ONKYO TX-SR313

Reaction score
2
Καλησπέρα.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για τον ανωτέρω καθώς θέλω για τη σοφίτα να στήσω ένα τρίτο πολύ οικονομικό συστηματάκι για ταινίες και μουσική. (Παντοφλέιρο από τη γυναίκα στο σαλόνι και στο γραφείο σουτ από το μικρό - εκεί υπάρχουν τα δύο άλλα συστήματα στημένα.)
Ηχεία και sub(αν και σκέφτομαι το Yamaha YST-SW030) ακόμα ψάχνομαι απλά θα ήθελα πρώτα να διαλέξω τον ενισχυτή.

Το budget είναι very tight (έχουμε και γέννες σύντομα) άρα το πολύ 250 άντε 270 για κάτι άλλο...

Timaras

Reaction score
2.153
Με 415W τροφοδοτικό έναντι των 300W του Onkyo θα διάλεγα τον Pioneer VSX-422 και ας μην έχει USB και ας έχει μόνο
μία είσοδο οπτικής έναντι των δύο του Onkyo.
Σίγουρα ο Pioneer θα οδηγήσει καλύτερα τα όποια ηχεία πάρεις.

Reaction score
2
Απάντηση: ONKYO TX-SR313

Χμ το θέμα είναι Τίμο αν πράγματι θα τα βγάλει ο Pioneer γιατί κάπου διάβασα ότι στα watt οι Onkyo γενικά είναι πιο συνεπείς...

Επίσης δεν ξέρω αν θα αποδώσει το μπάσο που είμαι λάτρης του τόσο καλά ο pioneer γιατί έχω ένα Pioneer VSX-918 αλλά εντάξει εκείνος είναι άλλη κατηγορία...

Reaction score
0
Απάντηση: ONKYO TX-SR313

γεια σας παιδιά .πρόσφατα αγόρασα ένα σετ ηχείων της MONITOR AUDIO τα ΒΧ5 .Τα δούλευα με εναν παλιό ενισχυτή τον DENON PMA 250 αλλα μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα. Το πρόβλημα μου ηταν το εξης: στα 20 λεπτα που επαιζε και τον ακουμπαγα σταματαγε να παιζει το δεκσι ηχειο .Τωρα σκευτομαι να αγορασο καπιον καινουργιο πολυκαναλο για να φτιαξω ενα home cinema .Τα χρηματα που διαθετω ειναι κοντα στο 1000.Προτεινετε μου καποιους.Ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik