On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Reaction score
0
Re: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Καλημέρα παιδιά... Πολυ ωραίο foroum..

Μακαρι να το είχα δει πιο νωρίς.. Οχι οτι δεν την πάτησα πάντως..
Απλώς είχα πολύ άγχος αν ολα θα πάνε καλά...

Ειχα τους ενδοιασμούς μου για την on επειδή είχα ακούσεί τις χρεώσεις ανα κλήση και τα κλειδωμένα router...
Μόλις επιβεβαίωσα οτι ολα αυτά καταργήθηκαν έκανα την αίτηση μου.

Προς το παρών όλα καλά..

1/10 εκανα την αίτηση μου τηλεφωνικά για το όλα σε ένα με tel line γιατι δεν είχα καθόλου..
Εχθές πήρα το πακετάκι μου και τα σύνδεσα...

Το μόνο που λειτουργησα βέβαια ειναι τα DTT... καθώς ειμαι ακομα ασύνδετος...

Μήπως ξέρετε απο εδω και πέρα τι γίνεται?
Θα έρθουν πρωτα απο τον ΟΤΕ?
Η θα ερθει τεχνκος απο την on?

Ποια ειναι η διαδικασία και ποσο χρονο λέτε να πάρει?

Reaction score
427

Καλημέρα παιδιά... Πολυ ωραίο foroum..

Μακαρι να το είχα δει πιο νωρίς.. Οχι οτι δεν την πάτησα πάντως..
Απλώς είχα πολύ άγχος αν ολα θα πάνε καλά...

Ειχα τους ενδοιασμούς μου για την on επειδή είχα ακούσεί τις χρεώσεις ανα κλήση και τα κλειδωμένα router...
Μόλις επιβεβαίωσα οτι ολα αυτά καταργήθηκαν έκανα την αίτηση μου.

Προς το παρών όλα καλά..

1/10 εκανα την αίτηση μου τηλεφωνικά για το όλα σε ένα με tel line γιατι δεν είχα καθόλου..
Εχθές πήρα το πακετάκι μου και τα σύνδεσα...

Το μόνο που λειτουργησα βέβαια ειναι τα DTT... καθώς ειμαι ακομα ασύνδετος...

Μήπως ξέρετε απο εδω και πέρα τι γίνεται?
Θα έρθουν πρωτα απο τον ΟΤΕ?
Η θα ερθει τεχνκος απο την on?

Ποια ειναι η διαδικασία και ποσο χρονο λέτε να πάρει?

Θα έρθει ο ΟΤΕ να παραδώσει τη γραμμή, θα μας ενημερώσει και μετά θα σταλει τεχνικός για την σύνδεση τηε γραμμής

Reaction score
0

παιδια καλησπερα! εκανα αιτηση στην on την περασμενη παρασκευη, δηλαδη στις 5/10/07. απ'οτι μου ειπαν, χρειαζονται 20 εργασιμες ημερες για να ενταχθω στο δικτυο τους. θα πρεπει να περιμενω παραπανω και αν ναι, θα μεινω αρκετες ημερες χωρις τηλ και ιντερνετ? ευχαριστω εκ των προτερων..

Reaction score
0
Μετά από 77 ημέρες (...!!!) τελικά συνδέδηκα. Κανονικά θα λειτουργούσαν όλα από την 65η μέρα (περίπου), αλλά λόγω βλάβης του ΟΤΕ (έτσι μου είπαν τουλάχιστον και δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω) παρόλο που είχαν ενεργοποιήσει όλες τις υπηρεσίες, δεν λειτουργούσε τίποτα. Ελπίζω πάντως να μη με χρεώσουν γι' αυτές τις μέρες που με είχαν συνδέσει, αλλά λόγω της βλάβης δεν είχα καθόλου υπηρεσίες.
Anyway, τα πρώτα σχόλια για τις υπηρεσίες:

Το τηλέφωνο ok.

To internet μιά χαρά - δείχνει να πηγαίνει σφαίρα (ξέρει κανείς πως τσεκάρω την πραγματική ταχύτητα; - η ονομαστική τουλάχιστον λέει έως 16 Mbps). Επίσης δεν έχω καταλάβει τη διαφορά του WPA/WPA2 και του WEP στα security settings του wireless. Το helpdesk 13801 μου είπε να βάλω password στο WPA/WPA2, αλλά το laptop μου ζητάει to key του WEP.

To videobox καλό - αξίζει τα 3€/μήνα, κυρίως για το ότι μπορείς να δείς το τηλεοπτικό πρόγραμμα 3ων ημερών, από τα κανάλια που έχει.
Η ποιότητα εικόνας των ελληνικών καναλιών δεν είναι αυτή που περίμενα - μερικά τα βλέπω πιο καθαρά από την εξωτερική κεραία.
Αντίθετα τα ψηφιακά της ΕΡΤ είναι πεντακάθαρα.
Επίσης τα ξένα κανάλια τα βλέπω κρυστάλινα - πραγματικά εξαιρετική ποιότητα (μάλλον αυτά είναι ψηφιακά).
Δυστυχώς η λίστα των προσφερόμενων καναλιών, και των ελληνικών και των ξένων, είναι περιορισμένη. Ελπίζω να βάλουν περισσότερα στο μέλλον.
Διαταραχές η εικόνα έχει ελάχιστες, όμως κάπου κάπου κάνει "πιξέλιασμα". Αλλά γενικότερα η ψηφιακή tv λέει.
Ελπίζω στο μέλλον να αυξήσουν την προσφερόμενη ταχύτητα (από τα 16 Mbps) και να βάλουν πιο πολλά προσφερόμενα κανάλια.

Επειδή η συνδεσιμότητα της tv μου λέει ότι αν βάλω καλώδιο HDMI θα έχω άριστη ποιότητα εικόνας, μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει να αγοράσω ένα; Σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών μου είπαν να μην αγοράσω ακόμα, γιατί τα ελληνικά κανάλια δεν εκπέμπουν ψηφιακά, οπότε δεν αξίζει.

Κάτι άλλο. Έχω DVD Recorder της Phillips, το οποίο συνέδεσα με το scart στο video box (κάτω υποδοχή scart). Όμως το πρόβλημα είναι ότι το dvd recorder είχε υποδοχή κεραίας (σ' αυτό είχα αρχικά την εξωτερική μου κεραία, πριν πάω στην ΟΝ), και εξαγωγή σήματος κεραίας προς την tv (είχε ένα καλώδιο το dvd recorder, το οποίο το είχα συνδέσει στην υποδοχή της κεραίας της tv). Όταν εγκατέστησα το videobox, έβαλα την εξωτερική κεραία στο RF-in του videobox (γιατί αλλιώς δεν παίζουν τα κανάλια DTT), και στο RF-out έβαλα το αντίστοιχο καλώδιο του DVD Recorder το οποίο καταλήγει στην υποδοχή της κεραίας της tv. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι όταν πάω να γράψω κάτι στο dvd recorder, δε γράφει τίποτα γιατί λέει no signal. Δηλαδή μάλλον θέλει και το dvd να πάρει ανεξάρτητα κι αυτό σήμα από την εξωτερική κεραία. Εκεί έχω μπερδευτεί.

Και κάτι τελευταίο. To videobox έχει μια υποδοχή στην πρόσοψή του, δίπλα στην ένδειξη της ώρας, το οποίο δεν ξέρω τι είναι.

Δυστυχώς το manual που συνοδεύει τον εξοπλισμό της ON δεν είναι καθόλου επεξηγηματικό. Θα έπρεπε να δίνει η ΟΝ αναλυτικό manual με οδηγίες χρήσεως και συνδεσιμότητας.

Reaction score
0

Θα έρθει ο ΟΤΕ να παραδώσει τη γραμμή, θα μας ενημερώσει και μετά θα σταλει τεχνικός για την σύνδεση τηε γραμμής
thanks...

Reaction score
0
Από 4-10 είμαι κολλημένος στο "Η Εντολή έχει εισαχθεί σταλεί για επεξεργασία στον ΟΤΕ". Είναι φυσιολογικό αυτό και πόσο καιρό κάνει να ξεκολλήσει από κει?

Reaction score
427
Από 4-10 είμαι κολλημένος στο "Η Εντολή έχει εισαχθεί σταλεί για επεξεργασία στον ΟΤΕ". Είναι φυσιολογικό αυτό και πόσο καιρό κάνει να ξεκολλήσει από κει?
Έχει πρόβλημα ο οτε στα συστήματα του και του το επισημάναμε ξανά την Πέμπτη που μας πέρασε σε συνάντηση που έγινε στην ον.
Είσαι εσύ και άλλοι 3000 περίπου.
Υπομονή. Μας είπε ότι μέσα στην εβδομάδα θα προχωρήσουν όλες οι αιτήσεις.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.411
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Αγαπητέ Sothoms,

ποιο είναι το feedback που έχεις για τα 16mbit που θεωρητικά ισχύουν από τις αρχές του μήνα;
Γιατί και στο Adslgr που διαβάζω, κανείς δεν έχει δει κάποια αύξηση του "κόφτη", σε σχέση με παλιότερα. Και μιλώ γι' αυτούς που η γραμμή τους "σηκώνει" μεγάλες ταχύτητες.

Reaction score
0

Έχει πρόβλημα ο οτε στα συστήματα του και του το επισημάναμε ξανά την Πέμπτη που μας πέρασε σε συνάντηση που έγινε στην ον.
Είσαι εσύ και άλλοι 3000 περίπου.
Υπομονή. Μας είπε ότι μέσα στην εβδομάδα θα προχωρήσουν όλες οι αιτήσεις.
Ευχαριστώ sothoms. Μετά από αυτό πόσο καιρό περίπου κάνω γιά να συνδεθώ?

Reaction score
427
Re: Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Αγαπητέ Sothoms,

ποιο είναι το feedback που έχεις για τα 16mbit που θεωρητικά ισχύουν από τις αρχές του μήνα;
Γιατί και στο Adslgr που διαβάζω, κανείς δεν έχει δει κάποια αύξηση του "κόφτη", σε σχέση με παλιότερα. Και μιλώ γι' αυτούς που η γραμμή τους "σηκώνει" μεγάλες ταχύτητες.
Έχεις δίκιο και μου έχει προκαλέσει και μένα το ενδιαφέρον.
Λοιπόν, η απάντηση είναι ότι η E******* δεν έχει ετοιμάσει ακόμα το συγκεκριμένο προφίλ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάζεται τόσος χρόνος, αλλά η e******* είναι λίγο παράξενη σαν εταιρεία και παίζει με τα δικά της στάνταρ.
Βασικά αναμένεται το προφίλ που θα ετοιμαστεί να ελέγχει τα margin και τα attenuation της γραμμής και να κλειδώνει στην καλύτερη δυνατή ταχύτητα, έτσι ώστε να μην έχεις disconnections.

Reaction score
427

Ευχαριστώ sothoms. Μετά από αυτό πόσο καιρό περίπου κάνω γιά να συνδεθώ?
10 εργάσιμες μέρες περίπου αν δεν υπάρξει πρόβλημα με τη φορητότητα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: On Telecom τηλεφωνία+10mbit adsl2+videoondemad= 35€

Λογω εργασιας πηγα σημερα προς Δομοκο (απο Λαρισα) και ειδα οτι παραλληλα του ΟΣΕ σκαβουν και περνουν οπτικη ινα προς βορεια Ελλαδα. Εχει καμια σχεση η ΟΝ και ποτε θα τη δουμε προς τα εδω;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Λογω εργασιας πηγα σημερα προς Δομοκο (απο Λαρισα) και ειδα οτι παραλληλα του ΟΣΕ σκαβουν και περνουν οπτικη ινα προς βορεια Ελλαδα. Εχει καμια σχεση η ΟΝ και ποτε θα τη δουμε προς τα εδω;
Δεν έχουν σχέση οι εταιρίες με αυτή την κίνηση αλλά είναι έργο της Κοινωνίας της Πληροφορίας...

Κάποιες συγκεκριμένες πόλεις της Περιφέρειας θα συνδεθούν με οπτική ίνα και με την Αθήνα αλλά και εσωτερικά και το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2008...

Reaction score
14

Δεν έχουν σχέση οι εταιρίες με αυτή την κίνηση αλλά είναι έργο της Κοινωνίας της Πληροφορίας...

Κάποιες συγκεκριμένες πόλεις της Περιφέρειας θα συνδεθούν με οπτική ίνα και με την Αθήνα αλλά και εσωτερικά και το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2008...
direct form the horse's mouth... Που λένε και οι Εγγλέζοι...

που αλλού εχετε πληροφορία απο την πηγή κατευθείαν... μόνο στο avsite!

Μπράβο Χρηστο

Reaction score
0
Ενώ ακόμα δείχνω κολλημένος στις εργασίες του ΟΤΕ μου ήρθε μύνημα ότι από 29-31 του μηνός θα ενεργοποιηθεί η γραμμή μου στν ON. Μακάρι. Καλό δείγμα πάντως.

Reaction score
0
ρε παιδιά εμένα με πήρε σήμερα μια γυναίκα και μου έλεγε αν θέλω να κάνω αίτηση στην ontelecom τηλεφωνικός κλπ της είπα πάρτε με αύριο να το σκεφτώ...παίζει τπτ κομπίνα ή είναι οκ?:p το ρωτάω αυτό γιατί είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο :)
και βασικά όντως θέλω να αλάξω πάροχο (vivodi atm) και σκεφτόμουν για forthnet περισσότερο και ontelecom με μια επιφύλαξη , βέβαια έτσι όπως τα είπε η κυρία φάνηκαν όλα ρόδινα και λέω να δοκιμάσω :)
Υ.Γ. : μένω αγ.δημητριο , είναι κανείς άλως από εδώ με ενεργή onteleco? :)

Reaction score
14
ρε παιδιά εμένα με πήρε σήμερα μια γυναίκα και μου έλεγε αν θέλω να κάνω αίτηση στην ontelecom τηλεφωνικός κλπ της είπα πάρτε με αύριο να το σκεφτώ...παίζει τπτ κομπίνα ή είναι οκ?:p το ρωτάω αυτό γιατί είχα διαβάσει κάτι παρόμοιο :)
και βασικά όντως θέλω να αλάξω πάροχο (vivodi atm) και σκεφτόμουν για forthnet περισσότερο και ontelecom με μια επιφύλαξη , βέβαια έτσι όπως τα είπε η κυρία φάνηκαν όλα ρόδινα και λέω να δοκιμάσω :)
Υ.Γ. : μένω αγ.δημητριο , είναι κανείς άλως από εδώ με ενεργή onteleco? :)
καλώς ήρθες φίλε.

Εγώ είμαι ενεργοποιημένος χρήστης της ΟΝ απο Μαρτιο 2007 και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Καλή τηλεφωνία, ιντερνετ χωρίς κανένα περιορισμό και καλές ταχύτητες. Την συνιστώ αρκεί να είσαι σε κοντινή απόσταση απο το κέντρο του ΟΤΕ όπου συστεγάζεται το DSLAM της ΟΝ.

Reaction score
0

καλώς σας βρήκα :)

ε εντάξει είμαι και 3.6km από dslam...βασικά και με 6/1 down/up ικανοποιημένος θα είμαι :) θα την κάνω σήμερα τηλεφωνικός την αίτηση και βλέπουμε :)
thanx για τις απαντήσεις :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss