On board Camera

Reaction score
30.491
Απάντηση: On board Camera

Του έσκισε τα ράματα του m5.Νο comments.
Οσο για τον ΄ρωσο λίγο πιο πάνω, η είναι fake το video, η ο ρώσος είχε τόση κόκα , που έκανε την μια μαλακία πίσω απο την άλλη.
Κανείς σώφρον οδηγός δεν κινείται τόοσο γρήγορα ανάμεσα απο σειρά αυτοκινήτων, ακόμα και στην αμερική.Πόσο μάλλον στην ρωσσία που έχουμε δει πως οδηγούν. Περίπου όπως οι περισσότεροι έλληνες.Αν με θεωρείτε υπερβολικό , κάντε το ανάμεσα απο σταματημένα αυτοκίνητα , κινηθείτε τόσο γρήγορα και πείτε μου πως αισθανθήκατε.
Ρώσσικη ρουλέτα.

Reaction score
51

Του έσκισε τα ράματα του m5.Νο comments.
Οσο για τον ΄ρωσο λίγο πιο πάνω, η είναι fake το video, η ο ρώσος είχε τόση κόκα , που έκανε την μια μαλακία πίσω απο την άλλη.
Κανείς σώφρον οδηγός δεν κινείται τόοσο γρήγορα ανάμεσα απο σειρά αυτοκινήτων, ακόμα και στην αμερική.Πόσο μάλλον στην ρωσσία που έχουμε δει πως οδηγούν. Περίπου όπως οι περισσότεροι έλληνες.Αν με θεωρείτε υπερβολικό , κάντε το ανάμεσα απο σταματημένα αυτοκίνητα , κινηθείτε τόσο γρήγορα και πείτε μου πως αισθανθήκατε.
Ρώσσικη ρουλέτα.

:121: :116:

1. Όλα ΟΚ με τον τραυματισμό σου?
  2. Σε πλήρωσε ο Forester?
  3. Με το μηχανάκι τι έκανες?
  4. Που είναι οι φωτό που μας είχες τάξει ρε αglήτη μηχανόβιε?

Reaction score
30.491

:121: :116:

1. Όλα ΟΚ με τον τραυματισμό σου?
  2. Σε πλήρωσε ο Forester?
  3. Με το μηχανάκι τι έκανες?
  4. Που είναι οι φωτό που μας είχες τάξει ρε αglήτη μηχανόβιε?

Οχι δεν είναι ολα εντάξει john, το χέρι εχει θέμα, για το γόνατο δεν βλέπω ακόμα.
Οχι βέβαια ,σαφώς και δεν πλήρωσε, αφού ισχυρίζεται οτι εγω έπεσα επάνω του.Θα πάμε δικαστικώς.
Είχε και το θράσος να ζητήσει να του αντικαταστήσουν τον ξεφλουδισμένο προφυλακτήρα του , με κόστος 300e. Ο αχρείος.
Με το μηχανάκι, τι έκανα. Βρήκα ενα άλλο Ατρακάριστο που θα ρίξω επάνω το δικό μου μοτερ, για αρχή και σιγά σιγά θα το φέρω εκεί που θέλω.
ΟΙ φωτό πλέον θα είναι απο το καινούριο , αφού το παλιό εχει γίνει σμπαράλια. Αν θες απο το παλιό μετά το ατύχημα τις εχω να τις δείς να φρικάριες.

Reaction score
5

Για το χώρο που κάνει τις διηθήσεις
Είναι υπεραρκετός για κάποιον από εδώ
Για παράδειγμα, τον έχω μπροστά μου να κάνει ακριβώς τα ίδια, σε μικρότερους χώρους, με οριακά περάσματα όχι μόνο ανάμεσα σε πόρτες αλλά και προφυλακτήρες (!) διανθισμένα πάντα με σούζες και παντιλίκια που να διπλώνει στα δύο, με σεβαστά ογκωδέστερο και δυνατό μηχανάκι και όλο αυτό να λέγεται μετακίνηση ρουτίνας και αρκετά συγκρατημένη μάλιστα αφού είχε και το ρόλο πλοηγού!
Κατά τ΄άλλα είναι καλό παιδί....

Reaction score
51

Και να βγεις με αυτό το παλούκι στο κράνος? χαχαχαχα......

Εντυπωσιακό, αλλά μάλλον θέλει δουλίτσα για να δουλέψει σωστά.
Κουνάει πολύ!

Reaction score
1.772

μετα το 3.29 ειναι ακομη καλυτερο.

Last edited by a moderator:

Reaction score
5

Και να βγεις με αυτό το παλούκι στο κράνος? χαχαχαχα......

Εντυπωσιακό, αλλά μάλλον θέλει δουλίτσα για να δουλέψει σωστά.
Κουνάει πολύ!
Μια χαρά είναι το γκάτζετ ....Ή θα βγαίνεις με το μαρκούτσι ή θα είσαι Κινέζος με ποδήλατο, ένα απ΄τα δύο.... Διάλεξε

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.681
Members
38.730
Νεότερο μέλος
Tasos Tsekouras