On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Χρηστο δυστυχως η εταιρια ειναι μεγαλη παγιδα...

λοιπον, απο τα αστερακια και ψαξιμο στο site βγαινει....

5ευρω ο αναλυτικος λογαριασμος (!!!!!)
0.9ευρω η κληση ανεξαρτητου χρονου ομιλιας αστικων και υπεραστικων (τσαμπα δεν ελεγαν???)
6mbit internet + 4mbit voice&TVonDemand... (δουλευει ή οχι η TV, το internet θα ειναι 6mbit, εξου και το οτι παρεχει γραμμη ΩΣ 10mbit-δηλαδη αν τα χρησιμοποιεις ολα μαζι)...

δηλαδη... μαπα το καρπουζι, συμφερει η τελας ή η φορθνετ που εχουν τα τηλεφωνα τσαμπα...

Αναλυτικα με μονο 10 τηλεφωνηματα την ημερα (που ειναι λιγο αν υπαρχει γυναικα στο σπιτι) εχουμε:
35 ευρω το παγιο
5 ευρω ο αναλυτικος λογαριασμος
27 ευρω τα 10 τηλεφωνηματα τη μερα για ενα μηνα

συνολο 67ευρω... για 6mbit γραμμη και φοβο στα τηλεφωνα δεν αξιζει ΟΥΤΕ με σφαιρες...
σε περιπτωση που τα τηλεφωνα γινουν 20 τη μερα... το μηνιαιο ποσο εκτοξευεται στα 94 ευρω!!!!

Αυτο το 0 χρεωση σε αστικα και υπεραστικα με αστερακι ειναι παραπλανητικο και πρεπει να φυγει απο το site τους... ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!
Δεν συμφωνώ...

1. Στο εξωτερικό και ειδικά στην Γαλλία έχεις full την ταχύτητα που σου λένε ΟΤΑΝ δεν δουλεύουν η τηλεόραση ή οι υπηρεσίες on-demand...

2. Όλος ο εξοπλισμός είναι δωρεάν ΚΑΙ δικός τους. Και συμπεριλαμβάνει και ασύρματο router και tvbox. Δεν με χαλάει καθόλου αυτό...

3. Τα 35 Ευρώ είναι πολύ μικρό νούμερο σε σχέση με αυτά που προσφέρει η υπηρεσία. Σήμερα για 8 ΜΒ γραμμή πρέπει να πληρώσεις στην vivondi 270 Ευρώ. Για 4 ΜΒ γραμμή πρέπει να πληρώσεις 46 Ευρώ στην Τellas με δωρεάν τηλέφωνο. Σε μία υπηρεσία που σου προσφέρει ΚΑΙ τηλεόραση πόσα πρέπει να πληρώσεις;

4. Σήμερα όποιος δεν είναι στο σε εναλλακτικό αλλά έχει τηλέφωνο και adsl στον ΟΤΕ τι λογαριασμό πληρώνει για 2 ΜΒ γραμμή + τηλεφωνικές κλήσεις συνολικά;

5. Το ζήτημα είναι ότι θα χρεώνεσαι 9 Ευρώ κάθε 100 τηλεφωνήματα. Αυτό ναι είναι κρυφή χρέωση που δεν θα την καταλάβουν πολλοί. Τον αναλυτικό λογαριασμό τον εκτυπώνεις από το Internet δωρεάν.

Ελπίζω η υπηρεσία αυτή να λειτουργήσει και να πάει καλά. Triple play στην Ελλάδα δεν πίστευα ότι θα ερχόταν πριν το 2010 και μάλιστα ήμουν βέβαιος ότι θα ερχόταν σε απαγορευτικές τιμές...

Εγώ αυτό που θα ρωτήσω είναι αν μπορεί κάποιος να κάνει σύνδεση με καινούργιο αριθμό δικό τους...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Μου είπαν ότι μπορώ να βάλω και δεύτερη γραμμή αν έχω διπλό ζεύγος καλωδίων. Το διπλό ζεύγος χρειάζεται εντός του σπιτιού ή από το κέντρο του ΟΤΕ?

Reaction score
0

Μου είπαν ότι μπορώ να βάλω και δεύτερη γραμμή αν έχω διπλό ζεύγος καλωδίων. Το διπλό ζεύγος χρειάζεται εντός του σπιτιού ή από το κέντρο του ΟΤΕ?
Eντος του σπιτιου.Δηλαδη απο το καφαο της πολυκατοικιας μεχρι το διαμερισμα σου.Ολες σχεδον οι πολυκατοικιες 25 ετων και νεοτερες εχουν 2 γραμμες.
Η χρεωση για 2 γραμμες ειναι +12€ (οταν βγηκε online το site εγραφε 30€ τωρα κατεβηκε )

Reaction score
4
Εμενα με προβληματιζουν δυο πραγματα.
1) Με τι ταχυτητα βγαινουν στο εξωτερικο που ειναι αγνωστη ακομη ετσι ωστε να μην 'πεταμε' μονο εντος ελλαδας και εξω να σερνομαστε.
2) Καλα δεν ντραπηκαν σοβαρη εταιρεια να εχουν IP αντι για το ονομα τους στο site ?

Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα.

Reaction score
0

Σε οσα γραφει ο pseiras να προσθεσω πως το www.ontelecoms.gr ειναι host στην οtenet (πολυ περιεργο site ενος isp να ειναι host σε ανταγωνιστη).
Ενω το www.ontelecoms.com ειναι host στην Αμερικη (theplanet).

Περιεργα πραγματα...

Reaction score
4
Α καλααα....δεν τους βλεπω για πολυ....
Και κατι αλλο. Ποιανου δικτυο θα χρησιμοποιησουν ? Εδω η Hol εχει αγορασει ολο το μητροπολιτικο των ολυμπιακων αγωνων δικτυο οπτικης ινας και η forthnet εχει σκαψει ολη την αττικη , και ακομη ισα ισα που μπορουν και δινουν 4mbit.
Ψιλοαρπαχτη μυριζει.

Reaction score
0

Οσο αφορα το δικτυο.
Εχει ηδη δικτυο οπτικων ινων και το χτιζει ακομη καπου ειχα διαβασει για συμφωνια 140km στην Αττικη απο την optronics.
Ψαχνοντας λιγο ειδα πως προεδρος ειναι ο Μανασης πρωην προεδρος της otenet ισως εκει να ωφειλεται το οτι ειναι host στην otenet.
Tι να πω..ο χρονος θα δειξει

Reaction score
4
Αντε να δουμε.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι οσο πολλαπλασιαζονται οι εταιρειες τοσο εμεις θα κερδιζουμε απο πτωση τιμων μιας και εχουμε ταλαιπωρηθει απιστευτα με 10 χρονια isdn ενω στο εξωτερικο ειχαν 16mbit με τις μισες τιμες. Εμεις ανακαλυπτουμε τον τροχο του triple play το 2007.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Έχουν δικό τους δίκτυο...

Νομίζω το μυστικό στην όλη υπόθεση λέγεται Nova. Είναι στις διαπραγματεύσεις για να έχεις Nova μέσω της ΟΝ. Εκεί νομίζω ποντάρει η εταιρία...

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Δεν συμφωνώ...

1. Στο εξωτερικό και ειδικά στην Γαλλία έχεις full την ταχύτητα που σου λένε ΟΤΑΝ δεν δουλεύουν η τηλεόραση ή οι υπηρεσίες on-demand...

2. Όλος ο εξοπλισμός είναι δωρεάν ΚΑΙ δικός τους. Και συμπεριλαμβάνει και ασύρματο router και tvbox. Δεν με χαλάει καθόλου αυτό...

3. Τα 35 Ευρώ είναι πολύ μικρό νούμερο σε σχέση με αυτά που προσφέρει η υπηρεσία. Σήμερα για 8 ΜΒ γραμμή πρέπει να πληρώσεις στην vivondi 270 Ευρώ. Για 4 ΜΒ γραμμή πρέπει να πληρώσεις 46 Ευρώ στην Τellas με δωρεάν τηλέφωνο. Σε μία υπηρεσία που σου προσφέρει ΚΑΙ τηλεόραση πόσα πρέπει να πληρώσεις;

4. Σήμερα όποιος δεν είναι στο σε εναλλακτικό αλλά έχει τηλέφωνο και adsl στον ΟΤΕ τι λογαριασμό πληρώνει για 2 ΜΒ γραμμή + τηλεφωνικές κλήσεις συνολικά;

5. Το ζήτημα είναι ότι θα χρεώνεσαι 9 Ευρώ κάθε 100 τηλεφωνήματα. Αυτό ναι είναι κρυφή χρέωση που δεν θα την καταλάβουν πολλοί. Τον αναλυτικό λογαριασμό τον εκτυπώνεις από το Internet δωρεάν.

Ελπίζω η υπηρεσία αυτή να λειτουργήσει και να πάει καλά. Triple play στην Ελλάδα δεν πίστευα ότι θα ερχόταν πριν το 2010 και μάλιστα ήμουν βέβαιος ότι θα ερχόταν σε απαγορευτικές τιμές...

Εγώ αυτό που θα ρωτήσω είναι αν μπορεί κάποιος να κάνει σύνδεση με καινούργιο αριθμό δικό τους...
1. ρωτησαν ηδη ατομα και τους ειπαν οτι ετσι θα χωριζεται για fair use.(εδω δεν ειναι γαλλια)

2. για 10 τηλεφωνα τη μερα και λογαριασμο 64ευρω το μηνα (και μην τυχων παρεις κανενα λαθος ή λειπει αυτος που θες...) βγαινει 744ευρω το χρονο... παραμενει πανακριβα και για δωρο εξοπλισμο!

3. τα 35ευρω ειναι μιση τιμη λογω προσφορας που οπως σου υπεδειξα
ΔΕΝ παρεχονται τηλεφωνα, αλλα απλα γραμμη τηλεφωνου... οποτε γινονται ανετα 60 το μηνα...

4. Σε σχεση με ΟΤΕ κερδιζεις αλλα δεν εχω μαθει να συγκρινω με τα χειροτερα για να βγαζω κατι καλο.. γιατι ετσι και ο sanyo Z3 ειναι ο πιο τελειος προτζεκτορας που τον συγκρινα με μια ασπρομαυρη TV...

5. Με 3 τηλεφωνα τη μερα και αναλυτικο λογαριασμο απο το ιντερνετ η χρεωση ειναι 43ευρω/μηνα... αλλα "ποια" κανει 3 τηλεφωνα τη μερα μονο???

και ολα αυτα για να δω την ΕΡΤ και τις μισαωρες διαφημησεις του σταρ μεσω ιντερνετ? ή θα δωσει Νοβα με 35ευρω???? "happy_1""happy_1":crazy_1::crazy_1:

Reaction score
0
Εγω πιστεύω πως είναι κάτι πολύ καλό αυτό που γίνεται και όσον αφορά τον ανταγωνισμό μεταξύ των εταιρειών και για αυτό που προσφέρει η on telecom!Αν αναλογιστεί κανείς ότι στον οτέ μια μέση οικογένεια πληρώνει 50 ευρώ το μήνα(με νορμάλ χρήση) συν το ιντερνετ 20 ευρώ (συν τη nova 50 ευρώ) συμφέρει όπως και να το δείς.Στην τελική ανάλυση η κρυφή χρέωση για τις αστικές κλήσεις και για τα κινητά είναι πολύ μικρότερη ακόμα και αν μιλήσεις 1 λεπτό, οπότε πάλι φθηνότερα θα σου έρχεται και μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι έχουν σύνδεση 1Mbps, τώρα θα έχουν στάνταρ μεγαλύτερη ταχύτητα!Τέλος αρπαχτή δεν μου φαίνεται γιατί πρόκειται για μια εταιρεία με δραστηριότητα σε πολλές χώρες και ακόμα και αρπαχτή να θέλουν να κάνουν με μια προφορική αγωγή στο Ειρηνοδικείο με μηδενικό κόστος (δεν χρειάζεται δικηγόρο) θα τους πας στα δικαστήρια!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Μόλις μου είπαν ότι η ταχύτητα δεν διαμοιράζεται μεταξύ internet και ψηφιακής τηλεόρασης. Δηλαδή όταν δεν βλέπεις τηλεόραση παίρνεις το μέγιστο που μπορεί να σου δώσει η γραμμή σου που είναι μέχρι 10 ΜΒ ανάλογα φυσικά την απόσταση που έχει το σπίτι σου από το κέντρο του ΟΤΕ. Βέβαια μου είπαν ότι λόγω των νέων τεχνολογιών που έχουν οι απώλειες θα είναι ελάχιστες ακόμα και σε αποστάσεις πάνω από 2,5 χιλιόμετρα...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Το hardware που δίνουν είναι της Pirelli. Δείτε εδώ:

http://www.pirellibroadband.com/web/products-solutions/access-products/default.page

Δίνουν μαζί με το router ( Discus TM Wireless Router ) και tv box. Έχει 2 tv box η εταιρία τα Discus TM Multimedia Hybrid-STB και Discus TM Multimedia DVR-STB. Το ένα που δέχεται εξωτερικό σκληρό δίσκο σε usb 2.0 και το άλλο εσωτερικό σκληρό (το DVR).

Αν δείτε τις προδιαγραφές τους θα πάθετε πλάκα. Είναι και τα δύο HIGH-DEFINITION!!!

Audio/Video Codec

MPEG1 (ISO/IEC 11172-1 ISO/IEC 11172-2)
Synch/multiplexing CBR, VBR support.
MPEG2 (ISO/IEC 13818-3) PS, SPTS
MPEG2 MP@ML (SD at 25fps 40Mbps)
H.264 BP@L3 (SD at 25fps 40Mbps)
H.264 [email protected] (HD 1080i30,720p60)
MPEG2 MP@HL (HD 1080i30,720p60)
MPEG4 ASP@L5 (HD 720p)
WM9/VC1 MP@HL (HD 1080P30, 720P60)

VC1 AP@L5 (HD 1080P30, 720P60)
Audio decoder MPEG1 Layer 2 (models 32, 44, 48
Khz, mono and stereo)
Audio decoder MPEG1 Layer 3, all models,
including low-bandwidth profiles (from 8 kbps to 448
kbps;16, 22.05, 24, 32, 44.1, 48 kHz)
Audio decoder Dolby Digital 2.0 and AC3 5.1
(Framed within S/P DIF output) and downmixing to
stereo.
Audio decoder MPEG-2 AAC-LC, MPEG-4 AAC-SBR
stereo (saple rates of 32 kHz, 44.1 kHz, 48 kHz)

Δείτε και τις συνδέσεις:

Video Out
2x SCART connector (RGB, CVBS, Analog L/R bypass)
[PAL/SECAM/NTSC]

1x S-video mini-DIN connector

1x HDMI type A (interface for HDTV 1080i, 720p, 480p, 576p)

1x RCA CVBS analog composite

Audio Out

1x S/PDIF (S/P DIF IEC958
Type II) digital sound coax RCA
connector

1x S/PDIF (Sony/Philips Digital
Interface) digital sound optical
connector

2x Stereo output on RCA

Attachments

Reaction score
620
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Εγώ ρωτώντας τεχνικό τους χθες για το ποιές είναι οι έξοδοι του αποκωδικοποιητή μου είπε ότι έχει HDMI.

Προσωπικά έκανα μέσω fax διακοπής το Zisto Zvisto και έκανα αίτηση στην ΟΝ μιας και έχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου.

Όσο για τα περί bandwidth που θα απολαμβάνουμε. Είναι αδιανόητο εν έτει 2007 να μιλάμε για router που δεν έχει δυναμικό QoS οπότε αυτά που ακούω ότι θα δεσμεύει ο router bandwidth για τον αποκωδικοποιητή ακόμα και αν δεν χρησιμοποιούμε IPTV δεν ισχύουν.....

Στα τηλέφωνα τους ακούω λίγο αγχωμένους αν και είναι εξυπηρετικοί.....

Το μόνο που ελπίζω είναι να μην τραβήξω την ταλαιπωρία της Tellas και να μην αρχίσουν να πουλάνε τα παραμύθια της Tellas για πόρτες και παραθύρια προκειμένου να σε κρατήσουν όμηρο....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Άρα μάλλον δίνουν ένα από τα 2 tvbox που έχω αναφέρει παραπάνω!

Και τα δύο είναι High-Definition! Αν το συνδυάσουμε και με το γεγονός ότι η ΟΝ έχει δηλώσει ότι του χρόνου πάει για 20 ΜΒ γραμμή λέτε το HD στην Ελλάδα να μας έρθει μέσω internet?

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497