Off Topic

Μηνύματα
3.768
Reaction score
6.740
Δεν αποδίδω μαγείες ή...βασκανίες σε ημιαγωγούς,λυχνίες και τα τοιαύτα...Λέω μόνο ότι άμα έχεις τρανζιστοράτο τελικό με ηχητικό χαρακτήρα που να σου άρεσε,τότε η λυχνία στην προενίσχυση τείνει να τον αλλοιώνει.Άμα κατά τύχη βρίσκεις την αλλοίωση ελκυστικότερη,τότε καθένας μας μπορεί να είναι ευτυχισμένος δια λογαριασμό σου.
Υποτίθεται ότι οι Bryston δεν έχουν χαρακτήρα και παίζουν ότι τους δίνεις όπως είναι.
Αμείλικτα σκληροί και αχαρακτήριστοι!!
Χαχαχαχα
 

Μηνύματα
12.474
Reaction score
14.635
H λάμπα έχει ομολογουμένως τρομακτικό ενδιαφέρον για την καθημερινότητα του χρήστη...Κάθε φορά που θ'ανάβει τη λυχνιακή συσκευή δεν ξέρει άμα θα έχει τη βέλτιστη ή όχι απόδοση,ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία στα λυχνιακά στοιχεία.


Στις λάμπες το πρόβλημα θα το έχουν κυρίως οι...χρήστες.:lolsign:
Όχι μόνο απο τις λυχνίες αλλά και απο σχεδιασμό. Εαν και αλήθεια ιδιαίτερα σε παλιές υλοποιήσεις .... έχουν βρεθεί λύσεις για την ελαχιστοποίηση τέτοιων φαινομένων.

Αλλά πάλι θεωρητικά ...αλήθεια. Έχουμε τα προβληματάκια μας χα χα. Υπάρχουν και χειρότερα, να ακούς απο τρανζίστορ χα χα.

Να σε βοηθήσω να σου πω και άλλον μύθο ... παίζουν μόνο μικρά σύνολα τζάζ και όχι μεγάλα ορχηστρικά. :D Knock yourselves out. ha ha.
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
Υποτίθεται ότι οι Bryston δεν έχουν χαρακτήρα και παίζουν ότι τους δίνεις όπως είναι.
Αμείλικτα σκληροί και αχαρακτήριστοι!!
Χαχαχαχα
Πρέπει να έχουμε υπ'όψιν ότι ακόμα και η έλλειψη χαρακτήρα λογαριάζεται ως ...χαρακτηριστικό γνώρισμα. :wink:
...
Να σε βοηθήσω να σου πω και άλλον μύθο ... παίζουν μόνο μικρά σύνολα τζάζ και όχι μεγάλα ορχηστρικά. :D Knock yourselves out. ha ha.
Επίλεξε κατάλληλο ηχείο και μπορούν να τα παίξουν...όλα.Αλλά πάλι sub θα χρειαστείς στις δύο πρώτες οκτάβες.
 

Μηνύματα
12.474
Reaction score
14.635
Τα ηχεία που έχω εκτός από ρεύματα που χρειάζονται τα οποία έχουν κάποιοι τελικοί λαμπάτοι θέλουν και πολλά βατ. Τα μετρησε ο φίλος μου ο Χάρης όταν είχε ερθει για να περιποιηθούμε τον χώρο αφού μετρήσουμε γενικώς και κατεβαίνουν στο 1 ωμ.
Πρακτικά δεν ξέρω αν μπορώ να βρω λάμπα σε γήινη τιμή που να είναι πάνω από 700 βατ στο κανάλι , μη σου πω ότι μονο 700 βατ μπορεί να ζητάνε τα γουφερ . Τεσπα. Προχθές μου έφερε ένα φιλαράκι ένα pre dac ayon και είμαι σε πολιτισμικό σοκ και μόνιμη νιρβάνα🔥🔥🔥🔥
Ας λέει ο αγαπητός γκουρού ότι χάνεται η μαγεία του τραντζίστορ. Όποτε θέλει να έρθει να ακούσει και να μετρήσουμε κιόλας.😃😃😃
Ναι βρε πλάκα κάνω. Δεν ξέρω τι ηχεία έχεις. Εαν είναι, όπως τα λές είναι (που θα είναι) δεν γίνεται τίποτε. Λάμπα θα ασχοληθείς κυρίως και το πολύ μέχρι μαξιμουμ 30 βατ κλας Α set . Μετά εαν πας σε πους πούλ μπλέκεις ...άστο πάρε τρανσιστορ χα χα. Αυτά τα πους πούλ έχουν ακούσει οι περισσότεροι δηλαδή το 0.1 % του 0.1 % για κανένα 5 λέπτο και με εναν τύπο απο πάνω και 1000 ριβιούερς να τους λένε πόσο κακές είναι .... και εκφράοζυν και άποψη (συν τις μετρήσεις). χα χα. So much for bias. Εγω να επειδή είσαι εσυ , τα λέω. Αλλιώς ... για τους άλλους δε με νοιάζει. Γελάω κιόλας πλέον.

Μπράιστον , δεν ξέρω εαν είναι (που θα είναι) πάλι κάποιο εσωτερικό αστείο σας, εδω μέσα, λίγο που άκουσα για τρανζιστορ καλοί είναι. Κάτι έχω ακούσει να λένε για οργανικότητα , καλό μάλλον και "σωστό" εαν τον συγκρίνεις με τα άλλα) μέχρι να πάω να ακούσω 10 δευτερόλεπτα στον δικό μου χα χα. Πάντως ναι, συγκριτικά με κάτι άλλα "μαργαριτάρια" που έχω ακούσει, μου φάνηκαν ανεκτοί. Αυτό εαν και ακούγεται "κάπως" στην πραγματικότητα είναι μεγάλο κοπλιμέντο που τους κάνω, γιατί τους συγκρίνω με καλή λάμπα. Μην το πάρεις σαν ντίτσινγκ. Είναι και κανά δυο τρεις άλλοι (αλλά δεν έχω ακούσει και τόσα πολλά, θα είναι περισσότεροι). Είναι και κάτι άλλοι εντελώς "περίεργοι".

Τα χαρακτηριστικά στον ήχο για κάποιον που έχει ακούσει καλό ενισχυτή (σε κάθε είδος) είναι ευκόλως και άμεσα αναγνωρίσιμα σε όλες σχεδόν τις τοπολογίες τις περισσότερες φορές. Καποιοι "καλύπτουν" τα ίχνη τους χα χα έξυπνα και απο τους μέν και απο τους δε, αλλά εαν ξέρεις, πάλι είναι αναγνωρίσιμα.
 



Μηνύματα
3.768
Reaction score
6.740
Ρε αφήστε τα σάπια. Χειρότερο χόμπι από το χάι φάι δεν υπάρχει. Πριν πέντε λεπτά τα εκλεισα και έβαλα ιμερσιβ μπλακ λιστ με τα σα(μ)πάκια μπάμπα μπούμα να γουστάρουμε😁😁
 



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.380
Reaction score
125.487
Άμα κατά τύχη βρίσκεις την αλλοίωση ελκυστικότερη
Εμένα μ αρέσουν τα κλούβια αβγά
Χαλασμένα θα είναι.
Ναι, τα χαλασμένα.
Κι αυτός αριστερά, κλούβια χαλασμένα αυγά προτιμάει.

1652258587799.png
 








daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.861
Reaction score
77.458
Τελικά ξέρεις η όχι;

Εκτός αν θέλεις να γίνω ο αγαπουλης σου για να ξέρεις.
με ποιον τρόπο ακριβώς θα γίνεις αγαπούλης μου?
 




Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.339
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top