On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

VG

Reaction score
0
Αν καθε φορα που με διαβεβαιωναν για κατι κοιμομουνα ησυχος,τωρα θα ημουν φτωχος,τυφλος,παραλυτος και άστεγος...
Παντως θεωρω δεδομενο οτι θα εχει ο καθε συνδρομητης την IP του,τωρα το να εχει 4M και HD,τα θεωρω εξωφρενικες απαιτησεις σε μια αγορα που εχει μαθει πρωτα να πουλα και μετα να φτιαχνει,και με καταναλωτες που κινουνται με αποκλειστικό γνώμονα ποιος παροχός εχει 10cent φτηνότερη τιμη...ακομα και αν πουλαει αερα κοπανιστο και οχι αυτο που διαφημιζει

Reaction score
4
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Αμα δινουν πραγματικη ip εγω προχωρω σε αιτηση μιας και λενε οτι φεβρουαριο με ''πιανει'' το δικτυο τους. Εχω ταλαιπωρηθει πολυ και πληρωνω 1024 και κατεβαζω με 35 στην καλυτερη.
Μια ερωτηση τσακαλια.
Η on βγαινει κανονικα απο ελλαδα ή ειναι σαν την vivodi που βγαινει μεσο Αγγλιας? Γιατι θα εχουμε ενα στανταρτ λαγκ γυρω στα 200ms και δεν λεει αμα θες να χτυπας ελληνικους σερβερς. (Css - BF2)

Reaction score
14
με έχουν πάρει μεχρι στιγμής 3 τηλέφωνα για κάποιες διευκρινήσεις στην αίτηση μου, και με έχει καταπλήξει η καλή τους εξυπηρέτηση. Δείχνει καλό πρόσωπο απο τώρα. Τώρα τι θα πάρουμε και τι θα έχουμε σε λίγους μήνες αυτό θα το δούμε. Κρατάμε μικρό καλάθι, αλλά οι πρώτες εικόνες και τα πρώτα δείγματα γραφής τους είναι θετικότατα.

Reaction score
14
Συμφωνία ΝΟVA με On-Telecoms!
Συντάκτης: Satleo

Τη μεγάλη έκπληξη κάνει η νέα εταιρεία τηλεπικοινωνιών Οn Telecoms, υπογράφοντας συμφωνία με τη NetΜed. Με βάση τη συμφωνία, η εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης θα διαθέτει το μπουκέτο της Νονa στους συνδρομητές της ΟnTelecoms, η οποία αποκτά ένα σοβαρό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών της, Vivodi και Forthnet.

να τον ακούτε τον Ακρατό!!!!!!!!

VG

Reaction score
0
Χωρις να θελω να μειωσω τιποτα....τι να την κανεις την Nova;;;Και μαλιστα με εξτρα χρεωση απο τα 35$

Reaction score
14
Χωρις να θελω να μειωσω τιποτα....τι να την κανεις την Nova;;;

Άμα δεν πιάνεις επίγεια στην περιοχή που μένεις....η Nova είναι μονόδρομος.

Άσε που δεν βλέπονται (με τίποτα) πια τα επίγεια.

VG

Reaction score
0
Υπαρχει περιπτωση να σου δινει ο ΟΤΕ Dsl 4Μ εαν εισαι σε περιοχη που δεν πιανει επιγεια όπως πχ σε ακριτικα νησια;Μονο για Βούλα κτλ μου φαινεται οτι παιζει το σενάριο που λες! Οσο για την Nova,ακολουθει το επιπεδο των χειροτερων ιδιωτικων (24 ωρες Big brother κτλ)

Reaction score
14
Μονο για Βούλα κτλ μου φαινεται οτι παιζει το σενάριο που λες!
;-)

Οσο για την Nova,ακολουθει το επιπεδο των χειροτερων ιδιωτικων (24 ωρες Big brother κτλ)
Ποιός τα βλέπει αυτά...

Discovery, History, Animal Planet, National Geographic και κανά εργάκι.
ΝΑ συμφωνούσε και ο Αλαφούζος να μπει στο πακέτο....καλά θα ήταν.

Η "υπηρεσία" βέβαια...ομολογώ ότι είναι πανάκριβη...για αυτό που είναι.

Reaction score
5
Όταν λέμε ότι μπορεί ο παροχέας να δίνει private addresses, τότε αναγκαστικά πρέπει να βγαίνουμε στο internet με proxy. Όλοι από ένα gateway. Σαν να είμασταν σε τοπικό δίκτυο. Εκεί έχουμε θέμα με τα P2P, VoIP κλπ. Μπορεί να μας αφήνει ο παροχέας, μπορεί και όχι. Σίγουρα χρειάζεται port mapping και dynamic routing, για να δουλεύουν τα 'περίεργα' αυτά προγράμματα.

Όταν λέμε ότι ο παροχέας μπορεί να δίνει real addresses, τότε μπορεί να είναι Dynamic ή Static. Ανεξαρτήτως αυτού, τα P2P, VoIP κλπ, παίζουν (θεωρητικά).

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Εγώ είμαι επιφυλακτικός για την συμφωνία με την ΝΟVA. Σε συνομιλία που είχα με τεχνικό μου έλεγε για συνδρομητικά κανάλια εκτός της NOVA (φαντάζομαι Νational G. κλπ) τα οποία θα προσφέρει η ΟΝ.

Ίσως κάνουν κάτι ανάμεσα... θα δείξει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Πολύ σύντομα μέλος μας θα έχει συνδεθεί...

Στο φιλόξενο σπίτι του λοιπόν θα κάνουμε το πρώτο εξαντλητικό test...

Reaction score
14

Πολύ σύντομα μέλος μας θα έχει συνδεθεί...

Στο φιλόξενο σπίτι του λοιπόν θα κάνουμε το πρώτο εξαντλητικό test...

η γραμμή είναι 1 μέτρο απο το PC Μου... υπομονή

Reaction score
5
Αχ, τι ωραια... εβαλαν Νοβα με μονο 56,4ευρω συμπεριλαμβανομενου ΦΠΑ!!!!
Δηλαδη για πειτε μου τι ειδους συμφωνια ειναι αυτη που δε ριχνει την τιμη καθολου απο το κανονικο Νοβα και ας μη παιρνεις εξοπλισμο για δορυφορικα...?

Τα αρπαζει και απο μας και απο τη συμφωνια της Νοβα δηλαδη????

Μιλαμε οι κλεψιες συνεχιζονται!!!!!

ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ! ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ!!!

καποτε ειχα βγαλει
Αναλυτικα με μονο 10 τηλεφωνηματα την ημερα (που ειναι λιγο αν υπαρχει γυναικα στο σπιτι) εχουμε:
35 ευρω το παγιο
5 ευρω ο αναλυτικος λογαριασμος
27 ευρω τα 10 τηλεφωνηματα τη μερα για ενα μηνα
συνολο 67ευρω

ας βγαλουμε τα 5ευρω του αναλυτικου λογαριασμου αφου δε τα θελετε... και ας βαλουμε +4ευρω την αναγνωριση κλησεων (ΝΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!!!)

παμε συνολο 66ευρω το μηνα + 56,4 = 122,4ευρω

ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ!!!

τρελλα γελια!

Reaction score
0
Συγγνώμη, η ΟΝ τι δουλειά έχει με τις τιμές της Nova? Πώς θα ρίξει αυτή την τιμή που χρεώνει η Nova για συνδρομή? Μπορεί εμένα ο Σκλαβενίτης να μου ρίξει την τιμή του Νεσκαφέ από τα 5 ευρώ στα 2? Άντε το πολύ-πολύ να την πάει 4,90 και να μπαίνει και μέσα κατά παράβαση του νόμου περι ανταγωνιστικότητας (off-topic, sorry).
Δεν περιμέναμε από την ΟΝ να ρίξει την τιμή της Nova, αυτή ανήκει καθαρά στις αποφάσεις τιμολογιακής πολιτικής της Netmed. Κκαλύτερη ποιότητα περιμένουμε λόγω του ασυμπίεστου.
Τώρα πώς στο τέλος μπλέκεις έναν λογαριασμό αποτελούμενο από internet+τηλέφωνο και προσθέτεις και το τέλος της Nova, δεν το κατάλαβα. Γιατί δεν βάζεις μέσα και όποιες αγορές θα κάνεις από το ebay καθώς και όλες τις πληρωμές που κάνεις μέσω internet banking να είσαι κομπλέ?

Reaction score
0
Πάντως για κάποιον που ενδιαφέρεται για το πακέτο της Nova, θεωρώ ότι το να γλυτώσει τα 200 περίπου ευρώ για δορυφορικό εξοπλισμό είναι κάτι, δε νομίζετε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera