O PRINCE στην Ελλάδα.

V

VIDEOMIX

Guest
Ένας από τους πλέον πολυσυζητημένους σταρ της διεθνούς μουσικής σκηνής, ο Prince, πρόκειται να πραγματοποιήσει μία μοναδική συναυλία στην Ελλάδα, το φθινόπωρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα" την Τρίτη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι θαυμαστές του Prince θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον δημοφιλή καλλιτέχνη στις 25 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, ενώ ο χώρος της συναυλίας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η συναυλία του Prince εντάσσεται στα πλαίσια της περιοδείας του για την προώθηση του νέου του άλμπουμ, "3121". Το "3121" είναι το δεύτερο άλμπουμ του μετά το comeback του με το "Musicology", το 2003, και σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία στα charts.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στις μεγάλες επιτυχίες του Prince συγκαταλέγονται τα τραγούδια: When Doves Cry, Kiss, The Most Beautiful Girl In The World, Little Red Corvette, Cream, κ.ά.
Το δικό μου αγπημένο όμως είναι το Purple Rain. 8)

Reaction score
23
Δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα θεωρούσα τον Prince υπερεκτιμημένο καλλιτέχνη. Πιστευω πως στηρίχτηκε από τις εταιρείες απλά γιατί έπρεπε να υπάρχει ένα αντίπαλο δέος στον τότε κραταιο M. Jackson.

Πάντως υπάρχουν αρκετοί οπαδοί του και αυτό ίσως να λέει κάτι.....όχι σε μένα πάντως!

Reaction score
0
Φιλε Διονυση εγω θα διαφωνησω μαζι σου!!!
Ο Jackson ειχε απο πισω του "συνεργειο" που τον στηριζε .
Απο τραγουδια ,μεχρι marketing.
Εξαλλου ειχε μεγαλωσει μεσα στο Κυκλωμα.

Ο Prince ειναι δημιουργος.
Οχι οτι δεν εχει κλεψει στυλ η αλλους καλιτεχνες .
Γραφει ομως μονος του τα τραγουδια (μουσικη ,στιχους).
Ασχετα αν μας αρεσουν η οχι .(εμενα μ΄αρεσουν)

Reaction score
23
η κάπως αρνητική στάση μου απέναντι στον Prince ΔΕΝ σημαινει φυσικά οτι είμαι θετικος απέναντι στον Jackson!!

Δεν θεωρω τον Prince κακό , απλά λίγο υπερεκτιμημένο....

(Πως την λέγανε εκείνη την κουκλάρα που "κυκλοφορούσε" παλιά με το ...χρωματιστό όνομα?)

Reaction score
0
@ Διονυση
KOYIZ ειναι mod ;;; :lol:
Δεν βαζεις και καμμια φωτο να μας βοηθησεις;;;; :wink: :mrgreen:

@RDoherty
Frau Blucher!!!
http://www.horsepresence.com/shop/media/Sounds/22Loudsqueakwhinny2000.wav

@sothoms
Εσενα δεν σε πειραζω,

Τελοσπαντον ,
απο οτι καταλαβα οσοι παμε στον prince
μετα θα παιξουμε και δηλωτη!!!(μεχρι 4 δεν ειναι;;) :lol: :lol:

Reaction score
23
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
η κάπως αρνητική στάση μου απέναντι στον Prince ΔΕΝ σημαινει φυσικά οτι είμαι θετικος απέναντι στον Jackson!!

Δεν θεωρω τον Prince κακό , απλά λίγο υπερεκτιμημένο....

(Πως την λέγανε εκείνη την κουκλάρα που "κυκλοφορούσε" παλιά με το ...χρωματιστό όνομα?)

APOLLONIA!

Reaction score
23
Μια ακόμη συναυλία ακυρώθηκε! Μην περιμένετε να δείτε τον Prince καθώς μας...τελείωσε!

Η επίσημη ανακοίνωση της On Stage για την ακύρωση της συναυλίας του Prince:

"Σίγουρα όλοι οι μουσικόφιλοι ενθουσιαστήκαμε με την ανακοίνωση στις αρχές του Αυγούστου της συναυλίας του Prince στην Ελλάδα, ενός από τους μεγαλύτερους super stars του πλανήτη.

Δυστυχώς όμως υπάρχουν και πολλοί εξωγενείς παράγοντες που δεν μπορούσαν να υπολογιστούν τόσο από την ελληνική όσο και την ξένη ομάδα παραγωγής των συναυλιών του δημοφιλούς καλλιτέχνη.

Η ξαφνική αποχώρηση του keyboardίστα του group του Prince στάθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο στην πραγματοποίηση της παγκόσμιας περιοδείας του με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η προγραμματισμένη για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο Ευρωπαϊκή περιοδεία και να μεταφερθεί – σύμφωνα με το management – για το 2007.

Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ΑΚΥΡΩΣΗ της προγραμματισμένης συναυλίας του PRINCE στην Αθήνα και να ευχηθούμε να έχουμε την χαρά να τον δούμε του χρόνου στην Αθήνα".

Ναι , ναι παιδιά και του χρόνου!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas