ONKYO TX-SR805 AV RECEIVER

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.817
Απάντηση: ONKYO TX-SR805 AV RECEIVER

με 650 συμβιβάζεσαι? ίσως έχω έναν φίλο που να μπορεί να τα δώσει.... στείλε pm...

Reaction score
0
Απάντηση: ONKYO TX-SR805 AV RECEIVER

Φίλε μου τι χρώμα έχει?Έχεις ελληνική εγγυήση και απόδειξη αγοράς?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ONKYO TX-SR805 AV RECEIVER

Γιατί όχι φίλε μου svellinis?Αν όχι τότε γιατί να τον πάρω μεταχειρισμένο και να μην τον παραγγείλω και εγώ από το εξωτερικό καινούργιο με λιγότερα από 700 ευρώ...Έχει διαφορά....

Reaction score
638
Γιατι αλλο 805 αλλο 806 εχει διαφορα ψαξτο λιγο και θα δεις. Ο 805 εχει μεγαλυτερο τροφοδοτικο στα επιπεδα του 876.

Reaction score
0

Μα ρε παιδιά δεν αμφισβήτησα ότι λέτε αλήθεια και ότι ο 805 έχει μεγαλύτερο τροφοδοτικό από τον 806 απλά επειδή ψήνομαι να αγοράσω καλό ενισχυτή ρώτησα αν έχει ελληνική εγγυήση γιατί αλλιώς πολύ εύκολα παίρνω τον ίδιο ενισχυτή καινούργιο και γω από Γερμανία λιγότερο από 700 €!Ορίστε και ένα απο τα μαγαζιά που έχω βρει σε αυτή την τιμή για τον συγκεκριμένο ενισχυτή :

http://www.medianess.de/index/progr...edArt/7997678/toppage/detail/oid/7997678.html

Reaction score
638
Να και η τιμη του στο Ελλαντα
http://www.net-electric.gr/catalog/onkyo-txsr805-71-p-2208.html
Αυτο που δειχνεις μολις το βαλεις στο καλαθι για Ελλαδα με πιστωτικη γινεται 780 και ειναι σε ασημι χρωμα που παντα ειναι φθηνοτερο απο το μαυρο.
Και αλλο εδω και το δοκιμαζω και αλλο Γερμανια και θα τον δοκιμασω οταν ερθει καθως εχεις και καποιες πιθανοτητες να σου ερθει με προβλημα και να το επιστρεφεις πισω με εξοδα δικα σου.
Εαν δεις διπλα υπαρχει αγγελια με εναν προβληματικο 905 που εξαρχης δεν επαιζε το πισω καναλι.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=43498
Νομιζω οτι με λιγα πιο κατω θα κανετε δουλεια

Reaction score
0

Οπότε να υποθέσω ότι ο συγκεκριμένος ενισχυτής είναι σε μαύρο χρώμα και αγορασμένος από Γερμανία?Θα μπορούσατε να μου πείτε ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ του 805 και 806?Γιατί να πω την αλήθεια έλεγα να πάρω τον 806 αλλά φαίνονται πανομοιότυπα τα δύο μοντέλα...Οπότε why not?Pls ενημερώστε με...Thank you guys:)

Reaction score
638
Στα μεταφερω εγω γιατι ο Βασιλης μαλλον πηγε να πιασει τον Μαη.
Onkyo TX-SR 805 B THX Ultra2 Certified μαυρο χρωμα αγορασμενος 15-6 απο technikdirekt.de με το τελευταιο firmware ελαχιστα δουλεμενος ουσιαστικα αστρωτος.
Ειναι πιο δυνατος απο το νεο μοντελο TX-SR 806 καθως εχει μεγαλυτερο τροφοδοτικο με Power Consumption 9,5 amper αντι για 7,8 του 806 και ζυγιζει 23,5 κιλα αντι 17,8 κιλα του 806.
Αντιγραφω απο το υπερπληρες review που εκανε το audioholics.com για τον 805. Διαβαστε το εχει και φωτογραφιες απο το εσωτερικο του onkyo.

http://www.audioholics.com/reviews/r...x-sr805-design

"As I have said previously, the power supply of the TX-SR805 is unusually beefy for this price range and there is no other receiver on the market near this price that features a THX Ultra2 certified amplifier section. The power feed is supplied at the rear left corner and is protected by a main power supply fuse that is rated 12A at 125V, allowing a maximum outlet draw of P = 12A x 125V = 1500W. The seven amplified channels of the TX-SR805 are rated to output 130W each providing a potential momentary output total of 910W. The aforementioned main power supply capacitors are of Onkyo manufacture with 2 x 15000F at 71V that allows plenty of headroom for the rail voltage."

Reaction score
0

ΟΚ.Σε ευχαριστώ πολύ Svellinis.Φαντάζομαι ότι για να απαντάς εσύ για τον Βασίλη είσαι αυτός που τον είχε πουλήσει πριν 4 5 μήνες πριν στον Βασίλη.Για ποιόν λόγο τον πουλάει όμως ξέρεις?

Reaction score
638
Σωστα καταλαβες δεν ξερω γιατι τον πουλαει μαλλον για αναβαθμιση.
Μπορω να σου πω οτι ο Βασιλης ειναι στην Θεσσαλονικη και ειναι πολυ αξιοπιστος ειχαμε μια αψογη συναλλαγη με εμπιστευθηκε και προκατεβαλε τα χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμο και κατοπιν του εστειλα τον ενισχυτη ο οποιος ηταν ουσιαστικα σε καινουργια κατασταση αφου ειχε παιξει ελαχιστα.
Επειδη τον εχω αντικαταστησει με 876 και εχω ασχοληθει πολυ με τους onkyo διαβαζοντας πολυ στο net θα σου πω οτι καλυτεροι απο αυτον ειναι οι 875-905 876-906 αλλα με παραπανω χρηματα .Εαν δεν χρειαζεσαι τον scaler του 876 χτυπα τον.
Η τιμη του βεβαια δεν ειναι χρυση ευκαιρια αλλα νομιζω οτι ειναι τιμια προταση και δεν ριχνει ο ενας τον αλλον .
Θα σου στειλω με pm το τηλεφωνο του Βασιλη εαν σε ενδιαφερει πειτε τα

Reaction score
0

Eπειδή το σκέφτηκα το θέμα και γνωρίζοντας ότι τον αγόρασες απο τον Στέργιο πριν 4 μήνες με 680 ευρώ αν θέλεις Βασίλη μπορώ να σου δώσω το πολύ 580 με 600 ευρώ με μεταφορικά δικά σου μιας και ξέρω ότι μένεις Θεσσαλονίκη.Απλά απάντησε μου αν ενδιαφέρεσαι μιας και αν όχι θα πάω για καινούργιο από Ελλάδα ή Γερμανία.Σε ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
Καλημερα και καλο μηνα.Ο onkyo πουληθηκε χθες.Να κλεισει η αγγελια.

Reaction score
638
Τιμολογιο κεραια που τα στελνω Βασιλη ?
Πηγε στον ailouro ? Η αλλου ?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