Oblivion the Elder Scrolls

Reaction score
62

Μόλις το απέκτησα και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Όσοι έχετε ΧΒΟΧ360 δέν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας και όσοι δεν έχουν ΧΒΟΧ360 είναι ένας καλός λόγο να το αποκτήσετε!!!

Reaction score
7
Επιτέλους ΠΥΞΙΔΑΑΑ!!!Το Morrowind το είχα παρατήσει επειδή δεν είχε πυξίδα και μου έσπαγε τα νεύρα...Δεν ήξερα που να πάω...

Reaction score
802
Oποιος το βαλει σε pc και εχει 7800 και ανω, θα παθει πλακα με τα γραφικα!Φοβερος τιτλος!

Reaction score
0
Το πήρα εχθές και αφου κάνω installation το update, φορτώνει και τι να δω. Στο αρχικό video έκανε pixelιασμα στο κάτω μέρος και όταν διόρθωνε έκανε διακοπές στον ήχο. Εκνευριστικό όταν βάζεις το πιο αναμενόμενο παιχνίδι για το 360. Πάω για αλλαγή σήμερα

Reaction score
0
Συνεχίζει και μου το κάνει το πρόβλημα. Μήπως τελικά φταίει το update που μπήκε αυτόματα. Πώς μπορώ ρε παιδιά να το ξαναφορτώσω από το καινούργιο oblivion που μου έδωσαν? Δεν έχω live για να γίνει αυτόματα, αλλά αφού περιέχεται μέσα στο παιχνίδι και το έκανε μία φορά, λογικά μπορεί να ξαναγίνει installation.

Reaction score
62
Γιώργος Ρούβαλης said:
Κάποιος παιδιά να απαντήσει αν ξέρει :lol: :D :lol: :D
Μήπως έχει πρόβλημα το DVD του παιχνιδιού? Εγώ πάντως κι ένας φίλος δεν είχαμε κανένα πρόβλημα

Reaction score
62
Γιώργος Ρούβαλης said:
Μόλις έβαλα την Amoi λειτούργησαν όλα καλά. Δεν συζητάω απόδοση. Μου έχει κρεμάσει το σαγόνι
Τελικά ήταν θέμα σήματος. Τώρα θυμήθηκα ότι θέλει 60 Hz για να τρέξει το παιχνίδι, πράγμα που η παλιά σου τηλεόραση μπορεί να μην μπορούσε να αποδώσει.

Reaction score
0
Κόλλησα Vampirism. Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω μέρα. Ψάχνω 5 Grand Soul Gems. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ. Μπαίνω σε μαγαζιά και δεν βρίσκω. Το πακέτο είναι ότι μπορώ να μιλήσω με κάποιον μόνο αν του κάνω charm. Όχι spell αλλά power. Γίνεται μόνο μια φορά την ημέρα και σε κάθε μαγαζί που μπαίνω μετά κάνω load για να πάω στο επόμενο. Η πλάκα είναι ότι όσο πιο πολύ ήλιο έχει, τόσο πιο πολύ damage έχω. Λίγο βοήθεια γιατί είναι πακετάκι.

Reaction score
62
Γιώργος Ρούβαλης said:
Κόλλησα Vampirism. Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω μέρα. Ψάχνω 5 Grand Soul Gems. Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ. Μπαίνω σε μαγαζιά και δεν βρίσκω. Το πακέτο είναι ότι μπορώ να μιλήσω με κάποιον μόνο αν του κάνω charm. Όχι spell αλλά power. Γίνεται μόνο μια φορά την ημέρα και σε κάθε μαγαζί που μπαίνω μετά κάνω load για να πάω στο επόμενο. Η πλάκα είναι ότι όσο πιο πολύ ήλιο έχει, τόσο πιο πολύ damage έχω. Λίγο βοήθεια γιατί είναι πακετάκι.
Ίσως ξέρει ένας φίλος μου που το έχει προχωρήσει πιό πολύ το παιχνίδι από μένα και θα σου πώ. Εντωμεταξύ γιατί δεν ψάχνεις στο internet για κανα walkthrough να δεις άσπρη μέρα?!

Reaction score
2
παιδια μιλαμε για ΤΗΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ....
πραγματικα εντυπωσιακα γραφικα αλλα κυριως απιστευτο gameplay .....
Παρτε το@@@@@!!!!!!!

Reaction score
0
Κόλλησα Vampirism.
Το έβγαλα. Πολύ πακέτο. Αφού πάς τα 5 Grand Soul Gems. Σου ζητάει να πας την στάχτη ενός πολύ ισχυρού βρυκόλακα, το αίμα ενός Argonian, σκόρδο και 2 ιδιαίτερα φυτά. Όλα αυτά χωρίς να μπορείς να βγεις μέρα γιατί τρως damage

Reaction score
62
Γιώργος Ρούβαλης said:
Κόλλησα Vampirism.
Το έβγαλα. Πολύ πακέτο. Αφού πάς τα 5 Grand Soul Gems. Σου ζητάει να πας την στάχτη ενός πολύ ισχυρού βρυκόλακα, το αίμα ενός Argonian, σκόρδο και 2 ιδιαίτερα φυτά. Όλα αυτά χωρίς να μπορείς να βγεις μέρα γιατί τρως damage
:shock: :shock: :shock: Καλά που το είπες να κάνω εμβόλιο απ' την αρχή!!! :lol: :lol:

Reaction score
7
Εγώ χθές το άρχισα το παιχνιδάκι και μου αρέσει πολύ περισσότερο από το Morrowind...Battlemage έφτιαξα...

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Εγώ χθές το άρχισα το παιχνιδάκι και μου αρέσει πολύ περισσότερο από το Morrowind...Battlemage έφτιαξα...
Νομίζω ότι είναι από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες.

Θα φας μεγάλο κόλλημα. Να φανταστείς ότι δεν παίζω πολύ αλλά κάθε φορά που παίζω αυτό το παιχνίδι είναι μονόδρομος παρόλο που έχω σχεδόν ότι καλό κυκλοφορεί.

Reaction score
7
Χα.Επιτέλους.Κυκοφορούσα τόση ώρα και αναρωτιόμουν πότε θα ανέβω επίπεδο.Τελικά βρήκα την Imperial City κα;ι πήγα στην Αρένα...Καλό για εμπειρία και δίνει και λεφτά...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe