- Reaction score
- 0
Λοιπόν πήγα σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και είχε μεταξύ άλλων τον συγκεκριμένο ενισχυτή στην έκθεση να παίζει... τέλος πάντων τον συγκεκριμένο μου τον δίνει με δύο χρόνια εγγύηση αντί 777 Ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι υπολόγιζα να δώσω γύρω στα 1500 για ενισχυτή, αλλά δε χαλιέμαι κιόλας:119:Το μόνο που με προβληματίζει είναι η κατάστασή του μετά από τόσο παίξιμο στο μαγαζί, αν και ο πωλητής (εννοείται ότι :107
με διαβεβαίωσε ότι το μηχάνημα είναι "μπόμπα". Τέλος πάντων η βασική ερώτηση είναι αν αξίζει η αγορά...
Η δεύτερη ερώτηση έχει να κάνει με τα ηχεία που θα το συνοδεύσω (ΑΝ) τον πάρω. Έλεγα να κυμανθώ για τα δύο κεντρικά που θα παίζουν και μουσική γύρω στα 2000 και προσανατολιζόμουν (λόγω εμφάνισης - δεν τα έχω ακούσει ακόμα) στα b&w cm9. Αλλά όμως ταιριάζουν με το συγκεκριμένο ενισχυτή?
Η δεύτερη ερώτηση έχει να κάνει με τα ηχεία που θα το συνοδεύσω (ΑΝ) τον πάρω. Έλεγα να κυμανθώ για τα δύο κεντρικά που θα παίζουν και μουσική γύρω στα 2000 και προσανατολιζόμουν (λόγω εμφάνισης - δεν τα έχω ακούσει ακόμα) στα b&w cm9. Αλλά όμως ταιριάζουν με το συγκεκριμένο ενισχυτή?