On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
426
Να ευχαριστήσω κι εγώ τον Σοθομς που με έχει σώσει τόσες πολλές φορές! Μπράβο βρε! Αντε και θα σου φέρω τσουρεκάκι από τον Τερκενλή :116:
Χαχαχαχα
Μα με το ζόρι και εσύ να συνδέσεις όλο το σόι στην on.
Kαι η forthnet καλή είναι !!!!!

Reaction score
59
"Αποκλειστικά & δωρεάν στο κανάλι FOXlife, στην τηλεόραση της ΟΝ TELECOMS, από τον Φεβρουάριο ο νέος κύκλος επεισοδίων των "Grey’s Anatomy & Desperate Housewives"

Από Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ τα νέα επεισόδια του Grey’s Anatomy (5ος κύκλος) και από Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ τα νέα επεισόδια των Desperate Housewives (5ος κύκλος).
Συνδεθείτε με την ΟN Telecoms τώρα, για να απολαύσετε πρώτοι και δωρεάν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2009 στο FOXlife, το πρώτο ελληνικό κανάλι της FOX, τη συνέχεια με τα νέα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών, Grey’s Anatomy και Desperate Housewives! Στο FOXlife, στο κανάλι 1 της τηλεόρασης της ON Telecoms, και αποκλειστικά για τους συνδρομητές της, κάνουν πρεμιέρα οι τελευταίοι κύκλοι των πιο hot σειρών σε όλο τον κόσμο.
Grey's Anatomy, 5ος κύκλος: Τι θα γίνει τελικά με τον McDreamy και την Meredith? Πώς θα ισορροπήσουν όλοι αυτοί οι περίπλοκοι χαρακτήρες του Seattle Grace? Υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ της ανασφάλειας, της τρέλας της δουλειάς και της μπερδεμένης προσωπικής ζωής. Όλα τα 24 επεισόδια της σειράς που έχει συνεπάρει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο θα προβληθούν, ένα κάθε εβδομάδα, πρώτα στο FOXlife. Εξάλλου, δεν υπάρχει πιο σύντομα από το τώρα!
Πρωταγωνιστούν: Patrick Dempsey (Dr. Shepperd), Ellen Pompeo (Meredith Grey), Sandra Oh (Cristina Yang), Katherine Heigle (Izzie Stevens), T.R. Knight (George O’Malley), Eric Dane (Mark Sloan), Justin Chambers (Alex Karev).
To Grey’s Anatomy είναι μια παραγωγή του ABC, και είναι η Nο1 σειρά μυθοπλασίας σε τηλεθέαση στην Αμερική στο κοινό 18-49 τα τελευταία 3 χρόνια.

Από Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ και σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 8 το βράδυ.
Desperate Housewives, 5ος κύκλος: Έχουν περάσει 5 χρόνια από το τέλος του 4ου κύκλου! Πώς προχωράει η ζωή στη Wisteria Lane? Μπορεί οι φίλες να προστάτεψαν όλες μαζί την Catherine που πυροβόλησε το σύζυγό της, αλλά μετά από τόσο καιρό οι ανταγωνισμοί ξαναπαίρνουν φωτιά! Τα παιδιά μεγάλωσαν, οι έρωτες εξελίσσονται και αλλάζουν, και οι καθημερινές ασχολίες είναι πάντα γεμάτες μικρά ή μεγαλύτερα μυστήρια, δράματα και τελικά γέλια! Και τα 24 νέα επεισόδια της σειράς που έκανε τις νοικοκυρές αυτές γνωστές και αγαπημένες σε όλο τον κόσμο, σε πρώτη προβολή στο FOXlife!
Πρωταγωνιστούν: Teri Hatcher (Susan Mayer), Felicity Huffman (Lynette Scavo), Marica Cross (Bree Van de Kamp), Nicolette Sheridan (Edie Britt) και Dana Deany (Katherine Mayfair).
Από Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 7 το απόγευμα. Και φυσικά, οι συνέχειες των καλύτερων σειρών στην Αμερική, σε πρώτη προβολή στην Ελλάδα:
Pepper Dennis, κάθε Τρίτη στις 9 το βράδυ, Kevin Hill, κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ, Dirty Sexy Money, κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ, Private Practice, κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ, Brothers and Sisters, κάθε Πέμπτη, στις 10 το βράδυ, Criminal Minds, season 4, κάθε Παρασκευή στις 10 το βράδυ, Pepper Dennis, κάθε Τρίτη στις 9 το βράδυ.

πηγη : in.gr

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.158
Μήπως γνωρίζει κανείς άν το πρόβλημα που έχω με την τηλεφωνία - και φυσικά νε το internet - που έχει κοπεί από το πρωί, είναι τοπικό (Μαρούσι ) ή γενικό, και πότε θα επανέλθει?

Reaction score
59
On Telecoms

Η τηλεόραση της On Telecoms φαίνεται πως αποχωρεί από το πακέτο αγώνων Champions League που ήταν να προβάλλει (2009 – 2012 για περίπου 20 εκατ. ευρώ), αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό της πρόβλημα.

Η Nova φέρνει το Μάρτιο το FOXLIfe, το δυνατό χαρτί δηλαδή της On TV.

Από τις αρχές Μαρτίου λοιπόν, το ψυχαγωγικό κανάλι της FOX International Channels, FOXlife, έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova, στη θέση 205. Το πρόγραμμά του θα είναι διαθέσιμο και στα 4 πακέτα συνδρομής και μεταξύ άλλων θα προβάλλει τους τελευταίους κύκλους των σειρών Desperate Housewives και Grey’s Anatomy.

Ακόμα, Criminal Minds, Dirt, Private Practice, Brothers and Sisters, Ellen, Dirty Sexy Money, Raising The Bar, Day Break, Pepper Dennis, Kevin Hill.

http://www.foxlifetv.gr/

Reaction score
0
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

On Telecoms

Η τηλεόραση της On Telecoms φαίνεται πως αποχωρεί από το πακέτο αγώνων Champions League που ήταν να προβάλλει (2009 – 2012 για περίπου 20 εκατ. ευρώ), αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό της πρόβλημα.

Η Nova φέρνει το Μάρτιο το FOXLIfe, το δυνατό χαρτί δηλαδή της On TV.

Από τις αρχές Μαρτίου λοιπόν, το ψυχαγωγικό κανάλι της FOX International Channels, FOXlife, έρχεται στις οθόνες των συνδρομητών της Nova, στη θέση 205. Το πρόγραμμά του θα είναι διαθέσιμο και στα 4 πακέτα συνδρομής και μεταξύ άλλων θα προβάλλει τους τελευταίους κύκλους των σειρών Desperate Housewives και Grey’s Anatomy.

Ακόμα, Criminal Minds, Dirt, Private Practice, Brothers and Sisters, Ellen, Dirty Sexy Money, Raising The Bar, Day Break, Pepper Dennis, Kevin Hill.

http://www.foxlifetv.gr/
άσχημα νέα , λέτε να έχουμε καμία συγχώνευση on με FORTHnet ;

Reaction score
173
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Παντα πιστευα οτι τα ικανα στελεχη ειναι αυτα που κρατουν τις εταιριες ψηλα η χαμηλα. Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Σωτηρη μας για οτι εκανε για μενα. Ολα εγιναν πολυ γρηγορα χωρις προβληματα.

Απο σημερα λοιπον κι εγω ΟΝ!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Σε ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά !!!

Όπως είπε ο unfo, λειτουργεί κανονικά σε 1080i. Φυσικά μην περιμένεις να δεις καμια τέλεια εικόνα. Αναμένουμε όπως ακούγεται το mpeg 4.
Πρόσφατα διόρθωσαν και το πρόβλημα έτσι ώστε η hdmi να μην δείχνει 4:3.

Γεια σου Sothoms. Ξέρω οτι το μύνημα που απαντώ είναι παλιό αλλά θα ήθελα να πω σχετικά με το hdmi, ότι ενώ φαίνεται ότι κληδώνει σε 16:9 τα κανάλια δείχνουν 4:3, εκτός αν από τα ίδια υπάρχει κατευθείαν σήμα 16:9. Το θέμα δεν είναι να μας γεμίζει τις γκρι μπάρες με μαύρες, αλλά να δείχνουν στο hdmi όλα τα κανάλια σε ευρεία μορφή. Δεν ξέρω αν έχει λυθεί το θέμα και εγω δεν το γνωρίζω. Επίσης δεν ξέρω αν έχει γίνει το τελευταίο διάστημα κάποιο update στο video box. Ξέρω όμως, ότι ακόμα και τώρα που γράφω το hdmi δείχνει έτσι όπως ακριβώς το περιέγραψα παραπάνω.
Θα ήθελα να μου απαντήσεις και αν το επιθυμείς να επικοινωνήσουμε γιατί ως πελάτης της ΟΝ αν και (Happy), τις έχω τις απορίες μου.
Ευχαριστώ προκαταβολικά

Reaction score
426

Καλησπέρα.
Απάντησες μόνος σου. Την στιγμή που το κανάλι είναι 4:3 δεν γίνεται να το προβάλουμε σε 16:9.
Στείλε μου με pm το τηλ. σου να σε καλέσω.
Από Τρίτη όμως γιατί θα λείπω.

Reaction score
0

Ευχαριστώ Αντώνη, αν και δεν με καλύπτει εντελός η απάντηση που μου έδωσες.
Σου έχω στήλει PM με το τηλέφωνο. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα!

Reaction score
426

Επανέρχομαι με ένα παλιό θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει όσους χρησιμοποιούν κάποιον hdmi switch και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον να κλειδώσει και να έχουν σήμα.

Η έξοδος hdmi έχει μία και μόνο επιλογή, η auto.
Δηλαδή, ανάλογα με την οθόνη θα κλειδώσει στην καταλληλότερη ανάλυση.

Τώρα θα προστεθούν 2 επιπλέον επιλογές, όπου θα δηλώνεις 2 αναλύσεις forced.
576i και
1080i
Σε ερώτηση μου για 720p, αποκλείστηκε, γιατί μετά από δοκιμές που έγιναν, το αποτέλεσμα ήταν απαράδεκτο, πιθανόν λόγω κακού scaler.

Υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος να του περάσω το νέο firmware στο STB και να χρησιμοποιεί hdmi switch για να δούμε αν το πρόβλημα πλέον διορθώθηκε;

Reaction score
0

ΒΟΗΘΕΙΑ... Από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου το μεσημέρι, και μετά από ένα γενικό μπλακ άουτ στην Οn Telecoms (έπεσαν τα πάντα), η σύνδεσή μου στο internet είναι χαμηλότερη κατά 3.5 ολόκληρα mb!!! Η απάντησή τους; Ουσιαστικά μου είπαν, οτι, αφού έχεις και 15.5mb να είσαι ευχαριστημένος... Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα! (Ωραία εξυπηρέτηση πελατών).
Ειπαμε και άλλα, όπως, το πόσο καλή είναι η γραμμή μου, τι ταχύτητα είχα πριν το μπλακ άουτ, πόσα μέτρα είμαι κοντά στον κόμβο κ.α.
Παρόλα αυτά η απάντηση είναι «εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».
Κάνω παράκληση στο φίλο SOTHOMS να επικοινωνήσει μαζί μου, γιατί με τους άλλους δεν βγάζω άκρη.
Sothoms σου έχω δώσει σε παλαιότερη συνομιλία μέσα στο φόρουμ το τηλέφωνό μου. Σε παρακαλώ πάρε με τηλέφωνο όταν μπορέσεις να μιλήσουμε και να δούμε μαζί το πρόβλημα που προέκυψε, επαναλαμβάνω μετά το μπλακ άουτ και με καθαρή ευθύνη της OnTelecoms.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.

Reaction score
426

Η αναβάθμιση που έγινε την Δευτέρα στα dslam δεν είχε καμία σχέση με την ταχύτητα που κλειδώνει σε φυσικό επίπεδο το router.
Η ποιότητα της γραμμής σου παραμένει η ίδια από τον Αυγουστο του 2008 που μετρήθηκε μέχρι και σήμερα.
Αυτό που μπορεί να άλλαξε είναι κάποιος εξωτερκός θόρυβος που να επηρέασε τον χαλκό σου.
Είναι γεγονός ότι όσο αυξάνονται οι πελάτες που χρησιμοποιούν dsl γενικά όλων των παρόχων, τόσο περισσότερο θα υπάρχουν και περιπτώσεις θορύβου μεταξύ των χαλκών.
Θα σε πάρω και τηλέφωνο.

Reaction score
0

Ναι, αλλά η πτώση της ταχύτητας συνέπεσε με την πτώση του δικτύου της ON, γι' αυτό μιλάω για βλάβη με υπευθυνότητα της εταιρείας και περιμένω να διορθωθεί το συντομότερο.
σσ.: Φίλε sothoms, αύριο το πρωί (Πέμπτη) θα είμαι σπίτι με ρεπό και θα μπορέσω να μιλήσουμε όση ώρα θες. Συγνώμη για σήμερα αλλά πραγματικά δεν μπορούσα. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρων, τα λέμε.

Reaction score
426

Επιμένω, μην περιμένεις να διορθωθεί τίποτα γιατί απλά δεν υπάρχει πρόβλημα.:126:

Reaction score
0

You've got PM!!!!! :102:

Επανέρχομαι με ένα παλιό θέμα που μπορεί να ενδιαφέρει όσους χρησιμοποιούν κάποιον hdmi switch και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον να κλειδώσει και να έχουν σήμα.

Η έξοδος hdmi έχει μία και μόνο επιλογή, η auto.
Δηλαδή, ανάλογα με την οθόνη θα κλειδώσει στην καταλληλότερη ανάλυση.

Τώρα θα προστεθούν 2 επιπλέον επιλογές, όπου θα δηλώνεις 2 αναλύσεις forced.
576i και
1080i
Σε ερώτηση μου για 720p, αποκλείστηκε, γιατί μετά από δοκιμές που έγιναν, το αποτέλεσμα ήταν απαράδεκτο, πιθανόν λόγω κακού scaler.

Υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος να του περάσω το νέο firmware στο STB και να χρησιμοποιεί hdmi switch για να δούμε αν το πρόβλημα πλέον διορθώθηκε;

Reaction score
0
Ερώτηση προς τον Σωτήρη (Sothoms)
Βρισκόμαστε (εταιρία) στον Πειραιά, σε περιοχή που δεν καλύπτεται απ' την On. Έχουμε ΟΤΕ+Tellas.
Σκοπεύουμε να μετακομίσουμε 150 μέτρα από εδώ, σε σημείο που καλύπτεται απ΄την Οn.
Ερώτηση: Μπορούμε στη νέα διεύθυνση να έχουμε τους αριθμούς τηλεφώνων που έχουμε τώρα? (Εννοώ, να μην αλλάξουν με τη μετακόμιση, γιατί με ΟΤΕ θ' αλλάξουν).
Ευχαριστώ

Σημ. Είμαι παλιός οικιακός πελάτης αν θυμάσαι, που έφερα και άλλους 3 (οικιακούς) πελάτες στην On, τη τελευταία διετία...

Reaction score
173

Χτες το βραδι με πηρε τηλεφωνο μια κοπελιτσα απο την ΟΝ και μου ειπε οτι τρεχουν πακετα με χαμηλοτερες τιμες! Μετα απο μια μικρη ενημερωση αλλαξα λοιπον πακετο και θα απολαυσω οτι ειχα μεχρι σημερα με μειωμενη τιμη.

Ευγε στην ΟΝ και μακαρι και αλλες εταιριες να κανουν το ιδιο με τα ματια ανοιχτα! (βλεπε νοβα :139:)

Reaction score
173

Νομιζω οτι σημερα τις καλυτερες τιμες της αγορας τις εχει η ΟΝ.

Για δειτε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.759
Members
38.492
Νεότερο μέλος
Lazaroukos