NVIDIA PureVideo HD

Reaction score
6
Όταν βαζω το VSfilter εχω ξανά σπασίματα στην εικόνα όπως και με το VMR9.

Αυτό που λες με το ffdshow το εχω δοκιμάσει στην προσπάθεια μου να φορτώσω υπότιτλους στο TheaterTek player ( που είναι πολύ καλός και ελαφρύς) αλλα για κάποιον λόγο δεν τα κατάφερα .
Τι ακριβως πρεπει να κανω για να το πετύχω με το ffdshow;

Reaction score
3
Κατ' αρχήν στο mpc>options>playback>output,δοκίμασε στο DirectShow video να το έχεις στο "system default" .
Ξαναπαίξε με το VSfilter και δες αν σου κάνει τα ίδια.
Για το ffdshow video decoder,πας στο configuration του και "τικάρεις" το "subtitles".Εκεί,μπορείς να παίξεις με fonts-colour-θέση υποτίτλων.

Reaction score
6
Δυστυχώς το ιδιο συμβαίνει και πάλι με το MPC
Από την άλλη με το ff εξακολουθώ να αδυνατώ να φορτώσω υπότιτλους και ας κανω ακριβώς αυτό που λες.
Μα καλα αυτά σε σενα δουλεύουν;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όχι και σε μένα
:( :?

Reaction score
3
Άμα δεν δούλευαν θα στα πρότεινα βρε?
Κι έχουμε και σχεδόν το ίδιο σύστημα (άντε εγώ είμαι με 3.2 HT).
Τι αρχείο προσπαθείς να παίξεις?

Reaction score
6
Το γνωστό Gladiator ts.
Η πλακα ειναι πως παλιότερα εστω με σπασίματα στην εικόνα μπορούσα να το δω μεσω BS χρησιμοποιώντας για decoder τον Moonlight .
Αλλάζοντας την καρτα γραφικών και χρησιμοποιώντας το νέο Decoder της nvidia περίμενα να μην ξαναδώ σπασίματα αλλα τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελή μου.

Reaction score
3
Δλδ μιλάμε για Mpeg-2,σωστά?
Κάποιες σκέψεις:
- Απεγκατάστησε codecs κτλ και κράτα μόνο τα απαραίτητα,π.χ. CCCP pack,που έχει ό,τι χρειάζεσαι για h.264/avc1 και φυσικά για ό,τι SD.
- Ενημέρωσε drivers κάρτας γραφικών
- Βγάλε-restart-ξαναβάλε το pure video.
- Στο mpc,τικάροντας το mpeg-2 στα Internal filters>transform filters,όπως σου δείχνω στην φωτογραφία,το mpc ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσει τον NVidia decoder (αν δεν τον έχεις δηλώσει ως external filter)

Κάνε μια δοκιμή κι έτσι,να δούμε πώς θα δείξει.(κανονικά θα δείξει καλά)

- Για να παίξεις με NVidia pure video,ξετικάρεις φυσικά το mpeg-2 από το mpc και ΑΝ χρησιμοποιείς ΚΑΙ το ffdshow όταν φορτώνεις το αρχείο,να έχεις disabled τα αντίστοιχα στους codecs.(όπως σου δείχνω στην φωτογραφία).
*Εναλλακτική,να τον έχεις ως preferred external filter στο mpc,οπότε τα mpeg-2 θα τα φορτώνει εξ ορισμού.*

Επίσης τα δοκιμάζεις και μου λες.

Reaction score
6
Χμ
Σαν να δείχνει τωρα, να κυλά σωστά .
Ασε με να το σκαλίσω λιγο παραπανω για να με σίγουρος.
Παντως επιμένω στην απορια μου,γιατι να μην βγαίνει εικονα από τον Bs player;

Reaction score
3
Σκάλισέ το και σου έχω κι άλλα,παίζω κι εγώ βλέπεις αυτές τις μέρες κι όλο και κάτι προκύπτει ;-)
Δεν τον έχω πολυδουλέψει τον BS με HD,παρότι με βόλευε πολύ ως player σε όλα τα άλλα.
Από όσα έχω δει πάντως,μάλλον πρέπει στην διαχείριση φίλτρων να κάνεις un-registration πρώτα σε άσχετα φίλτρα,να δώσεις ως preffered αυτά που θες και μετά να τα βάλεις στο section προτεραιότητα φίλτρου.
Όταν βρω χρόνο θα παίξω λίγο κι επί αυτού και θα.... μιλήσουμε.
Αν έχεις κι msn messenger,θα ήταν κι αυτό μια λύση ξέρς.... ;-)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.671
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale