Oled 65c9 Καινουργια Σφραγισμενη με πενταετη εγγυηση (Πλαισιο)

Status
Not open for further replies.
Reaction score
638
Πωλείται μια καινούργια Oled65c9 με πενταετή εγγύηση Πλαισίου η τηλεόραση αγοράστηκε σήμερα με την καταναλωτική μανία της μαύρης Παρασκευής σαν απωθημένο και είναι σφραγισμένη. Την δίνω γιατί στο σπίτι είχαμε μαύρη αντίδραση από την σύζυγο Όπως βλέπετε στις άλλες αγγελίες μου ήδη έχω μια OLED 55b7 και όπως αντιλαμβανεστε εάν δεν φύγει μια από τις δυο τηλεοράσεις από το σπίτι ....θα φυγει ειτε η γυναικα ειτε εγω ......

Οι τηλεορασεις ειναι ηδη σε έλλειψη από τα καταστήματα Puplic, Mediamarkt, Κοτσωβολο και Πλαίσιο και εσείς κερδίζετε την πενταετή εγγύηση που το πλαίσιο την χρεώνει 200 Ευρω Τιμη στα 2000 Ευρω 6937306752

Reaction score
802
Μου αρεσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο κινείσαι αγαπητέ :) (δεν το λεω ειρωνικα φυσικα)

ΥΓ. Εμένα παντως να ξέρεις, οτι η γυναίκα μου δεν μου δίνει επιλογή να φυγει η ιδια απο το σπίτι :p

Reaction score
638
Μου αρεσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο κινείσαι αγαπητέ :) (δεν το λεω ειρωνικα φυσικα)

ΥΓ. Εμένα παντως να ξέρεις, οτι η γυναίκα μου δεν μου δίνει επιλογή να φυγει η ιδια απο το σπίτι :p
Σε καταλαβαινω αφου και εγω υπαρχουν στιγμες που με ζηλευω και με θαυμαζω:dance2:

Reaction score
638
Τελικα δεν θα χρειαστει να μετακομισει ουτε η τηλεοραση ουτε η συζυγος η τηλεοραση τοποθετηθηκε και η συζυγος γοητευτηκε απο το μεγεθος και την εικονα και ετσι θα τις κρατησω και τις δυο....
Η αγγελια παγωνει για ενα τουλαχιστον ετος ;)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.991
Τελικα δεν θα χρειαστει να μετακομισει ουτε η τηλεοραση ουτε η συζυγος η τηλεοραση τοποθετηθηκε και η συζυγος γοητευτηκε απο το μεγεθος και την εικονα και ετσι θα τις κρατησω και τις δυο....
Κουράγιο

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas