OnePlus Pad

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Το παλιό άρχισε λίγα νουμεράκια με το οθονέλο οπότε μόλις είδα οτι παρουσιάστηκε αυτό, το παράγγειλα. 🥴
Κι αφού περίμενα μήνες, παραδόθηκε στην DHL, έμεινε μπόλικες μέρες στις αποθήκες μέχρι να γεμίσει φακελάκι-πακετάκι το αεροπλανάκι και να έρθει εδώ. Μόλις έφτασε στην Ελλάδα όμως, το έφεραν αστραπιαία.

Για την ώρα και πριν καν το φορτίσω, είναι σούπερ!

Reaction score
2.263
Μόνο 67 Watt? Το δικό μου OnePlus Nord 2T (που είναι και entry level κινητό για την εταιρεία) έχει 80 Watt!!

Η μπαταρία των 4.000 mAh γεμίζει σε κάτι παραπάνω από μισάωρο.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
80W είναι ο φορτιστής, με 67 φορτάει. :p

Τραβηγμένη απο το τάμπλετ:

IMG20230609163917.jpg

Με χαλάνε λίγο οι πολύ στρογγυλεμένες γωνίες της οθόνης (σαν τα σύγχρονα κινητά), με χαλάει πολύ το κουμπί power που βρίσκεται αριστερά. Κομμουνισταί είναι; :roflmao:
Ξεκάθαρα σχεδιάστηκε για να λειτουργείται ορθό, κάτι που σιχαίνομαι. Τα +- είναι ανάποδα σε landscape. :o

20230609_164350.jpg

Με φτιάχνει που είναι πρασινάκια κι ας είναι το ένα λαδίτερο και τ' άλλο κυπαρισσίτερο. :tongue:

20230609_164410.jpg

Reaction score
5.635
80W είναι ο φορτιστής, με 67 φορτάει. :p

Τραβηγμένη απο το τάμπλετ:

View attachment 294833

Με χαλάνε λίγο οι πολύ στρογγυλεμένες γωνίες της οθόνης (σαν τα σύγχρονα κινητά), με χαλάει πολύ το κουμπί power που βρίσκεται αριστερά. Κομμουνισταί είναι; :roflmao:
Ξεκάθαρα σχεδιάστηκε για να λειτουργείται ορθό, κάτι που σιχαίνομαι. Τα +- είναι ανάποδα σε landscape. :o

View attachment 294831

Με φτιάχνει που είναι πρασινάκια κι ας είναι το ένα λαδίτερο και τ' άλλο κυπαρισσίτερο. :tongue:

View attachment 294832
Ειναι πολυ μπροστα η one plus αφου τραβαει και selfie μονο του ευγε αυτο ειναι Ai :lolsign:

Μεγιες μεγιες(ζηλευω λιγο οχι πολυ λιγο)

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Το φορτιστέλι σε σχέση με το γρήγορο της Σαμσούνγκας κι έναν πόντικα.

20230609_170515.jpg

Δεν μπορώ να χωνέψω το μέγεθος. :biggrin:

20230609_171134.jpg

Είναι Type A στον φορτιστή. :rolleyes:

Reaction score
26.246
τώρα που λέμε για τσέπη, ένα γμνο 10άρι με μέγιστη διάσταση τα 245χιλιοστά και 5G δεν μπορούν να βγάλουν;
πήγαν όλα στα 255-258+ στο τέλος θα πλησιάσουν μέγεθος ultrabook, υποτίθεται ένα tablet θα το πάρεις για να κάνεις πιο εύκολα δουλειές που η οθόνη του κινητού δεν επιτρέπει, αλλά παραμένει φορητό.
με τέτοιες διαστάσεις δεν είναι αντικείμενο που φοράει σε μικρή τσάντα πλέον, χρειάζεσαι κλασσικό brief το κέρατό μου.
εκεί χωράει κει ultrabook με ανώτερες δυνατότητες και σχεδόν το ίδιο βάρος.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.929
Η OnePlus είναι κορυφή στη φόρτιση. Το 9 Pro που είχα μέχρι πρόσφατα είχε 0-100% μισή ώρα. Με τον 65άρη της μαμάς (θηριώδης κι αυτός συγκριτικά).

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.508
τώρα που λέμε για τσέπη, ένα γμνο 10άρι με μέγιστη διάσταση τα 245χιλιοστά και 5G δεν μπορούν να βγάλουν;
πήγαν όλα στα 255-258+ στο τέλος θα πλησιάσουν μέγεθος ultrabook, υποτίθεται ένα tablet θα το πάρεις για να κάνεις πιο εύκολα δουλειές που η οθόνη του κινητού δεν επιτρέπει, αλλά παραμένει φορητό.
με τέτοιες διαστάσεις δεν είναι αντικείμενο που φοράει σε μικρή τσάντα πλέον, χρειάζεσαι κλασσικό brief το κέρατό μου.
εκεί χωράει κει ultrabook με ανώτερες δυνατότητες και σχεδόν το ίδιο βάρος.
Τάμπλετ, του οποίου η μικρή διάσταση δεν χωρεί να τη γραπώσεις με τον αντίχειρα αντίκρυ στον μέσο και τον παράμεσο του ενός χεριού, πολύ δύσκολα το λες φορητό. Πάρε 8άρι. Αν είναι μικρά τα στοιχεία και σε δυσκολεύουν, αύξησε το scaling, ή βάλε γυαλιά. Το 10άρι δεν πιάνεται με το ένα χέρι, (πολύ λίγα άτομα είναι σε θέση να το κάνουν).

Reaction score
449
Τάμπλετ, του οποίου η μικρή διάσταση δεν χωρεί να τη γραπώσεις με τον αντίχειρα αντίκρυ στον μέσο και τον παράμεσο του ενός χεριού, πολύ δύσκολα το λες φορητό. Πάρε 8άρι. Αν είναι μικρά τα στοιχεία και σε δυσκολεύουν, αύξησε το scaling, ή βάλε γυαλιά. Το 10άρι δεν πιάνεται με το ένα χέρι, (πολύ λίγα άτομα είναι σε θέση να το κάνουν).
ipad mini 6…
ενα ρημαδι android με τετοια διασταση κ ας μην ειναι «πυραυλος» δεν εχει βγαλει κανενας..

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Με τόσο μεγάλα κινητά που κυκλοφορούν σήμερα, ποιός χρειάζεται μικρό τάμπλετ; :rolleyes:

Προσωπικά το χρησιμοποιώ σαν υποκατάστατο λάπτοπ που δεν έχω πιά και δεν θέλω και δε μ' αρέσει και γιατί έτσι γουστάρω και δεν έχω τίποτα, εντάξει; :p
Κι αν δεν τα έριχνα ασταμάτητα κάτω ή δεν έσπαγαν εύκολα, θα έπαιρνα το τεράστιο Σαμσούνγκ. :party:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.929
Με τόσο μεγάλα κινητά που κυκλοφορούν σήμερα, ποιός χρειάζεται μικρό τάμπλετ; :rolleyes:
Αυτό ακριβώς.

6,8" είναι το smartphone μου. Τάμπλετ κάτω από 10" είναι περιττή συσκευή (εμπορικά).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.091
Members
38.649
Νεότερο μέλος
George195