Onkyo TX SR 876 - 777 Ευρώ. Το χτυπάω??

Reaction score
0
Λοιπόν πήγα σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και είχε μεταξύ άλλων τον συγκεκριμένο ενισχυτή στην έκθεση να παίζει... τέλος πάντων τον συγκεκριμένο μου τον δίνει με δύο χρόνια εγγύηση αντί 777 Ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι υπολόγιζα να δώσω γύρω στα 1500 για ενισχυτή, αλλά δε χαλιέμαι κιόλας:119:Το μόνο που με προβληματίζει είναι η κατάστασή του μετά από τόσο παίξιμο στο μαγαζί, αν και ο πωλητής (εννοείται ότι :107:) με διαβεβαίωσε ότι το μηχάνημα είναι "μπόμπα". Τέλος πάντων η βασική ερώτηση είναι αν αξίζει η αγορά...
Η δεύτερη ερώτηση έχει να κάνει με τα ηχεία που θα το συνοδεύσω (ΑΝ) τον πάρω. Έλεγα να κυμανθώ για τα δύο κεντρικά που θα παίζουν και μουσική γύρω στα 2000 και προσανατολιζόμουν (λόγω εμφάνισης - δεν τα έχω ακούσει ακόμα) στα b&w cm9. Αλλά όμως ταιριάζουν με το συγκεκριμένο ενισχυτή?

Reaction score
1.285
Τον δικό μου 876 τον είχα πάρει από Γερμανία 1200 και κάτι , την στιγμή που τότε είχε 2000 ελληνική τιμή !
Αν είναι από ΕΛΛΗΝΙΚΗ αντιπροσωπεία , 777 είναι τιμή τρέλα !
Και πάλι όμως να φανταστείτε όταν τον πούλαγε 2000 πόσα έβγαζε η αντιπροσωπεία !
Διευκρίνισε ότι είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αντιπροσωπείας και εγγύησης και πάρτον !

Reaction score
0
Απάντηση: Onkyo TX SR 876 - 777 Ευρώ. Το χτυπάω??

Πολυ καλή τιμή για Ελλάδα δε Εγώ πηρα το δικο μου 720 Απο Γερμανια με μεταφορικά καινουργιο στο κουτι με 3 Χρόνια εγγυηση Γερμανικης αντιπροσοπειας
Ακομα και σήμερα εδω Ελλάδα αν θα υπαρχει είναι φωτιά η τιμή του

http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=ONKYO+TX-SR876E

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αν ειναι απ την γνωστή γερμανική αλυσίδα, ειναι αγορασμένος απ την ελληνική αντ/πεία.
Κι επειδή τα demo κομματια τ αγοράζουν σε super τιμή, τα πωλούν πολύ χαμηλά.
Σίγουρα δεν θάχει την συσκευασία του κατασκευαστή.
Το οτι έπαιζε , δεν ειν κακό, ειναι δοκιμασμένος.
Φρόντισε να τον δοκιμάσεις κι εσύ, πριν τον αγοράσεις,

Reaction score
0

Καταρχην ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Να πω την αλήθεια την προκαταβολή την έχω δώσει ήδη, απλά μου έχουν δώσει και μια μικρή προθεσμία για το τελικό ΟΚ. Τέλος πάντων από ότι κατάλαβα τον παίρνω με κλειστά μάτια! Α τον άκουσα κιόλας και για μένα (που όμως λόγω απειρίας από homecinema δεν έχω και κάποιο ιδιαίτερο μέτρο σύγκρισης) μπορώ να πω ότι μου φάνηκε πολύ παραπάνω από ικανοποιητικός. Το γεγονός όμως είναι ότι θα βάλω μεν homecinema, ωστόσο ο μεγάλος καημός είναι η μουσική! Από ότι μου είπε βέβαια ο πωλητής δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με οποιοδήποτε ηχείο της κατηγορίας που κοιτάζω (δηλ. 2000 Ευρώ max).
P.S. με ξενερώνει η έλλειψη ethernet, αλλα μην τα θέλω και όλα δικά μου ε?

Reaction score
2
γνωμη μου, ασε τα demo 2-ετιας.... καποιο demo που ειχα αγορασει παλιοτερα απο πολυκαταστημα μου εβγαλε προβλημα αργοτερα στο volume και σε καποια κουμπια, που ξερεις ο καθενας που περναει αν δεν του χει ριξει και κανα κοπανημα.

κοιτα εδω:

http://www.schlauershoppen.de/index.php/cat/c21_AV-Receiver.html

και παρε οτι θες στην μιση τιμη απο ελλαδα. πχ. καποιον της νεας σειρας NR-ΧΧ8, που δεν υπαρχουν καν εδω.

τοσοι και τοσοι εχουμε παρει απο κει, ο τυπος ειναι απλα αψογος.
αν τον ρωτησεις παιζει να σου κανει και καλυτερη τιμη.

Reaction score
29.559

Nai κάποιο demo Που είχε αγοράσει η γιαγιά μου λες τώρα.
Παιδιά ξεκολλήστε ..... η δουλεύει το ρημάδι η οχι... τέλος ....
ΜΗΝ τρελένετε τον κόσμο με το τι κάνατε εσείς πριν τρία χρόνια , αντε!!!!!!

Reaction score
0

Όπως και να'χει οι τιμές του site σε κάνουν να σκεφτείς λίγο διαφορετικά... Δηλ. με 200 Euros πάνω παίρνω τον TX NR 808 ολοκαίνουριο!

Reaction score
2
john εσυ θα αγοραζες demo πολυκαταστηματος???
δεν μιλαω για μαγαζι ηχου που σιγουρα τα προσεχουν ο ιδιοκτητης ή ο πωλητης, σε πολυκαταστημα στυλ mediamarkt που ξερεις το καθε βλαμενο που περναει τι κανει με τα κουμπια?
εγω ποτε ξανα...

ετσι κιαλλιως το μοντελο που αναφερει ο φιλος παραπανω ειναι 2 σειρες πισω, δηλαδη 2ετιας και βαλε

α και κατι αλλο, στα demo ποσο εγγυηση δινουν? 6 μηνες ή παραπανω?
ο γερμανος στο καινουργιο δινει 2 χρονια, μονο και μονο μαυτο νομιζω αξιζει.

Reaction score
150
Απλά εκτός από εφέ ο 808 νομίζω πως θα είναι χειρότερος και στην περίπτωση της Onky αρχίζω και πιστεύω πως κάθε πέρυσι και καλύτερα και ειδικά στο θέμα ενίσχυσης.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Onkyo TX SR 876 - 777 Ευρώ. Το χτυπάω??

Το γεγονός όμως είναι ότι θα βάλω μεν homecinema, ωστόσο ο μεγάλος καημός είναι η μουσική!
Για μουσική μακριά από Onkyo. Έχουν σκληρό ήχο και τα B&W δεν είναι ηχεία που συγχωρούν σκληρότητες.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Onkyo TX SR 876 - 777 Ευρώ. Το χτυπάω??

Για μουσική μακριά από Onkyo. Έχουν σκληρό ήχο και τα B&W δεν είναι ηχεία που συγχωρούν σκληρότητες.

Σκληρός μαλακό από τη στιγμή που βάλεις όμως Room Correction αυτά πάνε περίπατο και σε λίγα χρόνια όλο το παιχνίδι εκεί θα παίζεται.

Σκέτος συμφωνώ είναι σκληρός και ξερός, αλλά με το Audyssey αλλάζουν τα πράγματα.

Εγώ παίζω με την Αsus Essence STX και προτιμώ τον ήχο της από του 905 αλλά με τον 5507 που το Audyssey είναι σαφώς καλύτερο έχω προβληματιστεί..........

Περισσότερα σε λίγο καιρό..

Reaction score
802

Δεν υπαρχει κανενας λογς να αγορασει κανεις ντεμο 800ε απο πολυκσαταστημα.
Ειδικα τους ονκυοτους παιζουν συνεχως δυνατα και ασταματητα...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης