O νέος δέκτης PVR της NOVA

Reaction score
0
Ithela kai ego na rotiso kapoia pragmata:
1. I poiotita tou dekti tou apodikopoiiti tis Nova tha einai san ton aplo? Dioti se sigrisi me enan tapeino Humax 5300 me frakaro piato pou exo, i eikona tou aplou dekti Nova moiazei "thampi" .
2. Poia mixanimata(sigekrimena) apoteloun enalaktiki lisi ? Kapoios egrapse gia enan Echostar dekti pou egrafe tessera programata taftoxrona, omos den egrapse sigekrimena poio mixanima to kanei afto kai pos?
3. Ti einai to card splitter? An katalava kala xreiazete gia na vlepeis dio programata taftoxrona.
4. Ta tessera programata taftoxrona pou egrafe o filos einai apo to idio bouketo (p.x. tis Nova) i mono apo tessera apo diaforetika?
5. Poia einai i megaliteri xoritikotita sklirou se apodikopoiiti?
Efxaristo ek ton proteron.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όντος να περιμένεις ανάλογη ποιότητα...

Όλα τα pvr μηχανήματα (αυτά με σκληρό δίσκο) κάνουν την δουλειά που κάνει και ο δέκτης της Nova...

Αυτό είναι το card spliter. Να βλέπεις 2 κανάλια της NoVA ταυτόχρονα σε 2 τηλεοράσεις με 2 δέκτες.

Νομίζω φτάνει και τα 200 GB...

Reaction score
0
καλησπερα και απο εμενα. οταν καποιος παιρνει pvr δεκτη τον αγοραζει για να γραφει ταινiες. ο εν λογω δεκτης δεν συνδεετε στον υπολογιστη για να κανεις μεταφορα τις ταινiες στο pc. τα μειωνεκτηματα του ειναι απειρα σε σχεση με ενα καλο pvr της αγορας και μιλαω εκ πειρας γιατι εχω pvr.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
dennis2006 said:
καλησπερα και απο εμενα. οταν καποιος παιρνει pvr δεκτη τον αγοραζει για να γραφει ταινiες. ο εν λογω δεκτης δεν συνδεετε στον υπολογιστη για να κανεις μεταφορα τις ταινiες στο pc. τα μειωνεκτηματα του ειναι απειρα σε σχεση με ενα καλο pvr της αγορας και μιλαω εκ πειρας γιατι εχω pvr.
Έχεις απόλυτο δίκιο!

Δεν ξέρω πως πάνε οι πωλήσεις του αλλά ουσιαστικά βγήκε όχι ως pvr δέκτης αλλά ως αντί-card sharing δέκτης...

Άλλη μία περίπτωση προιόντος που απευθύνεται στον μη ενημερωμένο καταναλωτή...

Reaction score
0
dennis2006 said:
τα μειoνεκτηματα του ειναι απειρα
Να συμπληρώσω και εγώ μερικά?
Οι νέοι κάτοχοι των μηχανημάτων αυτών, δε γνωρίζουν οτι για να παίξει το σύστημα όπως το παρουσιάζουν, θα χρειαστεί 4πλό LNB και 3 καλώδια απο τo LNB προς τον δέκτη. Πολλοί έχουν κώλυμα με τα πολλά καλώδια, και ιδιαίτερα με τις τρύπες για να μπούν αυτά μέσα στον χώρο που θα μπεί το σύστημα!
Το όλο σύστημα δε λειτουργεί καθόλου, αν κόψεις την συνδρομή, ή βγάλεις την κάρτα. Ο δέκτης κλειδώνει τελείως, και δεν έχεις την δυνατότητα ούτε να δείς τις ταινίες που έχεις γράψει στον σκληρό του. Έτσι έχεις αγοράσει ένα άχρηστο κουτί, που σου στοίχησε 399 (αν είσαι ήδη συνδρομητής) + 90 ευρώ τον χρόνο επι όσα χρόνια το είχες!
Πιστεύω πως το σύστημα βγήκε να "χτυπήσει" τα συστήματα ασύρματων card splitters τα οποία με τις αντιπειρατικές ενέργειες απο τον παροχέα τα βγάζει "εκτός" με πολλά κολλήματα - παγώματα που κάνουν την παρακολούθηση πολύ ενοχλητική έως και αδύνατη!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis