- Μηνύματα
- 10.188
- Reaction score
- 62


Μόλις το απέκτησα και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Όσοι έχετε ΧΒΟΧ360 δέν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας και όσοι δεν έχουν ΧΒΟΧ360 είναι ένας καλός λόγο να το αποκτήσετε!!!
Μήπως έχει πρόβλημα το DVD του παιχνιδιού? Εγώ πάντως κι ένας φίλος δεν είχαμε κανένα πρόβλημαΓιώργος Ρούβαλης said:Κάποιος παιδιά να απαντήσει αν ξέρει![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικά ήταν θέμα σήματος. Τώρα θυμήθηκα ότι θέλει 60 Hz για να τρέξει το παιχνίδι, πράγμα που η παλιά σου τηλεόραση μπορεί να μην μπορούσε να αποδώσει.Γιώργος Ρούβαλης said:Μόλις έβαλα την Amoi λειτούργησαν όλα καλά. Δεν συζητάω απόδοση. Μου έχει κρεμάσει το σαγόνι
Ίσως ξέρει ένας φίλος μου που το έχει προχωρήσει πιό πολύ το παιχνίδι από μένα και θα σου πώ. Εντωμεταξύ γιατί δεν ψάχνεις στο internet για κανα walkthrough να δεις άσπρη μέρα?!Γιώργος Ρούβαλης said:Κόλλησα Vampirism. Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω μέρα. Ψάχνω 5 Grand Soul Gems. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ. Μπαίνω σε μαγαζιά και δεν βρίσκω. Το πακέτο είναι ότι μπορώ να μιλήσω με κάποιον μόνο αν του κάνω charm. Όχι spell αλλά power. Γίνεται μόνο μια φορά την ημέρα και σε κάθε μαγαζί που μπαίνω μετά κάνω load για να πάω στο επόμενο. Η πλάκα είναι ότι όσο πιο πολύ ήλιο έχει, τόσο πιο πολύ damage έχω. Λίγο βοήθεια γιατί είναι πακετάκι.
Το έβγαλα. Πολύ πακέτο. Αφού πάς τα 5 Grand Soul Gems. Σου ζητάει να πας την στάχτη ενός πολύ ισχυρού βρυκόλακα, το αίμα ενός Argonian, σκόρδο και 2 ιδιαίτερα φυτά. Όλα αυτά χωρίς να μπορείς να βγεις μέρα γιατί τρως damageΚόλλησα Vampirism.
:shock: :shock: :shock: Καλά που το είπες να κάνω εμβόλιο απ' την αρχή!!!Γιώργος Ρούβαλης said:Το έβγαλα. Πολύ πακέτο. Αφού πάς τα 5 Grand Soul Gems. Σου ζητάει να πας την στάχτη ενός πολύ ισχυρού βρυκόλακα, το αίμα ενός Argonian, σκόρδο και 2 ιδιαίτερα φυτά. Όλα αυτά χωρίς να μπορείς να βγεις μέρα γιατί τρως damageΚόλλησα Vampirism.
Νομίζω ότι είναι από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες.Μάριος Λαζάρου said:Εγώ χθές το άρχισα το παιχνιδάκι και μου αρέσει πολύ περισσότερο από το Morrowind...Battlemage έφτιαξα...