκε μαζί με τα μεταφορικά;)

Reaction score
0
επεσα σε προβληματικο κομμάτι, και οφειλω να πω ότι ηταν αμεση η αντικατασταση απο την αντιπροσωπεια, κσι ολα καλα,το πηρα απο τη γνωστή στοα της κάνινγκος, 160€ αν θυμαμαι καλα

Reaction score
0

επεσα σε προβληματικο κομμάτι, και οφειλω να πω ότι ηταν αμεση η αντικατασταση απο την αντιπροσωπεια, κσι ολα καλα,το πηρα απο τη γνωστή στοα της κάνινγκος, 160€ αν θυμαμαι καλα
καλησπέρα. επιεδή και εγω ψάχνω για τον player της IAMM, τον 90 ή τον 83, ξέρει κανείς τις ουσιαστικές διαφορές τους?

Σε ποιό μαγαζί στην κάνινγκος το βρήκες? αν μπορείς στείλε μου στοιχεία.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Καλησπέρα,
Νέο μέλος και εγώ, έχω το NTR-90.

@kimolian είναι ακριβώς το ίδιο στα εσωτερικά χαρακτηριστικά, διαφέρει μόνο στην έλλειψη της πρόσοψης που έχει το NTR-83. Εν γένει χρησιμοποείς το ίδιο firmware που κυκλοφορεί και για το άλλο.

Εγώ συνολικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, παρόλο που κάποιες εκδόσεις firmware έχουνε παιδικές ασθένεις (βλέπε http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=83568).

Τα + θα τα έχετε διαβάσει από πολλές πλευρές,αυτό το all in one που έχει ήταν ο λόγος που το πήρα. Άμεσο recording/timeshift, video format μου έχει παίξει τα πάντα που έχω βάλει απροβλημάτιστα, EGP, δικτυακό παίξιμο όλα μια χαρά. Πολύ καλή FastForward μέχρι 32x, χωρίς "τραβάει τα frames".++ άλλα πολλά.

Στα μείον θα έλεγα
1) Μη εύκολη διαχείριση καναλιών (σειρά)
2) Ανεμιστεράκι λίγο χαμηλής ποιότητας. (μπορούσε να ακούγεται λιγότερο)
3) Κάποια non-play σε εσωτερικό σκληρό δίσκο/DVB-T, που επιλύονται με την επιλογή σωστού Firmware (όχι απαραίτητα του τελευταίου)
4) .....το έχω μόνο 3 μέρες οπότε δεν το έχω εξετάσει πολύ

Τα firmware που δοκίμασα ήταν .61 (mamisio), .64, .68, .69,.70,.71 ---> κατέληξα στο .64!!

B.

Reaction score
0

φαινεται αρκετα προσιτη περιπτωση ο ntr s-20.μια κρισιμοτατη ομως ερωτηση κατ'εμε:με την εμφανιση των υποτιτλων τί παιζει;ειναι ευδιακριτοι κι ευαναγνωστοι;αν ναι,παει δια αγοραν,μιας και τα χαρακτηριστικα του ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικα για μενα !

Reaction score
0

Καλησπερα.
Πηρα πριν τρεις ημερες το NTR-S20 Και εκανα το λαθος να κανω αναβάθμιση στο Firmware 00.83. Από τότε δεν δουλευει ποτε το ανεμιστηρακι, με αποτέλεσμα μετά απο 5-10 λεπτα λειτουργίας να ζεσταινεται και να "παγώνει". Σκέφτομαι να ξαναβάλω το 00.63 που είχε, αλλά δεν μπορώ να το βρω για download. Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ.

Reaction score
2

Γεια χαρα.Ερωτηση προς τους κατοχους του ntr90: Εχει αρκετα καλη εικονα για να τροφοδοτησει προβολεα (optoma hd600lv 720p)? Επισης λυθηκε το προβλημα με τη σειρα καναλιων?

Reaction score
2

Γεια χαρα.Ερωτηση προς τους κατοχους του ntr90: Εχει αρκετα καλη εικονα για να τροφοδοτησει προβολεα (optoma hd600lv 720p)? Επισης λυθηκε το προβλημα με τη σειρα καναλιων?
Έχει πολύ καλή εικόνα, βέβαια κι εγώ σε εναν 720αρη το έχω συνδέσει. Το θέμα με τη σειρά των καναλιών δε νομίζω ότι έχει διορθωθεί, αλλά μπορείς να κάνεις μόνος σου μέσω PC, υπάρχουν προγραμματάκια όπως το DTV Manager όπου μπορείς μέσω telnet να αλλάξεις τα κανάλια όπως θέλεις (αρκεί να έχεις βάλει ένα firmware mod που ενεργοποιεί το telnet).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead