O K. Παπούλιας Επόμενος Πρόεδρος Της Δημοκρατίας!

Reaction score
25.503
τελικα ειχε δεν ειχε μας αφησε ... αναυδους ο πρωθυπας.
εκ πρωτης οψεως χαμηλου προφιλ επιλογη (εκτος αν η απουσια του μας εχει αφησει να ξεχναμε κατι)
με αποδεκτα χαρακτηριστικα.
σαν κινηση φυσικα ειναι ματ δαγκωτο. επιλογη συνενεσης που δεν αφηνει το παραμικρο περιθωριο επιλογης.
πιθανοτατα αξιοπρεπεστερη επιλογη απο κωνσταντοπουλο (ειπαμε ημαρτον).
για να δουμε...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Ο Κάρολος Παπούλιας διακρίνεται απο την ουδέτερη στάση που κρατά τα τελευταία χρόνια απο την πολιτική, χαρακτηρίζεται δε ώς μετριοπαθής, συνετός και συναινετικός πολιτικός.

Ειναι μια ενωτική κίνηση απο τον Καραμανλή, για να ξεφύγουμε όλοι απο τα δεσμά της προεδρολογίας αλλά και της εκλογολογίας και να ασχοληθούμε με τα πολύ σοβαρότερα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε...

Θεωρώ ότι είναι πολύ σωστή και πλήρης η πρόταση όπως άλλωστε ήταν και του απερχόμενου προέδρου Στεφανόπουλου.

και στο μύνημα που απέυθυνε ο πρωθυπουργός είπε χαρακτηριστικά...
"Ο κ. Παπούλιας σήμερα δεν είναι βουλευτής και άρα έχει τις αναγκαίες αποστάσεις από τα κομματικά δρώμενα. Διαθέτει τις γνώσεις και την πείρα που χρειάζεται η θέση του Προέδρου, από τη μακρά του θητεία στο Υπουργείο Εξωτερικών. Στην πολυετή πολιτική σταδιοδρομία του επέδειξε σπάνια μετριοπάθεια και απέφυγε οξύτητες. Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής συνεργάστηκε άψογα με όλα τα κόμματα. Εδειξε στην πράξη τι σημαίνει συναίνεση και ενότητα. Πιστεύω πως επιλέγοντας και προτείνοντας τον κ. Κάρολο Παπούλια, κάνουμε μια σωστή και γενναία επιλογή. Εχουμε υπερβεί τα κομματικά στεγανά. Στόχος μας είναι μόνο να υπηρετήσουμε τον τόπο. Είμαστε βέβαιοι πως η επιλογή αυτή θα έχει την ευρύτατη αποδοχή της κοινωνίας. Της κοινωνίας, την οποία όλοι οι πολιτικοί καλούμαστε πάντα να υπηρετούμε με αποτελεσματικότητα, με διαφάνεια, με τόλμη και τη μέγιστη δυνατή ενότητα."

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
τελικά σήμερα διαψευτηκαν πολλά παπαγαλάκια και πολλοί φελλοί (όπως ένας που μέχρι 5 λεπτά πριν την επίσιμη ανακοίνωση έχριζε προέδρους σε τηλεοπτικό σταθμό)

Απλά δεν χρειάζεται και πολύς ενθουσιασμός γιατί ο ρόλος του προέδρου είναι πλέον διακοσμητικός...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ναι μη χέσω μέσα, βγήκανε όλα τα φρούτα οι δημοσιόγραφοι και μας έλεγαν "εγώ το είχα πει"....

Λοιπόν η επιλογή είναι άψογη σαν πολιτική κίνηση. Η σύγκριση με τον απερχόμενο όμως είναι αναπόφευκτη. Και ως εκ τούτου δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και μάλλον δεν θα ήμουν με καμία επιλογή...

Ας δούμε όμως πρώτα και μετά να κρίνουμε...

Reaction score
49
Πως το λένε, πως το λένε.......
Αααα ναι: "με ένα σμπάρο............"

Ουδέτερη και άκρως συναινετική κίνηση!
Καλύτερα γιατί ΔΕΝ θα ήθελα πάλι εκλογές!!

Reaction score
14
Φυσικά και δεν θα ήμασταν ευχαριστημένοι με οποιαδήποτε επιλογή μιας και σαν τον Πατρινό Πρόεδρο δεν θα υπάρξει κανείς. Μόνο ο επόμενος Πατρινος.

Καλά...καλά...αστείο ήταν..!!!!

Reaction score
14
Η σωστή συνέχεια είναι¨

Πατριώτη Πρόσεχε Πατρινό Π@@@ρ@@ι Πίσω σου, που .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω ότι η θλίψη των Αχαιών που τελειώνει η θητεία του Κ. Στεφανόπουλου είναι πολύ μεγάλη...

Υ.Γ. Και εγώ Αχαιός είμαι στην καταγωγή, αλλά από τα μέρη πριν την στροφή...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster