Olympus Camedia C-7070 Wide Zoom

Reaction score
2.594
Πωλείται φωτογραφική μηχανή Olympus Camedia C-7070 Wide Zoom σε εξαιρετική κατάσταση.

Η μηχανή είναι ημιεπαγγελματική, εξαιρετικής κατασκευής (made in Japan) και αντοχής (μαγνήσιο). Έχει πολλές ευκολίες, πολύ καλό Autofocus και βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες. Ο φακός είναι ποιότητας ultra high quality Olympus ED, ίδιας με τους επαγγελματικούς SLR της Olympus. To διάφραγμα είναι από F2.8 έως F11, η (ισοδύναμη) εστιακή απόσταση είναι 27-110mm και οι ταχύτητες κλείστρου 16 – 1/4000th sec.

Έχει πάρει εξαίρετες κριτικές, όπως αυτή, όπου μπορείτε να δείτε και τα χαρακτηριστικά της.

Δίνεται στο κουτί της όσα αυτό περιείχε και μερικά έξτρα, δηλαδή το manual της, το φορτιστή της, δεύτερη μπαταρία, 3 κάρτες μνήμης (CF 1GB, XD 2GB, XD 32MB), καλώδιo USB για σύνδεση με PC, καλώδιο AV για σύνδεση με τηλεόραση, το original CD που περιλαμβάνει και το ειδικό software της Olympus για πανοραμικές φωτογραφίες και άλλες επεξεργασίες. Μαζί δίνεται και μια καλή θήκη TUMAX μαζεμένων διαστάσεων που της ταιριάζει τέλεια και χωράει όλα τα παραπάνω.

Την δίνω επειδή τελικά η φωτογραφία σαν χόμπυ δεν με συγκίνησε και η μηχανή κάθεται στην ντουλάπα.

Η τιμή είναι 290 ευρώ.

Attachments

Reaction score
4
απιστευτα αστεια τιμη για κομπακτ φωτογραφικη μηχανη 10 ετων τελειως ξεπερασμενη, στα ιδια χρηματα παιρνει καποιος 10 φορες καλυτερη μηχανη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπορουμε να παραφρασουμε το "Ο καθενας πουλαει οσο θελει" με το "Ο καθενας μπορει να δουλευει τον αλλο οσο θελει"

Reaction score
938
Προς ThanosAV

Αγαπητέ φίλε, πριν αρχίσεις να γίνεσαι εριστικός, θα μπορούσες να ειδοποιήσεις τον πωλητή με ένα προσωπικό μήνυμα και μετά να πράξεις αναλόγως.
Είσαι σίγουρος ότι όλοι οι πωλητές γνωρίζουν τι ακριβώς πουλάνε και τι αξία έχει αυτό σήμερα; Πολύ περισσότερο όταν δεν είναι επαγγελματίες.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.644
Και βέβαια πουλάει ο καθένας όσο θέλει, είναι ευθύνη του αγοραστή να κρίνει αν η τιμή είναι λογική ή όχι.

Reaction score
2.594
απιστευτα αστεια τιμη για κομπακτ φωτογραφικη μηχανη 10 ετων τελειως ξεπερασμενη, στα ιδια χρηματα παιρνει καποιος 10 φορες καλυτερη μηχανη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπορουμε να παραφρασουμε το "Ο καθενας πουλαει οσο θελει" με το "Ο καθενας μπορει να δουλευει τον αλλο οσο θελει"
Κύττα λεβέντη δεν είμαι απατεώνας, ούτε χτεσινός στο φορουμ!
Την είχα πάρει από μέλος 290 ευρώ το 2008.

Αλλά είσαι απαράδεκτος και με κλασσική αγωγή Ελληναρά.

Πρός διαχειριστές: Νομίζω ότι πρέπει να σβηστεί το μήνυμα του (δεν έχω καμιά αντίρρηση να σβηστεί και η αγγελία μου αν έτσι κρίνετε...)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.433
Members
38.696
Νεότερο μέλος
NikosTs