Onkyo tx-nr1007 προβλημα ηχου

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Onkyo tx-nr1007 προβλημα ηχου

τι εννοεις τσαμπα νικόλα? δεν πληρωνονται? η αντιπροσωπεια δεν οφειλει να διαφυλαξει το κυρος του σηματος που αντιπροσωπευει? για οτιδηποτε χρησιμοποιησει ( απο ανταλλακτικο μεχρι εργατωρες δεν αποζημιωνεται απο τα εργοστασια ως warranty claim? ) ειναι δυνατον ο κατασκευαστης να μην υποστηριζει το προιον του?

Φίλε μου , είναι θέμα συμβολαίου.

Μέ λίγα λόγια , δεν μπορώ εγώ να προφέρω δωρεάν υπηρεσίες, γιά ενα προιόν που αγοράστηκε απ τόν Ολλανδό αντιπρόσωπο.
Ο Ολλανδός κέρδισε χρήματα απ την συναλλαγή.

Reaction score
1

κατσε γιατι με παρεξηγησες....

το δωρεαν ειναι προς τον πελάτη.....και μονο...κανεις δεν ειπε οτι ο αντιπροσωπος δεν πρεπει να πληρωθει τοσο για το ανταλλακτικο οσο και για το κοστος των εργατικων...

Αλλωστε για τον κατασκευαστη οικο ...ειναι μια η αλλη...ειτε θα πληρωσει τον καθε ολλανδο ή τον ελληνα...στο κατω κατω τα ελληνικα εργατικα ειναι πιο φθηνα....

εκτος αν ο κατασκευαστης αρνειται να πληρωσει για να υποστηριξει το προιον του.

Το ιδιο ακριβως θεμα ειναι και με τα αυτοκινητα αλλα εκει τα προβληματα ειναι λυμενα καθως οι κατασκευαστες τιμουν την εγγυηση που δινουν ...η οποια αλλες φορες ειναι πανευρωπαικη και αλλες φορες παγκοσμια...

Reaction score
460

Καλημερα,εγω καταλαβα οτι η Ελληνικη αντιπροσωπεια δεν αναλαμβανει να το επισκευασει ειτε με εγγυηση ειτε και με πληρωμη,λογω τεχνικης αδυναμιας.

Reaction score
0

Καλημερα,εγω καταλαβα οτι η Ελληνικη αντιπροσωπεια δεν αναλαμβανει να το επισκευασει ειτε με εγγυηση ειτε και με πληρωμη,λογω τεχνικης αδυναμιας.
Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά, η ελληνική αντιπροσωπεία μου είπε ότι δεν μπορεί να το επισκευάσει γιατί δεν είναι ένα καλώδιο ή μια λυχνία ή κάτι που αλλάζει. Είχε πρόβλημα το ίδιο το σύστημα και χρειαζόταν έξτρα τεστ (που μόνο αν το στέλνανε πίσω στην χωρα παρασκευής θα μπορούσαν να γίνουν). Δεδομένου ότι το πήρα από Αγγλία και η εγγύηση της ONKYO δεν με καλύπτει μου είπε ότι το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να το επιστρέψω πίσω στο μαγαζί που το πήρα και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Και έτσι έκανα. Αλλά το μεγάλο κόλπο ήταν ότι το μαγαζί (Hyperfi.co.uk) μου είπε ότι για να το δεχτεί πίσω θα έπρεπε να ασφαλίσω την αξία του προιόντος στη μεταφορική εταιρεία. Το ασφάλισα για 1,000 Ευρώ. Πριν 3 μέρες έφτασε Αγγλία και σήμερα με ενημέρωσαν ότι ήταν (τάχα μου) σπασμένο και πρέπει να αναζητήσω τα λεφτά μου από τη μεταφορική!!
Άρα και έχουν πίσω ένα μηχάνημα (ελατωματικό βέβαια αλλά την αξία του την έχει) και δεν με αποζημιώνουν οι ίδιοι!! Καλό έ??

Το γεγονός το παραθέτω σε αυτούς που σκέφτονται (όπως και εγώ αγορές μέσω amazon.co.uk και hyperfi.co.uk).

Ψιλοαπάτη μυρίζει απο χιλιόμετρα με τα ελλατωματικά προιόντα ή εμένα είναι ιδέα μου όλα αυτά????

