gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.430
Απάντηση: O νεος μου Pioneer VSX-LX55 !
Oremon για κοίτα στην σελ 45 του μανιουαλ.
Oremon για κοίτα στην σελ 45 του μανιουαλ.
ΥΓ:Τζων σου έχω κάτι Ytong για το κεντρικό, μούρλια!
Την οπτική ίνα την έχω μεταξύ TV και 55. Δεν την έχω βάλει στον αποκωδικοποιητή.Bγάλε την οπτική απ τον αποκωδικοποιητή και δώσε τoν ήχο απ την hdmi.
Έχω τον 2020 που δεν έχει bypass οοποτε δεν μπορώ να σου πώ κάτι παραπάνω απ ότι διάβασα στο μανιουαλ του 55
H καλύτερη λύση.Αποτέλεσμα να φωνάξω ηλεκτρολόγο και με πολύ χαμηλό κόστος να περάσει UTP CAT6 μέσα απο τα κουτιά των τοίχων.
αν τα ηχεια σου ειναι σωστα συνδεδεμενα και στον πιονερο και στα ηχεια μην ασχοληθεις παραπανω.να κανω μερικες ερωτησεις
1ο αν στο mcacc μου βγανει π.χ. ολα -9 db μπορω να τα κατεβασω στα 0 db?
μια εξτρα συμβουλη απο ενα ντεσιμπελομετρο ειναι ενας πρωτος μουτσουλας,
(δηλαδη αν το r to βγανει - 9,5 db και το l -9db μπορω να τα βαλω το r στο -0,5 και το l στο 0?)
2ο ο χωρος ειναι κατω απο 15τμ και ομως για να ακουσω αξιοπρεπεις εντασεις σε ταινιες κατεβαινω στον ενισχυτη κατω απο τα 18 db ειναι φυσιολογικο?
φυσιολογικο δεν υπαρχει , εξαρταται απο την ευαισθησια των ηχειων και την αποσταση απο την θεση ακροασης αυτων
3ο παιζει σε κανεναν flac αρχεια? εμενα δεν αναγνωριζει κανενα μονο απο mediaplayer
4ο το hdmi1 μια παιζει μια δεν δεινει σημα ξερει κανεις αν ειναι καμια ρυθμιση η οχι?
απο hdmi 2 παιζει μια χαρα
5ο τα ηχεια τα πισω ενω τα δηλωνω small συνεχεια μου τα αλλαζει σε large και στο mcacc αλλα και στο manual setup οταν τα δηλωνω small και κλεινω τον ενισχυτη μετα που τον ανοιγω ειναι παλι δηλωμενα large
μαλλον εχει θεμα ο ενισχυτης
6o αν ανοιξω τον ενισχυτη και αφησω κλειστο τον προβολεα δεν δινει ηχο μεχρι να δει σημα το hdmi δηλαδη αν θελω να ακουσω μονο μουσικη πρεπει να ανοιξω και τον προβολεα (μετα βεβαια μπορω να τον κλεισω και να ακουω μονο μουσικη)
7ο στο mcacc μου βγαζει συνεχεια μια το center reverse phase μια στο δεξι και μια στο αριστερο τα καλωδια τα εχω κοιταξει και ειναι οκ και μπορει τωρα να μου δειχνει το δεξι reverse phase και σε 5 λεπτα να δειχνει οτι ειναι ενταξει αλλα καποιο αλλο ηχειο ειναι reverse phase