Oι μεταγλωττισεις του ΣΚΑΙ

Reaction score
119
Υπαρχει κανεις αλλος που το σιχαινεται αυτο το πραγμα με τις μεταγλωττίσεις ή ειμαι μονος;Aυτη τη στιγμη ισως το καλυτερο προγραμμα στην Ελληνικη τηλεοραση και το καταστρεφουν με τις απαραδεκτες στρουμφοφωνες...

ΧΑΣΑΠΗ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Reaction score
0
Και εγω φιλε μου ειμαι εξω φρενων με αυτη την κατασταση! Ειναι κριμα, θα προβαλει καλες σειρες και τις κατακρεουργει με αυτον τον τροπο! Κατι πρεπει να γινει, ενα γραμμα διαμαρτυριας, κατι! :(

Reaction score
119
Αυτο σκεφτομουν.Εαν μαζευτουν απο εδω καποιες υπογραφες(μια και το κοινο μια χαρα αγοραστικο ειναι..)να τους ενοχλησουμε.

ΧΑΣΑΠΗ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Reaction score
1
Για μενα ειναι απλα γελοιο. Οχι μονο πρεπει να υπαρχουν τα γραμματα και γι'αυτους που δεν ακουν, αλλα με τους υποτιτλους δειχνει και πιο σοβαρη δουλεια.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Παιδιά, το κανάλι αυτό είναι το μόνο που βλέπεται μέσα στο βόθρο της ελληνικής τιβί.

Εγώ συμφωνώ ότι οι μεταγλωττίσεις είναι εντελώς μούφα, αλλά αντί να τους βρίζουμε, δε στέλνουμε ένα όμορφο αίτημα ομαδικά, να τους πούμε ένα μπράβο για το κανάλι και το πρόγραμμά του, και την πρότασή μας για υπότιτλους αντί μεταγλωττίσεις?

Reaction score
119
Σωστη παρατηρηση.Τη γλυτωσαμε τοσα χρονια και κοροιδευαμε Ιταλους και Γερμανους που για να ακουσουν τις πραγματικες φωνες των ηθοποιων περιμεναν την ανακαλυψη των DVD,και τωρα μας την κανει ο ΣΚΑΙ που μονο καλα λογια εχω για το θαρρος του να βγει με τετοιο περιεχομενο προγραμματος.

ΧΑΣΑΠΗ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Reaction score
0
Δεν ειπαμε κατι κακο για το καναλι, ισα ισα που ειναι το μοναδικο που παρακολουθω αυτη την περιοδο, οποτε το βαζω παντα κατι ενδιαφερον εχει και κολλαω! Αλλα επειδη ακριβως ειναι καλο καναλι γιαυτο και απογοητευομαστε περισοτερο! Αν το εκανε για παραδειγμα το σταρ αυτο το πραγμα δεν θα με ενοιαζε γιατι δεν το βλεπω!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695
Εντάξει παιδιά αλλά.........
Η μάνα μου που το βλέπει με ενθουσιασμό μου λέει, τι ωραία που είναι έτσι, διότι με τα γράμματα δυσκολευόταν πιο πολύ.
Για τους μεγάλης ηλικίας είναι μάλλον καλύτερα.
Δεν είναι και δραματικά τα πράγματα.
Με τα γράμματα αποσπάται πιο πολύ η προσοχή από το κυρίως θέμα.
Τώρα από φωνές.......... δεν είναι όλοι Αλέξης Κωστάλας ή Γιώργος Παπαστεφάνου.

Reaction score
0
Το οτι ειναι μεταγλωτισμενο εχει να κανει με το οτι τους βγαινει πιο οικονομικα απο αποψη δικαιωματων που καλουνται να πληρωσουν και το οτι εκπεμπουν και πανευρωπαικα μεσω δορυφορου.
Αρα δεν τιθεται θεμα αλλαγης. ή σας αρεσει ή κοβονται αυτες οι παραγωγες και γιρνανε στα βραζιλιανικα...με υποτιτλους

Reaction score
7
Καλη ειναι η μεταγλωτισση, αλλα με ΜΙΑ φωνη, αντε το πολυ δυο.... Ετσι ειναι σα να βλεπεις σειριαλ με διαλογους...
Ενταξει Μιχαλη δεν ειπαμε να εχουν τον Κωσταλα, αλλα ειναι κατι φωνες... ξενερωτικες...
Ακομα και ο Πιρπασοπουλος καλυτερος ειναι...
Εχουμε μυαλο να καταλαβαινουμε ποιος μιλαει καθε φορα... δε χρειαζομαστε πληθος εκφωνητων....

Reaction score
5
Να γράψουμε ένα ωραίο γραμματάκι με υπογραφές. Όχι για τίποτε άλλο, αλλά για να μην πούμε ότι δεν το γράψαμε.
Μια φορά άντεξα 2 λεπτά του Top Gear μεταγλωττισμένου. Φωνές χάλια, μετάφραση λάθος, αστεία που δεν δουλεύουν στα ελληνικά κλπ. Ποτέ ξανά!!!
Ευτυχώς που τα βλέπω στα αγγλικά έτσι κι αλλιώς...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.025
Γιατί ρε, όταν βλέπατε το μικρό λειβάδι μέσα από το σπίτι ήτανε καλά; ... που μου πήρατε ένα λόουερ με σκονάκι και μου το παίζετε απόγονοι του David Frost... :lol: :lol: :lol:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695
Σας πρόλαβε η μαμά μου !
Θα στείλει ένα γράμμα με τα συγχαρητήριά της που μπορούν αυτή και όλες οι γειτόνισες να βλέπουν άνετα με τη βοήθεια της μεταγλώτισης ! :lol:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Εδω μεταγλωτιζουν ολα πια τα κινουμενα σχεδια (TV , Κινηματογραφος) .

Καποιοι φοβουνται μηπως τα βλασταρια τους κουρασουν το μυαλο τους .

Reaction score
5
κύριος Ράμμογλου said:
Γιατί ρε, όταν βλέπατε το μικρό λειβάδι μέσα από το σπίτι ήτανε καλά; ... που μου πήρατε ένα λόουερ με σκονάκι και μου το παίζετε απόγονοι του David Frost... :lol: :lol: :lol:
Ιδιαίτερα στην προφορική εξέταση στο ξενοδοχείο (στο Τιτάνια αν θυμάμαι καλά), της εξήγησα μερικά 'φωνήεντα' της αγγλίδας... :lol:

Reaction score
119
Nα οργανωθουμε λοιπον με το γραμμα;Πως θα γινει η δουλεια,ακουω προτασεις.Εγω δυσκολο να το ξεκινησω ειμαι Κρητη..Αντε γιατι θα μας προλαβουν οι νοικοκυρες,ετσι κι αλλιως η τηλεοραση δικια τους ειναι

Reaction score
0
Συγνωμη αλλα μηπως δεν καταλαβατε ???
Σας ειπα ξερω οτι το προβλημα δεν ειναι στο οτι δυσκολευονται να βαλουν υποτιτλους .. αλλα το οτι λογο καποιον δικαιωματων τους ειναι οικονομικοτερο να παιζουν την μεταγλωτιση...

Αρα ή το δεχεσε ή αλλαζεις καναλι... Ειναι κατανοητο ?

Εκτος αν τσονταρουμε χρηματα στο καναλι να παρει το ΟΚ να ριχνει υποτιτλους.. !!!

Reaction score
5
Σιγά ρε John...ο μπάρμπας σου τό'χει βρε;
Δεν νομίζω ότι δεν κατάλαβε κανένας. Απλά ένα κανάλι το ενδιαφέρει πρωτίστως η τηλεθέαση. Αν η τηλεθέαση στις ενδιαφέρουσες μαρκετίστικα ηλικίες (20-35) ανέβει, επειδή ΔΕΝ ξερνάνε με τα μεταγλωττισμένα προγράμματα που βλέπουνε, δεν είναι κίνητρο να γίνει κάτι;
Και τέλος τέλος, πρέπει κάποιοι να το πουν και αν θέλουν ας βγουν και να πουν επίσημα ότι το κάνουμε για το budget, και είμαστε ευχαριστημένοι με το 3% της τηλεθέασης! Και με το ότι το βλέπουν άνθρωποι που δεν ξέρουν 'γρι' αγγλικά, και τους αρέσει να βλέπουν τον John Wayne να μιλάει 'ελληνικά καουμπόικα'! :lol: :lol:
Τι να πει κανείς...

Reaction score
6
Για ντοκυματερ το topgear και άλλες τετοιες ανάλαφρες εκπομπές συμφωνω στο μεταγλωτισμο.
Να βάλουν όμως σε σειρές και σε ταινιες είναι αισχος.

Αν και πιτσιρικάς πολυ μου άρεζε στο Μυστήριο του Χρυσού Πυθικού η φωνή του Τζεικ Κατερ από τον Ντίνο Καρύδη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik