On Line ρύθμιση volume μικροφώνου

stefanos604

Αρθρογράφος
Editor
Μηνύματα
870
Reaction score
1.203
Φτιάξτε μόνοι σας ένα φτηνό (3 ευρώ το μέγιστο) σύστημα On Line ρύθμισης της έντασης για το Δυναμικό σας Μικρόφωνο και για Πυκνωτικό. Πολύ χρήσιμο σ’ όσους παίζουν φυσαρμόνικα αλλά και σε τραγουδιστές αφού τους δίνεται η δυνατότητα κατά βούληση ρύθμισης απ’ όπου κι αν βρίσκονται στο πάλκο.

Δυστυχώς στην ελληνική αγορά δεν υπάρχουν και όσα υπάρχουν στη ξένη αγορά είναι από ελάχιστες εταιρείες (όταν είναι ενσωματωμένο το σύστημα εντός του μικροφώνου με κόστος όμως άνω των 250 ευρώ) ή από βιοτεχνίες (χωρίς όμως το μικρόφωνο) που το κόστος τους όμως μαζί με τα ταχυδρομικά ξεπερνάει τα 100 Ευρώ.

Δείτε εδώ έτοιμα τέτοια συστήματα. Θα διαπιστώσετε ότι κάνοντας κάποιος τη σύνδεση το μικρόφωνο του μακραίνει σε μήκος και πιστεύω θα είναι άβολο για τον φυσαρμονίστα ή τον τραγουδιστή.

Ενώ με τη δική μου κατασκευή , έχω βάλει το ποτενσιόμετρο (λογαριθμικό) σε τέτοιο μήκος καλωδίου ώστε να μου είναι βολικό και όταν είμαι καθιστός και όρθιος είτε παίζω φυσαρμόνικα είτε τραγουδάω (πάντα ερασιτεχνικά και μόνο σε παρέες) .


Θα σας επιδείξω την απλούστατη φτηνή αλλά 100% αξιόπιστη αλλά και πιο λειτουργικά βολική κατασκευή και θα σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες στην περιγραφή του YouTube:

 
Last edited:
  • Like
Reactions: veg

stefanos604

Αρθρογράφος
Editor
Μηνύματα
870
Reaction score
1.203
Επί τη ευκαιρία - σαν ερασιτέχνης μουσικός- μια πρόταση προς Administrator (που διατύπωσα και στο πρόσφατο ερωτηματολόγιο του AVSITE):
Να δημιουργηθεί στην ''Κατηγορία'':''ΜΟΥΣΙΚΗ '' μια ΕΝΟΤΗΤΑ πχ με τίτλο:
''Audio Μουσικών Οργάνων- Ηχοληψία''.
Πχ το παρόν θέμα θα ετίθετο εκεί και η γνώμη μου είναι οι μουσικοί θα εύρισκαν πιο ενδιαφέρον να αποτανθούν για τεχνικά θέματα στο AVsite παρά σε μουσικό site
 
  • Like
Reactions: veg


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.611
Μηνύματα
2.867.905
Members
37.939
Νεότερο μέλος
geo kok
Top