Reaction score
460

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά, η ελληνική αντιπροσωπεία μου είπε ότι δεν μπορεί να το επισκευάσει γιατί δεν είναι ένα καλώδιο ή μια λυχνία ή κάτι που αλλάζει. Είχε πρόβλημα το ίδιο το σύστημα και χρειαζόταν έξτρα τεστ (που μόνο αν το στέλνανε πίσω στην χωρα παρασκευής θα μπορούσαν να γίνουν). Δεδομένου ότι το πήρα από Αγγλία και η εγγύηση της ONKYO δεν με καλύπτει μου είπε ότι το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να το επιστρέψω πίσω στο μαγαζί που το πήρα και να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Και έτσι έκανα. Αλλά το μεγάλο κόλπο ήταν ότι το μαγαζί (Hyperfi.co.uk) μου είπε ότι για να το δεχτεί πίσω θα έπρεπε να ασφαλίσω την αξία του προιόντος στη μεταφορική εταιρεία. Το ασφάλισα για 1,000 Ευρώ. Πριν 3 μέρες έφτασε Αγγλία και σήμερα με ενημέρωσαν ότι ήταν (τάχα μου) σπασμένο και πρέπει να αναζητήσω τα λεφτά μου από τη μεταφορική!!
Άρα και έχουν πίσω ένα μηχάνημα (ελατωματικό βέβαια αλλά την αξία του την έχει) και δεν με αποζημιώνουν οι ίδιοι!! Καλό έ??

Το γεγονός το παραθέτω σε αυτούς που σκέφτονται (όπως και εγώ αγορές μέσω amazon.co.uk και hyperfi.co.uk).

Ψιλοαπάτη μυρίζει απο χιλιόμετρα με τα ελλατωματικά προιόντα ή εμένα είναι ιδέα μου όλα αυτά????
Αρα λοιπον καλα το καταλαβα το θεμα περι αδυναμιας επισκευης του Ελληνικου σερβις.Απατη καραμπινατη μου κανει και εμενα.Τουλαχιστον θα αποζημειωθεις?

Reaction score
29.564

Εεε , καλά μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά.
Βέβαια το οτι έφτασε , ΑΝ, σπασμένο , το συζητάμε,αλλά στην προκειμένη περίπτωση , υπάρχει η ασφάλεια , αρα κάνεις claim τα χρήματα της συσκευής απο εκεί .
Προσοχή θέλει , και διάβασμα των κανονισμών τους.
Είχα και εγω μια περιπέτεια απο amazon us , η οποία τελικά είχε αίσιο τέλος, μου επέστρεψαν ολο το ποσό , του οποίου το μισό ηταν τα μεταφορικά.
Μιλάμε για 300 ευρώ σχεδόν , και η μισή αξία μεταφορικά.Τελικά μετά απο 5 μήνες μου πίστωσαν την πιστωτική μου κάρτα , αλλά η φρίκη που πέρασα στην αρχή ειδικά δεν περιγράφεται. Προσοχή θέλει.
Εγω πάντως απο ιντερνετικό μαγαζί δύσκολα θα ξανααγοράσω κάτι.

Reaction score
0

Αρα λοιπον καλα το καταλαβα το θεμα περι αδυναμιας επισκευης του Ελληνικου σερβις.Απατη καραμπινατη μου κανει και εμενα.Τουλαχιστον θα αποζημειωθεις?
Δεν ξέρω αν θα αποζημιωθώ από τη μεταφορική. Από Δευτέρα που είναι ανοικτά ξεκινάει νέα Οδύσσεια.

Απλά τέλος οι αγορές από site και για εμένα. Μπορεί να τα κλάψω τα 1,000 Ευρώ.

Reaction score
187

αμαν!τι πραγματα ειναι αυτα ρε γμτ...κυνηγησε το καλα και δεν νομιζω να τα κλαψεις.

Reaction score
2
μαλλον επεσες στην περιπτωση των αγγλων!
ολοι οσοι εχουμε παρει onkyo απεξω (schlauershoppen.de) ειμαστε κατευχαριστημενοι. εχω τον 3007 και δεν εχει κανει το παραμικρο απο τον σεπτεμβρη που βγηκε
κανε claim στην μεταφορικη, γιαυτο υπαρχει η ασφαλεια, μπορει να σε παιδεψουν αλλα δεν παιζει να μην σου δωσουν πισω τα λεφτα!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Onkyo tx-nr1007 προβλημα ηχου

Υπάρχει κάτι νεότερο; Θα ήταν ενδαιφέρον να ακούσουμε την κατάληξη...

Reaction score
0

Να έχουμε και τα συγκεκριμένα καταστήματα στη μαύρη λίστα. Άκου μαγκιές οι Άγγλοι! Μετά δεν δέχονται αγορές από τους Έλληνες!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis