- Reaction score
- 891
Είναι γνωστό οτι η απουσία καπακίου, προσδίδει έναν αέρα στον ήχο, έναν όγκο, αλλιώς χάνεται η σκηνή και είναι σα να ακούς από χαραμάδα.
Δεν μιλάμε για όταν παίζει,στη φωτό απεικονίζεται σε...στατική επίδειξη.ΦΑΑΠ!Είναι γνωστό οτι η απουσία καπακίου, προσδίδει έναν αέρα στον ήχο, έναν όγκο, αλλιώς χάνεται η σκηνή και είναι σα να ακούς από χαραμάδα.
Σιγά, θα στηρίζουμε σε φελό τα καλώδια ρεύματος, που αν το σκεφτείς είναι πιο σημαντικό να μη δέχονται κραδασμούς από το βρωμοπάτωμα διότι αποσυντονίζει τα Hz του.Το δυστύχημα με αυτό το ηχείο, είναι ότι δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις υποστηρικτές στα καβλωδια ηχείων!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική η ικανοποιητικη αποτύπωσηΤο κύριο σκέλος όμως,θεωρώ ότι ΄΄περιπλανάται΄΄ με περιττές λοξοδρομήσεις προκειμένου να επέστρεφε τελικώς στην προοριζόμενη πορεία του.
Διότι οι εν λόγω θελκτικές ιδιότητες από την αναπαραγόμενη μουσική θα όφειλαν να μεταδίδονται γινόμενες αντιληπτές υπό οιοδήποτε καλοστημένο ηχοσύστημα.Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική η ικανοποιητικη αποτύπωση
των μικρων και εν πολλοίς μεγαλων δυναμικών αντιθεσεων απαιτητικων συνθεσεων
αλλα και της μοναδικης τεχνικής του Γκιλεσπι μπορεί να θεωρηθει περιπλάνηση και λοξοδρομηση.
Μάλλον για πρωταρχικό στόχο και λόγο ύπαρξης αυτής της φασαρίας μου μοιάζει.
Όσο για τους περιορισμούς είναι υπαρκτοί, και όσο εξαιρετικοί ενισχυτές είναι
άλλο τόσο είναι και ευαλωτοι για μάλλον γνωστούς λόγους που πάντως δεν είναι της παρούσης.
Ας πούμε ότι μοιάζουν με racing car που οχι μονο σε βγαζει από τη βολή σου
αλλά μπορεί να γίνει και επικίνδυνο.
Πιο αστείο είναι ότι θα παίζει καλύτερα από τα ηχεία του Λέανδρου!
Χαχαχαχαχαχαχα
Βέβαια κι αυτό (όπως και το ηχείο του Λέανδρου και του αμπεσαλωμ κλπ κλπ κλπ) θέλει σαμπ για κάτω, τα γνωστά. Να μην επαναλαμβανόμαστε, ε;![]()
επομένως...άχρηστο πράμα!! μη το πάρεις αδελφέ!Το δυστύχημα με αυτό το ηχείο, είναι ότι δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις υποστηρικτές στα καβλωδια ηχείων!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έπαιζε πριν τη φωτό, κι αμέσως μέτα!Δεν μιλάμε για όταν παίζει,στη φωτό απεικονίζεται σε...στατική επίδειξη.ΦΑΑΠ!![]()
...ή θα ειχε αρχισει να αναθεωρει καποια θεμελιωδη πραγματα. Δε μπορει ολοι που εχει μαλλιασει η γλωσσα τους για καποια δεδομένα, να ειναι ολοι τρελοι ή να μισουν τον Λεανδρο...Λεανδρε σε παραδέχομαι πάντως που έχεις κρατήσει ακόμα σταθερή τη στάση σου και συνεχίζεις να γράφεις στο avsite. Respect πραγματικά. Εγώ αν είχα φάει τόσο κράξιμο όσο εσύ θα είχα κόψει δρόμο όπως εκαναν και άλλες μορφές του site στο παρελθόν.![]()
Μπα , ο Λέανδρος διασκεδάζει.Εγώ αν είχα φάει τόσο κράξιμο όσο εσύ θα είχα κόψει δρόμο όπως εκαναν και άλλες μορφές του site στο παρελθόν
...Ή να αναθεωρήσεις......ή θα ειχε αρχισει να αναθεωρει καποια θεμελιωδη πραγματα. Δε μπορει ολοι που εχει μαλλιασει η γλωσσα τους για καποια δεδομένα, να ειναι ολοι τρελοι ή να μισουν τον Λεανδρο...![]()
Το κράξιμο είναι ένδειξη ενός κλασσικού συνδρόμου κατωτερότητας και κομπλεξισμού!Λεανδρε σε παραδέχομαι πάντως που έχεις κρατήσει ακόμα σταθερή τη στάση σου και συνεχίζεις να γράφεις στο avsite. Respect πραγματικά. Εγώ αν είχα φάει τόσο κράξιμο όσο εσύ θα είχα κόψει δρόμο όπως εκαναν και άλλες μορφές του site στο παρελθόν.![]()
Mόνο που κράζουμε τις απόψεις σου, όχι το πρόσωπό σου.Το κράξιμο είναι ένδειξη ενός κλασσικού συνδρόμου κατωτερότητας και κομπλεξισμού!
Υπ' αυτή την έννοια, άρρωστους άνθρωπους ποτέ δε πρέπει να τους παρεξηγείς!!
Σε ¨τρώει ¨ ο κ@λος..Το κράξιμο είναι ένδειξη ενός κλασσικού συνδρόμου κατωτερότητας και κομπλεξισμού!
Υπ' αυτή την έννοια, άρρωστους άνθρωπους ποτέ δε πρέπει να τους παρεξηγείς!!
Ο dimkal είναι ένας που θυμάμαι σίγουραΜπα , ο Λέανδρος διασκεδάζει.
Για πες και μια ''μορφή'' που έφυγε λόγω κραξίματος...
Ο dimkal είναι ένας που θυμάμαι σίγουρα
Λεανδρε σε παραδέχομαι πάντως που έχεις κρατήσει ακόμα σταθερή τη στάση σου και συνεχίζεις να γράφεις στο avsite. Respect πραγματικά. Εγώ αν είχα φάει τόσο κράξιμο όσο εσύ θα είχα κόψει δρόμο όπως εκαναν και άλλες μορφές του site στο παρελθόν.![]()
Τον Λέανδρο θα τον εκτιμάμε άνευ...παρεξηγήσεως και θα...πούμε κι ένα τραγούδι...ή θα ειχε αρχισει να αναθεωρει καποια θεμελιωδη πραγματα. Δε μπορει ολοι που εχει μαλλιασει η γλωσσα τους για καποια δεδομένα, να ειναι ολοι τρελοι ή να μισουν τον Λεανδρο...![]()
ούτως ή άλως..σα logitech παίζουν σε σώματα... δε θα δεις διαφορά!!!View attachment 139240
4 τετοια ως δορυφοροι(παντοκατευθυνση). Εν καιρω και ενα σαμπ επειδη ειμαι τρελη...
Ασε που θα προτιμουσα 5 λοτζιτεκ με το σαμπ τους από τα προακ....
Εγω θα ελεγα οτι δεν εχεις ιδεα απο ''σωματα''ούτως ή άλως..σα logitech παίζουν σε σώματα... δε θα δεις διαφορά!!!![]()
![]()