Onkyo TX-NR905

Reaction score
5
Καλησπέρα καινούργιο μέλος στο forum ,σκέπτομαι να αλλάξω τον ΑV ενισχυτή μου ,έχω ένα Sony 9000ES , είμαι πολύ ενθουσιασμένος από τον συγκεκριμένο σαν ήχο και ισχύ αλλά το πρόβλημα του- δεν έχει HDMI και αυτός είναι ο λόγος που σκέφτομαι να τον αλλάξω . Είδα πως πολλοί έχετε πάρει τον Onkyo TX-NR905 θα παρακαλούσα να με ενημερώνατε για το πώς ακούγεται , αν συγκρίνεται με τον DENON AVC 1 HD η με τον YAMAHA Z 11 τον συγκρίνω λόγω της ισχύος του και όχι βάση της τιμής τους . Επίσης αν προτείνεται να τον πάρω από Γερμάνια schlauershoppen.de τον βρήκα με μεταφορικά κοντά στα 1450 € .

Reaction score
0
Ο 905 ειναι εξαιρετικο κομμάτι τόσο ηχητικά οσο και σαν upscale σε εικονα αφου το Reon που φοράει κάνει θαυματα..

Το μαγαζί που προτείνεις θεωρείται αρκετά αξιόπιστο και συνήθως εχει καλές τιμές για Onkyo. Φιλος μου τον εχει αγοράσει από εκει χωρις κανενα προβλημα και με παράδοση σε 4 μερες στην πόρτα του (απλά έπαθε σοκ οταν ειδε το κουτι αφου νομιζε οτι του ήρθε κατά κατά λάθος τηλεόραση :116:)

Reaction score
39
Συγνώμη που παρεμβαίνω. Ενδιαφέρομαι για να τον παραγγείλω και εγώ από Γερμανία και δεν έχω ξανακάνει ΄συναλλαγή μεσω δικτύου. Μπορείτε να με πληροφορήσετε εφόσον γνωρίζετε, ποιο θεωρείται ποιο αξιόπιστο κατάστημα για την παραγγελία , καθώς και αν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω ιδιαιτέρως?
Η πληρωμή γίνεται από πριν με κάρτα ή όταν παραλαμβάνεται η συσκευή?

Ευχαριστώ

Reaction score
1
Φίλε Takispanos λυπάμαι που θα στο επισημάνω, αλλά ο ONKYO δεν έχει καμία σχέση ηχητικά με τον ενισχυτή που θα αντικαταστήσεις. Ο TA DA 9000ES ήταν επαναστατικό μηχάνημα για την εποχή του, με κορυφαίες κριτικές παγκόσμια και ηχητικά, σε δικάναλο πρόγραμμα και ως ολοκληρωμένος AV, παραμένει ακόμα και σήμερα αξεπέραστος.

Αν σε ενδιαφέρει και η ακρόαση μουσικής πέρα από τις ταινίες, και επιμένεις σε ολοκληρωμένο, τότε θα πρέπει να κοιτάξεις προς τον Denon AVC-A1HD ή να περιμένεις τον Pioneer SC-LX90.

Σε κάθε περίπτωση άκουσε πρώτα για να μην απογοητευτείς..

Reaction score
5
Απάντηση: Onkyo TX-NR905

Ευχαριστώ πολύ φίλε Monsoon πράγματι ο συγκεκριμένος Sony πρόκειται για πολύ καλό μηχάνημα και τον χρησιμοποιώ για μουσική και μάλιστα κλασική ή τζαζ με ηχεία Martin Logan Assent και DVD το Denon 3910 . Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ικανοποιημένος ηχητικά , για το μονό που στεναχωριέμαι είναι πως δεν έχει HDMI εξόδους και η Composite που έχει είναι μια και εγώ θέλω να τροφοδοτώ την τηλεόραση και τον προτζεκτορα και για αυτό σκεπτόμουνα να αλλάξω , βεβαία την φιτιλιά μου την έβαλε το τελευταίο Hi Tech που διάβαζα τώρα στις διακοπές . Τηλεφώνησα σε ένα μαγαζί που έχω ψωνίσει διάφορα μηχανήματα και με ηρέμησαν λέγοντας μου πως ότι και αν άλλαζα θα πλήρωνα πολλά λεφτά και δεν θα έβλεπα διαφορές , αυτό που περιμένω είναι να βγουν τα καινούργια Blu Ray τώρα τον Σεπτέμβρη πιστεύω είναι το μόνο που θα μου δώσει κάποια διαφορά και η πρόταση του φίλου στο μαγαζί ήταν κατευθείαν σύνδεση στον προτζεκτορα και όχι μέσον του ενισχυτή αυτή είναι η καλύτερη σύνδεση.

Reaction score
3
Παρεπιμπτόντως έχει ανακοινωθεί ο 906 στην Αμερική. Για Ευρώπη δεν φαντάζομαι να αργήσει.

Reaction score
130
Καλημέρα, στο ερώτημα του antman εάν πληρώνουμε πρίν η με την παραλαβή ξέρει κανείς να μας πη; Ενδιαφέρομαι κι΄εγώ για ηχεία (teufel thx 10) και μόνο με παραγγελία απο εξωτερικό μου είπαν ότι μπορώ να τα πάρω.

Reaction score
130
πας να μπλεξεις με μη επαγγελματιες ?
Εννοείς για την αντιπροσωπεία της teufel η για το μαγαζί αυτό;
Η μήπως δεν συμφωνείς γενικά για παραγγελία απ΄εξω;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef