- Reaction score
- 0
Πωλειται ONKYO SE-U55 USB DIGITAL AUDIO PROCESSOR,αγορασμενο καινουργιο,βασικα μου το εκαναν δωρο,ειναι αγορασμενο απο την Αμερικη αλλα δεν υπαρχει προβλημα με τα Volt,περνει ρευμα απο το USB,το ανοιξα μονο για να δω αν δουλευει και τι εχει μεσα το κουτι,απο οσο το εψαξα δεν πρεπει να εχει τους drivers (λογισμικο) το cd που περιεχει εχει κατι αλλα προγραματα,εκτος και αν δεν μπορεσα να το βρω.Δεν ξερω τι ακριβως κανει αλλα απο οσο διαβασα στο internet μπορει να το χρησιμοποιησει καποιος αντι για καρτα ηχου,αλλα παλι δεν μπορω να πω με σιγουρια τι ακριβως κανει.
Ειναι κατασκευασμενο στην Ιαπωνια,λιγο δυσκολο για τις σημερινες καρτες ηχου ή οτι αλλο ειναι,οι περισσοτερες ειναι κατασκευασμενες στην Κινα,οπως εχω δει τα περισσοτερα προιοντα της onkyo ειναι φτιαγμενα στην Ιαπωνια.Το κουτι πανω γραφει οτι δουλευει με windows 98/98SE,ME/2000 και MAC,εγω οπως το δοκιμασα στα xp που δουλευω βγαζει ηχο,τωρα δεν ξερω με τους drivers τι γινετε.Οι drivers υπαρχουν στο internet για οποιον ενδειφερεται.Παντως σιγουρα δεν τους ειχε μεσα το κουτι γιατι οταν μου το εφεραν ηταν σφραγισμενο.
Λεω να το δωσω στα 150 ευρω
Περισσοτερες πληροφοριες με ΠΜ
Ειναι κατασκευασμενο στην Ιαπωνια,λιγο δυσκολο για τις σημερινες καρτες ηχου ή οτι αλλο ειναι,οι περισσοτερες ειναι κατασκευασμενες στην Κινα,οπως εχω δει τα περισσοτερα προιοντα της onkyo ειναι φτιαγμενα στην Ιαπωνια.Το κουτι πανω γραφει οτι δουλευει με windows 98/98SE,ME/2000 και MAC,εγω οπως το δοκιμασα στα xp που δουλευω βγαζει ηχο,τωρα δεν ξερω με τους drivers τι γινετε.Οι drivers υπαρχουν στο internet για οποιον ενδειφερεται.Παντως σιγουρα δεν τους ειχε μεσα το κουτι γιατι οταν μου το εφεραν ηταν σφραγισμενο.
Λεω να το δωσω στα 150 ευρω
Περισσοτερες πληροφοριες με ΠΜ
Attachments
-
32,5 KB Προβολές: 74
-
46,9 KB Προβολές: 66
-
59,8 KB Προβολές: 58