On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
14
τζίφος τελικά απο το τεχνικό μου έιπαν ότι πάμε για Δευτέρα Τρίτη... λόγω QOS Που πρέπει να περάσει η γραμμή μου.

Τι να κάνουμε, τους εστειλα βέβαια ενα ευγενικό γράμμα και αναμένω στα κάρβουνα μου!

Reaction score
4
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Ε ναι και χωρις pause ποσο να δειξει απο τις φωτος. Εμενα σουπερ μου φαινεται.
Μεγαλη δουλεια παντως και ο δωρεαν εξοπλισμος και ειδικοτερα το wirelless (πως τα γλυτωσα τα 250 ευρω ειχα στο ματι ενα zyxel) οπως και ο upscaler φυσικα και οι ταινιες.
Μια αγωνια για το internet εχω μονο και αν και εκει ολα καλα τοτε δεν κρατιεμαι!!!!!!!

Αντε ΓΙΑΝΝΗ!!!!!!!!!! (δεν πιστευω να σε πιεζουμε?) :happy_8: :happy_8: :happy_8:

EDIT
ΟΧΙ...!!!! (μαζι γραφαμε )

Reaction score
4

Παντως και ενα παλικαρι απο το dslgr (noname) νομιζω οτι τα ιδια αντιμετωπιζει. Παω να ριξω μια ματια

Reaction score
4

Αχ βρε γιαννη πηγα απο εκει για καμια πληροφορια και πανω σου επεσα παλι.:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
14

Αχ βρε γιαννη πηγα απο εκει για καμια πληροφορια και πανω σου επεσα παλι.:happy_5: :happy_5: :happy_5:
εισαι παντού και,....!!!!!

αχ βρέ mr. Pseiras!!! Ναι ο noname εχει απλά συνδέσει την γραμμή (βρόχο) και περιμένει εξοπλισμό. Εμένα η γραμμή ήταν ενεργή εδώ και 24 μέρες (απο 12/2) και περίμενα τα τσιμπράγκαλα και τελικά τι κέρδισα? Να έχω μια θεά ολόγυμνη μπροστά μου στο κρεβάτι ζουμερή, και να μου λένε θα την .... αυτό... την Δευτέρα μέχρι τότε κοίτα!!! Η μάλλον ουτε κοίτα ξέχνα την!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Υπομονή...

Αν σας δείξω τι τράβηξαν οι Γάλλοι πριν το Μουντιάλ για την hd τηλεόραση μέσω internet θα πεθάνετε στο γέλιο...

Σε έναν τύπο ο εξοπλισμός πήγε στο ίδιο όνομα στην ίδια διεύθυνση σε άλλη πόλη και η εταιρία του έλεγε ότι έχει παραλάβει!!!!

Reaction score
4

Ελα ενταξει , οχι απογοητευσεις. Εισαι πιο κοντα απο ολους. Τον εφαγες τον γαιδαρο. Τωρα καταλαβαινω την ανυπομονησια γιατι δεν αντεχεται. Οπως λεει και ο χρηστος παντου στην αρχη ετσι ειναι (στην ελλαδα εχουμε και μια αλφα παραδοση) και παλι καλα δηλαδη γιατι τους φοβομουν πολυ οτι πουλανε αερα τελικα για να κρατησουν κοσμο να μην παει αλλου με 12μηνο.
Αλλα ολα τελικα στρωνουν.
Αυτο το ΠΣΚ (ατελειωτο) να μην ηταν αναμεσα και θα ησουν μια χαρα :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Κατσε να δουμε download και μετα θα μιλησουμε......:happy_8:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Κατσε να δουμε download και μετα θα μιλησουμε......:happy_8:
Στην παρούσα φάση με μερικούς μόνο users επάνω πρέπει να πηγαίνει "αέρας" το θέμα είναι τι θα γίνει μετά από 2-3 μήνες που θα πλακώσει ο πολύς ο κόσμος.
Αυτό που μπορεί βέβαια να εξετασθεί είναι η διαδρομή που ακολουθεί ...

Reaction score
14
Συμφωνία με ''On Telecoms''

Η “Οn Telecoms” θα είναι ο επίσημος χορηγός της Λάρισας τόσο για την τρέχουσα περίοδο όσο και για την επόμενη όπως ανακοίνωσε η Θεσσαλική ΠΑΕ. Πλέον μετά την συμφωνία, το λογότυπο της εταιρίας θα προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας των «βυσσινί».

Η “Οn Telecoms”είναι μια εταιρία που διαρκώς αναπτύσσεται στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, ενώ αυτή ανήκει στην “ON Network Holdings NV” που εδρεύει στην Ολλανδία και μέτοχοι της είναι το διεθνές fund “ARGO Capital Partners Ltd” και τα διευθυντικά στελέχη της.

Η “Οn Telecoms” έφερε…Diadora!

Μετά την συμφωνία με τον βασικό χορηγό, η Λάρισα φαίνεται πως βρήκε και την εταιρία η οποία θα τη ντύνει για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, οι «βυσσινί» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Diadora κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΛ θα αφήσει την Puma έπειτα από 3 χρόνια.

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=77823

Reaction score
14
Η επιστολή που τους έστειλα την Πέμπτη το βράδυ

Υπόψιν κυρίου Δημήτρη Κ......

Έκανα αίτηση στο δίκτυο σας για νέα γραμμή, στο όνομα ********. Κωδικός πελάτη: ****, Κωδικός Παραγγελίας 2007****************.

Ημερομηνία αίτησης η 30/1/2007 και ημερομηνία αποστολής απαιτούμενων έγγραφων ή 6/2/2007. Την 12/2/2007 έγινε συνδέση της Τ/Φ γραμμής στον κατανεμητή της οικίας μου. Απο τότε μέχρι και αρχή αυτής της εβδομάδας εχω κάνει αριθμό τηλεφωνήματων στην Εξ. Πελατών προκειμένου να μάθω κάποια πιθανή ημερ. σύνδεσης. 2η με 3η εβδομάδα Μαρτίου μου δηλώνατε, μέχρι που εχθές Τετάρτη 7/3/2007 δέχθηκα κλήση για να ορισουμε ραντεβού για την παράδοση του εξοπλισμού. Το ραντεβού ήταν για σήμερα Πέμπτη 8/3/2007 και ώρα 09:00 – 12:00. Ερώτηση: θα παραλάβω κωδικούς και ποιά η διαδικασία ενεργοποίησης μου? Η γραμμή σας εχει ενεργοποιηθεί κύριε, μόλις λάβετε τον εξοπλισμό θα είστε αυτόματα «ΟΝ».

Σήμερα και μέχρι της 12:00 και καθώς κανείς κούριερ δεν ήρθε, σας τηλεφώνησα να μάθω τι ώρα θα έρθει, αν έρθει τελικά ο κούριερ. Υποσχεθήκετε ότι θα με καλέσετε «σύντομα» σε 10-20 λεπτά. Μετά 30 λεπτά σας ξανακάλεσα, δίνοντας τον κωδικό πελάτη και πρός εκπληξη μου δηλώθηκε οτι στις 15 Μαρτίου θα ενεργοποιηθώ!! Εξηγώ της συναδέλφου σας, οτι περιμένω τον κούριερ με τον εξοπλισμό, και μου ανακοινώνεται ότι θα κάνω ότι είναι δυνατό να μάθω τι έχει συμβεί. Στίς 13:00 λαμβάνω κλήση απο την ΟΝ, και είναι ενας νεαρός πωλητής που θέλει να με ενημερώσει για εταιρικά πακέτα (σημ μόλις εχθές συμπληρώσαμε εταιρική συνδρομή στην επωνυμία *****************του γνωστοποιώ ότι περιμένω τον εξοπλισμό της ιδιωτικής μου συνδρομής, και εχω ενα πρόβλημα συνεννόησης/ενημέρωσης και αν μπορεί να μάθει απο κάποιο συνάδελφο του τι γίνεται με τον κούριερ. Βεβαίως και θα το δώ κύριε!

Στίς 13:20 και αφού μάταια περίμενα ενημέρωση απο 3 συναδέλφους, ζητάω να μιλήσω με τον προϊστάμενο του help desk καθώς δεν ήμουν φυσικά ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα αντιμετώπιση μου. Αυτό κατέσθει αδύνατο καθώς μου δηλώθηκε οτι δεν εχετε την δυνατότητα να περάσετε πελάτη σε προϊστάμενο (Κρίνω απο κακή έως κάκιστη την αντιμετώπιση αυτή) Τελικά και αφού ακρη δεν έβγαζα, ζητάω μόνο το όνομα της εταιρίας κούριερ που χρησιμοποιείτε να βγάλω κάποια άκρη μόνος. Δεν εχω την δυνατότητα να σας το δώσω κύριε, ήταν η απάντηση απο το helpdesk σας.

Τελικά μετά απο παρέμβαση μου στην Interattica το δέμα παραδώθηκε και πληρώθηκε η αντικαταβολή των 65 ευρώ, στίς 14:20 στερώντας την προσέλευση μου στην εργασία μου, καθώς απλά περίμενα υπέρ του δέοντως χωρίς φυσικά καμμιά ενημερώση τόσο απο εσάς όσο και απο τον κούριερ που έχετε επιλέξει να παραδώσει τον εξοπλισμό.

Συνδέοντας τον εξοπλισμό, που παρεμπιπτόντως δεν περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης πέραν του 3σέλιδου γρήγορου setup, κάλεσα την εξυπηρέτηση να μάθω τον κωδικό πρόσβασης στο μενου ρυθμίσεων του Pirelli Discus μέσω Ethernet. Μετά απο αρκετά τηλέφωνα, ήρθε η περάμβαση ενός εξυπηρετικότου υπαλλήλου σας του κυρίου Γ. ******* απο τον οποίο δυστυχώς εμαθα στις 20:00 ότι δεν δύναται να ενεργοποιηθεί η γραμμή μου πρίν την ερχόμενη Δευτέρα –Τρίτη, λόγω QOS tests!!

Τελικά τι συμβαίνει? Υπάρχει οργάνωση, υπάρχει ενημέρωση? Γνωρίζει το κάθε τμήμα εμπορικό και τεχνικό τι κάνει ο καθένας του? Μέχρι σήμερα ουδέποτε μπόρεσα να λάβω σαφή απάντηση σε ποιό στάδιο είναι η αίτηση μου? Βλέπω ότι τα «σφυράκια» στην ιστοσελίδα σας δεν εχουν ενημερωθεί. Δείχνουν οτι δεν δουλεύουν και είναι απλά διακοσμητικά. Η εξυπηρέτηση πελατών είναι ευγενέστατη μέν, αλλά «πολύ λίγη» δε. Δεν γνωρίζουν περισσότερα απο αυτά που θα μπορούσες να δείς ο ίδιος Online στο “My ON”

Κλείνοντας, να σας ευχαριστήσω μέν καθώς στον περιοχή Κηφισιάς που κατοικώ, είστε οι μόνοι που μπήκατε στον κόπο να μας δώσετε εναλλακτική παροχή απο το μονοπώλιο του ΟΤΕ, και για αυτό ελλείψει εναλλακτικών καταστάσεων, οφείλω και κάνω την δέουσα υπομονή, όμως θα ήθελα για τους τύπους αλλά και για την ουσία, μια επίσημη γραπτή απάντηση γιατί τελικά ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα σας είμουν ενεργός ξαφνικά πάμε για ακόμα μεγαλίτερη καθυστέρηση?

Είμαστε στο σχεδΟΝ.... αλλά κύριοι πότε θα είμαι τελικά ΟΝ?

Reaction score
14
Οι απαντήσεις του κυρίου Κ....:

Εχετε απολύτο δίκιο να ειστε δυσαρεστημένος, είναι σοβαρές οι παρατηρήσεις σας, και σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε επισημαίνοντας τα κακώς κείμενα.

Του εξηγώ ότι εσείς είστε Marketing manager, και σας αφορά πολύ η κακή εικόνα που δίνουν πρός τους πελάτες σας τόσο το CC, όσο και το TS. Και η κακή επικοινωνία των δύο τμημάτων είναι σοβαρό πρόβλημα και προβάλει μια αρνητική εικόνα στον πελάτη.

Συμφώνησε ότι υπάρχει μια κακή γραμμή ενημέρωσης, αλλά μου είπε ότι σε αυτό ευθύνεται κατά πολύ ο ΟΤΕ και η ΕΕΤΤ. Πρίν λίγο καιρό τους δημιούργησε μια πολύ μεγάλη αναστάτωση ή αλλαγή γραμμής τόσο απο ΟΤΕ όσο και απο ΕΕΤΤ, σε ότι αφορά την διακοπή απο πελάτη ή απο τον ΟΤΕ ή απο την ΟΝ, των ενεργών βρόχων, και στο θέμα αυτό μέχρι και πρίν λίγο καιρό δεν υπήρχε σαφής εξήγηση ώς πρός το ποιός κάνει τί. Ετσι πολλές φορές το CC έλεγε άλλα σήμερα και άλλα μετά απο 2 μέρες.

Αυτό βέβαια πήγε πίσω πολλές αιτήσεις που θεωρητικά δεν θα απαιτουσαν και τις 20 εργάσιμες μέρες. Επίσης ο ΟΤΕ δεν παρέδωσε πολλές νέες συνδέσεις σε εύλογο χρόνο ή τουλάχιστον μέσα στο διάστημα που είχαν υπολογίσει και "τάξει" στους πελάτες τους.

Ο κύριος Κ...... δεν είναι αλεξιπτωτιστής στον χώρο, αντίθετα είναι έμπειρος καθώς έχει στήσει 2 παρόμοια δίκτυα στο εξωτερικό όπου και εκεί αντιμετωπίστηκαν παρόμοια προβλήματα καθυστερήσεων φυσικά όχι στον βαθμό που συνάντησαν στην Ελλάδα.

Δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες αλλά μου εξήγησε ότι όσο γνωρίζει απο αρχη της εβδομάδας θα είναι αρκετοί συνδρομητές ΟΝ.

exile

Videocameras
Reaction score
4.511
Ας προσευχηθουμε ολοι μαζι ν'αναψει το ...πολυποθητο λαμπακι Γιαννη...

Reaction score
5

Υπάρχει οργάνωση, υπάρχει ενημέρωση?
Καλά...δείξε μου ελληνική εταιρεία που έχει και παρέχει τα παραπάνω σε ικανοποιητικό βαθμό, και έλα να το συζητήσουμε...:lol:
Απλά υπομονή μπορεί να κάνει κάποιος και να προσπαθεί να κάνει τις σωστές επιλογές σαν καταναλωτής, μπας και αλλάξει κάτι κάποτε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo