On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
0
Σημερα ανακοινωσε εμπορικα η On Telecom το πακετο 3play (τηλεφωνια,adsl2,video on demand)

http://91.132.4.132:8080/on/index.jsp
http://www.euro2day.gr/articles/121115/
http://www.capital.gr/news.asp?Details=231420

Nεος λοιπον και φερελπις ο παιχτης στις τηλεπικοινωνιες.Χωρις ταρατατζουμ οπως η forthnet,tellas ανακοινωνει 3play μεχρι 10mbit/512kbit συνδεση στο νετ (adsl2) και video on demand/paytv που εχει και nova μεσα,με φορητοτητα τηλεφωνικου αριθμου,με
Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις .
Ολα αυτα με 35€ το μηνα μεχρι τελος Φεβρουαριου.

To μονο κακο ειναι η μικρη καλυψη(καλυπτει χολαργο-χαλανδρι απο οσο τσεκαρα)ακαι η μη ανακοινωση συνδεσεων με εξωτερικο και aix.

Τοο good to be true μαλλον.

Τηλεφωνία

• Μία τηλεφωνική γραμμή πάντα ελεύθερη ακόμα και όταν είστε συνδεδεμένος στο Internet
  • Διατηρήστε τον υπάρχοντα αριθμό σας (μέσω της φορητότητας αριθμών), ή ζητήστε καινούργιο από την ON
  • Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις
  • Απεριόριστες κλήσεις στους πιο δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς
  • Υπηρεσία φωνητικού ταχυδρομείου και τις βασικές τηλεφωνικές υπηρεσίες

Internet

• Πρόσβαση ADSL με ταχύτητα έως 10 Mbps
  • Απεριόριστη σύνδεση στο Internet
  • 4 λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (@ontelecoms.com)
  • Ασύρματο ADSL modem
Τηλεόραση

H πρωτοποριακή υπηρεσία On Video θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την τηλεόραση σας και περιλαμβάνει:
  • Ελληνικά και Διεθνή κανάλια σε ψηφιακή ποιότητα
  • On Rec, η πρωτοποριακή υπηρεσία μας που θα σας επιτρέψει να έχετε το τηλεοπτικό πρόγραμμα των τελευταίων 3 ημερών, πάντα διαθέσιμο.
  • On Demand, διαλέξτε την ταινία της επιλογής σας, μέσα από μία τεράστια συλλογή παλαιών και νέων τίτλων
  • On Video Box, ο αποκωδικοποιητής της On Telecoms για να απολαμβάνετε το video και κανάλια ψηφιακής τηλεόρασης

To μονο κακο ειναι η μικρη καλυψη(Αθηνα κεντρο μου λεει για Ιουνιο-Φιλαδελφεια τελος Φλεβαρη) καλυπτει Χλανδρι Χολαργο και κοντινες περιοχες απο οσο τσεκαρα.
Επισης δεν αναφερει πουθενα ταχυτητες διασυνδεσης με εξωτερικο και AIX.

VG

Reaction score
0
Το μονο κακο ειναι οτι ακολουθουν το συστημα vivodi:δινουμε σε εμας και σε πεντε γειτονικους μας φιλους,και σε 300 χρονια θα δουμε και για τους υπολοιπους....

Reaction score
0
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

VG δεν νομιζω πως κανενας ιδωτικος παροχος θα δωσει καλυψη γρηγορα.Εδω μεγαλυτερες εταιριες και παλιες στο χωρο forthnet,tellas,hol δινουν και αυτες περιορισμενη καλυψη.
Πιστευω πως μεχρι το τελος του ετους θα εχουν αλλαξει πολλα στο τηλεπικοινωνιακο τοπιο (τουλαχιστον της Αθηνας) και ωφελημενοι θα ειμαστε ολοι απο τον ανταγωνισμο.

GTX

Reaction score
39
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Καλά εκεί στα ΒΠ είστε μεγάλες κουφάλες ρε!!!
Στο θέμα internet είστε 5 χρόνια μπροστά μιλάμε :pc: :pc: :pc:

Reaction score
3

Οι Αμπελόκηποι είναι ΒΠ?:happy_9:

Reaction score
5

Νεα Φιλαδέλφεια (σχεδον ΒΠ) δεν εχουμε ακομα 4 μεγαμπίτια.
Ούτε στο Μενίδι εχουν που ειναι ΒΠ (στους πρόποδες της Πάρνηθας ειναι :happy_8:)

πως ειμαστε 5 χρόνια μπροστα;;; :pc::pc::pc:

Reaction score
14

Νεα Φιλαδέλφεια (σχεδον ΒΠ) δεν εχουμε ακομα 4 μεγαμπίτια.
Ούτε στο Μενίδι εχουν που ειναι ΒΠ (στους πρόποδες της Πάρνηθας ειναι :happy_8:)

πως ειμαστε 5 χρόνια μπροστα;;; :pc::pc::pc:
Εκεί το internet μερικοί το πάνε ακόμα με δισκέττες 5 1/4

Reaction score
5
διαφωνώ... ξέρω περιπτώσεις υπολογιστών στο μενίδι που θα έκαναν σκόνη το 90% το AVSite ;)
ασε που έμαθας τις 3,5" πλέον όλοι :p

Reaction score
3

gia kriti meria vre pedia exoume tipota tetio i na to ksexasoume gia merika xronia???????????
Άλλαξε πλευρό φίλε μου,κάτσε στα ζεστά....έχει και λίγο κρύο σήμερα

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Νομίζω ότι το θέμα πρέπει να μεταφερθεί στην κατηγορία Satellite, Terrestrial & Internet Streaming μιας και εκεί συζητάμε για Δορυφορική & Επίγεια λήψη, κανάλια, συσκευές, ψηφιακή μετάδοση εικόνας και ήχου μέσω Internet.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Πιστεύω ότι αυτή η υπηρεσία είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά για την Ελλάδα...

Ελπίζω να πετύχει μιας και οι τιμές πιστεύω είναι πολύ χαμηλές...

Σύντομα δε, θα δούμε και την Nova εκεί... είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις...

Reaction score
5
Λιεεεεεεεεεεεπον. Μολις εμαθα κατι "κακο" για την Ontelecoms.
Τουλαχιστον για εμας που αγαπάμε τα ρουτεράκια μας. τα 10 μεγαμπίτια λεει για να δουλέψουν θελουν ΜΟΝΟ το ρούτερ που δίνει η εταιρία. προσπαθω να το εξακριβώσω αυτη τη στιγμή με καποιον μεσα απο την εταιρια που μολις τωρα ανακάλυψα οτι τον ξέρω.
Ο ίδιος μου ειπε οτι θελει μονο το ρούτερ της εταιρίας αλλα δεν τον πολυεμπιστεύομαι γιατι ειναι ψιλοάσχετος με θεματα ιντερνετ κλπ. Τον εβαλα να ρωτησει κάποιον τεχνικο.

Αν οντως ισχύει πάντως δεν βάζω το ζυξελάκι μου στην άκρη για τα 10 μεγαμπίτια...

μολις το διασταυρώσω ξαναρχομαι

Reaction score
0

Aν το aDSL2 χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό, είναι λογικό να μη δουλεύει με τα ρούτερ που έχουμε... κι εγώ ψιλοάσχετος είμαι σε τέτοια θέματα, απλά ίσως παίζει κάτι τέτοιο.

Πάντως σήμερα μου ξανάρθε το τηλέφωνο (για σιγουριά θα πρέπει να γυρίσω σπίτι και να δώ) μετά από 2 γεμάτες εβδομάδες άνευ γραμμής απο τη vivodi και το καλοσκέφτομαι για on...

Reaction score
5
εχω το ZyXel Prestige 660-HW το οποιο υποστηρίζει ADSL2+. μου ειπαν οτι μπορει και να μην κανει. ισως λογω των TV υπηρεσιών της εταιρίας;;; ποιος ξέρει...

Reaction score
5
Πιστεύω ότι αυτή η υπηρεσία είναι ένα τεράστιο βήμα μπροστά για την Ελλάδα...

Ελπίζω να πετύχει μιας και οι τιμές πιστεύω είναι πολύ χαμηλές...
Χρηστο δυστυχως η εταιρια ειναι μεγαλη παγιδα...

λοιπον, απο τα αστερακια και ψαξιμο στο site βγαινει....

5ευρω ο αναλυτικος λογαριασμος (!!!!!)
0.9ευρω η κληση ανεξαρτητου χρονου ομιλιας αστικων και υπεραστικων (τσαμπα δεν ελεγαν???)
6mbit internet + 4mbit voice&TVonDemand... (δουλευει ή οχι η TV, το internet θα ειναι 6mbit, εξου και το οτι παρεχει γραμμη ΩΣ 10mbit-δηλαδη αν τα χρησιμοποιεις ολα μαζι)...

δηλαδη... μαπα το καρπουζι, συμφερει η τελας ή η φορθνετ που εχουν τα τηλεφωνα τσαμπα...

Αναλυτικα με μονο 10 τηλεφωνηματα την ημερα (που ειναι λιγο αν υπαρχει γυναικα στο σπιτι) εχουμε:
35 ευρω το παγιο
5 ευρω ο αναλυτικος λογαριασμος
27 ευρω τα 10 τηλεφωνηματα τη μερα για ενα μηνα

συνολο 67ευρω... για 6mbit γραμμη και φοβο στα τηλεφωνα δεν αξιζει ΟΥΤΕ με σφαιρες...
σε περιπτωση που τα τηλεφωνα γινουν 20 τη μερα... το μηνιαιο ποσο εκτοξευεται στα 94 ευρω!!!!

Αυτο το 0 χρεωση σε αστικα και υπεραστικα με αστερακι ειναι παραπλανητικο και πρεπει να φυγει απο το site τους... ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!

Reaction score
5
0.09€ ειναι η κλήση
και 5€ χρεώνουν μονο για να κρύβεις τα 3 τελευταία ψηφία. αλλιως ειναι free

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.782