ON LIEN 6060 HD Update

Reaction score
9
Μετά από πολύ καιρό εντόπισα ένα update για τον δέκτη ON LIEN 6060 HD που αγόρασα πέρισυ, πάνω που νόμιζα ότι η υποστήριξη του έχει εγκαταληφθεί εντελώς. Από μία γρήγορη ματιά, σε σχέση με το πως δούλευε πριν ο δέκτης μου, έχει πλέον ενεργοποιηθεί το παίξιμο mp3 και η υποστήριξη εξωτερικού σκηρού δίκσκου, καθώς και κάποιες μικροβελτιώσεις στο menu. Πιθανότατα να υπάρχει και κάποια αναβάθμιση με CCcam. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση του update αλλά σε κάθε περίπτωση όποιος το κάνει αναλαμβάνει και την ευθύνη. Το ανέβασα στο rapidshare για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.

Link: http://rapidshare.com/files/267427906/LN_6060_HD_RYGY106.09_290709_LN4C1N0_pz_PVR.rar

Reaction score
9
Απάντηση: ON LIEN 6060 HD Update

Αν κάποιος φίλος δοκίμασε την αναβάθμιση ας μας πει αν δούλεψε καλά και την εμπειρία του γενικότερα. Εγώ δεν είμαι έμπειρος στο σκάλισμα δορυφορικών δεκτών:103:

Reaction score
1

Εγω θα ηθελα να κανω το update αλλα δεν ξερω πως γινεται και δεν βρισκο Manual. Εχεις καμια ιδεα που μπορω να βρω ??

Φιλικα, Drak

Reaction score
114

Aλλαγη software για Octagon και κλωνους.

Εδω ειναι μια λιστα με δεκτες που μπορουν ο ενας να παρει το software του αλλου.Με δικια σας ευθυνη και εφοσον θελετε διαφορετικο software απο αυτο που παιρνει ο δεκτης σας.Καποιο προβλημα που υπαρχει με τη συμβατοτητα των remote δινονται πληροφοριες παρακατω.

Διαδικασια:

1.Kλεινουμε τον δεκτη απο την πισω μερια on/off
2.Χρησιμοποιουμε rs232. Aνοιγουμε το "GisOct.exe Proggie και διαλεγουμε το software και την σωστη Com-Port
3.Ανοιγουμε τον δεκτη κρατωντας πατημενο το κουμπι 'κατω' απο την μπροστινη οψη του δεκτη.
4.Κρατωντας πατημενο το κουμπι περιμενουμε να τελειωσει η διαδικασια.

Ισως σε καποιους δεκτες να χρειαζεται να εχουμε το 'original software ' πριν ξεκινησουμε αυτη τη διαδικασια για να πετυχει.

1. OCTAGON HD SF 918: both work Old and New

2. GI-S890 CRCI HD Excellence: both work Old and New

3. NEXT YE-2000 SUPER HDTV: both work Old and New

4. Evolution INFINITY HDTV: ONLY New Remote

5. SAB Ultimate HD Super Plus: ONLY New Remote

6. ProSky_HD-S300SCI: ONLY New Remote

7. ONLIEN LN 6060 HD: both work Old and New

8. Optibox 7750 HD CICX: ONLY New Remote

9. Optibox 8750 HDCICX same as Opticum 8750 HDCICX : ONLY New Remote

10. Opticum 8750 HDCICX: ONLY New Remote

11. KOSCOM HD 7400 CI: ONLY New Remote

12. GALAXY Sat 9800 HD

13. ILLUSION MAXSH: ONLY New Remote

14. SkyGate HD: ONLY New Remote

15. DigiLine 6000HD

16. Manhattan Passion 1080 HD Vision

http://www.zshare.net/download/64546684da573f94/

Reaction score
1

ευχαριστω πολυ !

βρηκα ενα rar file με αυτο το ονομα: LN 6060 HD_RYGY106.32_070909_LN4C1N0_pz_PVR.rar

προσπαθησα με τον τροπο και το προγραμμαtακη που ανεφερες αλα δεν καταφερνω να κανω το Update. Βγαινει μυνημα κατι σαν "Boot not correct" Εχεις καμια ιδεα ??

Φιλικα, Drak

Reaction score
1

Ευχαριστώ Τζοννυ !

Χρησιμοποίησα RS232 πρώτα Serial μετά Null modem. Απλά προσπάθησα να βάλω το (αυθεντικό) αρχείο που ανέφερα πιο πάνω. Θα προτιμούσα να βάλω αυτό και όχι το FW του κλώνου.

Ξέρεις με ποιον τρόπο μπορώ να το κάνω ?? Φοβάμαι να δοκιμάσω αυτό του Link σου μήπως πάθω καμία ζημιά

Φιλικά, Drak

Reaction score
114

Στο ποστ νο.6 σου εδωσα τον loader του Golden Interstar που λογικα θα κανει και για τον δικο σου που ειναι κατα καποιο τροπο 'κλωνος'.
Με τον loader δεν μπορει να παθεις κατι.
Software μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιο θελεις εσυ.

Reaction score
1

Sorry, δεν έχω πολλές γνώσεις. Τι ειναι το Loader του post No. 6 ?? Το κατέβασα και αυτομάτως συνδέθηκε με το ITunes, δηλαδή όταν πάω να το ανοίξω ανοίγει το Ιtunes.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω το λογισμικό που βρήκα απευθείας από το stick ?

Reaction score
114

Ειχα την εντυπωση οτι προσπαθησες να το βαλεις απ το usb και για καποιο λογο δεν μπορεσες.
Δοκιμασε φυσικα πρωτα απ το usb.

Reaction score
1

Ειχα την εντυπωση οτι προσπαθησες να το βαλεις απ το usb και για καποιο λογο δεν μπορεσες.
Δοκιμασε φυσικα πρωτα απ το usb.
Ναι προσπαθησα, δεν το καταφερα. Ανοιξα τον δεκτη με το στικ στην θεση του και τιποτα. Οταν το βαζεις με ανοικτο δεκτη στο μενου του δεκτη εμφανιζεται το αρχειο αλλα γραφει 'not downloadable'.

Για πες τι ειναι αυτο το loader ? πως το ανοιγω ?

Reaction score
114

Δοκιμασε ενα αλλο usb stick.Το αρχειο πρεπει να το εχεις κανει unrar η' unzip πριν το βαλεις στο usb.

Reaction score
1

Φίλε Τζοννυ ευχαριστώ. Μετά το unpack με WinRar τα κατάφερα. Το Μενού είναι πιο πλούσιο. Υπάρχει υποστήριξη για PVR αλλά

1. Χάλασε λίγο η ποιότητα εικόνας
2. Αργεί πιο πολύ στην αλλαγή καναλιών
3. έχει πρόβλημα με το Screen format μεσω HDMI (όχι μεσω Scart)

όπως παλιά έχω ρυθμίσει Screen ratio: Auto, Screen format: Letterbox

Tην Sony 46W 4500 την έχω στο Auto, και όταν παίρνει 4:3 Εκπομπή να την δείχνει Smart.

Mια 4:3 Εκπομπή η Σονυ τώρα την δείχνει αυτομάτως Wide και όταν γυρίζεις χειροκίνητα στο Smart η εικόνα παραμορφώνεται, το Menu του δεκτή γίνεται τεράστιο και δεν χωράει σε όλο το φάρδος της οθόνης.

Το πιο παλιό λογισμικό που βρήκα είναι περίπου από 05/2009 είναι το LN 6060 HD_RYGY105.34_170609_LN4C1N0_pz_PVR. Ξανά γύρισα σε αυτό αλά δεν αλλάζει τίποτα. Το δικό μου λογισμικό ήταν από 04/2008.

Έχεις κάποια ιδέα, κανένα παλαιό λογισμικό ? Μπορείς να βοηθήσεις ?

Ευχαριστώ πολύ
Φιλικά, Drak

Reaction score
114

Aφου περνας καποιο patch μετα κανε factory default απ το μενου του δεκτη.
Καλυτερα θα ειναι να εχεις σωσει τη λιστα καναλιων σου αλλιως θα πρεπει να ξανασκαναρεις.

Reaction score
1

το τελευταίο είναι 07.09.2009. Δεν ξέρω το κωδικό για το factory default. Eχω δοκιμάσει όλα τα λογικά (0000, 9999, 1234 κτλ) έχεις καμία ιδέα ??

Φιλικά, Drak

Reaction score
1

Δυστυχώς δεν είναι 6060 η 0918. το πρόβλημα με το Screen format έχει να κάνει με το Up scaling. Όταν βάλω 576p στις Video ρυθμίσεις όλα δουλεύουν όπως παλιά, πριν το update. Η εικόνα είναι 16:9 όταν μεταδίδεται 16:9 (Σκαι) και Smart όταν μεταδίδεται 4:3 (σχεδόν όλα τα αλά, ΕΤ1, Νέο, Μέγα κ.τ.λ.)
Έτσι είναι και τώρα μεσω Scart σύνδεση.

Όταν δουλεύει ο Upscaler στα 720p η στα 1080i ο δέκτης στέλνει Wide εικόνα και η τηλεόραση παραμένει πάντα στο wide.

Φιλικά, Drak

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης