Onkyo TX-NR808. Ελληνικό εγχειρίδιο;

Reaction score
6
Κωνσταντίνε, έχεις μπερδέψει ελαφρώς τις έννοιες των πωλητών και των αντιπροσώπων.

Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να υποχρεώνει κάποιον τρίτο να κάνει οτιδήποτε, εκτός και αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του.

Παράδειγμα:
Δύο αλυσίδες καταστημάτων, η "Τσιτσόβολος ΑΕ" και η "Κρυογενική Αθηνών ΑΕ", εισάγουν το ίδιο μοντέλο ψυγείου. Ο Πελάτης του Τσιτσόβολου δεν βρίσκει ελληνικές οδηγίες μέσα στο ψυγείο. Θα πάει να τις ζητήσει από την Κρυογενική;

Είναι πράγματι πολύ απλό αν το σκεφτείτε.

Reaction score
3
Απάντηση: Onkyo TX-NR808. Ελληνικό εγχειρίδιο;

Τώρα που το διαβάζω κι εγώ ξανά το ποστ μου, βλέπω ότι μάλλον δεν απέδωσα σωστά αυτό που θέλω να πω.
Με τη λέξη κατασκευαστή, εννοώ το εργοστάσιο που το κατασκευάζει και το πωλεί μέσω τρίτου ή και το ίδιο ίσως, σε πελάτη άσχετα αν είναι κάτοικος ή όχι της χώρας αυτής.
Όπως και να 'χει όμως, εφόσον η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. πρέπει να δωθεί ένα ελληνικό εγχειρίδιο χρήσης στο φίλο μας για το ενισχυτή που πήρε.
Στο κάτω - κάτω της γραφής, μια τέτοια κίνηση μόνο καλό κάνει στις εταιρείες και δεν κοστίζει.

Reaction score
29.589
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-NR808. Ελληνικό εγχειρίδιο;

Φίλε μου με συγχωρείς αλλά έχεις παντελώς άδικο.
Το να μην γνωρίζουν οι φίλοι σου καλά αγγλικά το καταλαβαίνω , αλλά το να απαιτείς ελληνικό μενού και owners manual δεν το καταλαβαίνω απο την στιγμή που δεν αγόρασες απο τον εδω αντιπρόσωπο . Αυτά μέχρι εδω. Σε όλους τους ενισχυτές το μενού είναι στα αγγλικά , αυτό δεν σε πειράζει? δλδ σετάρεις μηχάνημα με αγγλικό μενού (που έχουν ολα τα μηχανήματα ) και σε χαλάει το αγγλικό manual ?

Reaction score
13

ρε παιδιά αυτό καίει 710w στη καθισιά του;..........ήμαρτον! (που θα έλεγε και ο Γεωργίου)

Reaction score
0

και εγω αγορασα τον ονκυο τον 507 απ το μεδια μαρκτ θεσσαλονικης και δεν εχει ελληνικα μαλιστα το ζητησα απ τον υπαλληλο περσυι το πασχα και ακομη ερχεται

Reaction score
4.485
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-NR808. Ελληνικό εγχειρίδιο;

Φίλε μου με συγχωρείς αλλά έχεις παντελώς άδικο.
Το να μην γνωρίζουν οι φίλοι σου καλά αγγλικά το καταλαβαίνω , αλλά το να απαιτείς ελληνικό μενού και owners manual δεν το καταλαβαίνω απο την στιγμή που δεν αγόρασες απο τον εδω αντιπρόσωπο . Αυτά μέχρι εδω. Σε όλους τους ενισχυτές το μενού είναι στα αγγλικά , αυτό δεν σε πειράζει? δλδ σετάρεις μηχάνημα με αγγλικό μενού (που έχουν ολα τα μηχανήματα ) και σε χαλάει το αγγλικό manual ?
άλλωστε ούτε το γερμανικό μαγαζί είναι στα ελληνικά....

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo