- Reaction score
- 15.548
Ναι Κώστα Κώστα , άργησες μόνο 1 χρόνο , σχεδόν ......
Ο 5507 σε λίγο γερνάει , τι λίγο, κανά μήνα δλδ ανακοινώνεται ο αντικαταστάτης του...
Για τον τελικό δεν ξέρω αλλά φαντάζομαο θα γίνει 9κάναλος μιας και η onkyo ακολουθεί το νεο μπλιμπλίκι της audyssey το dsx.Aρα min 9κάναλος ....
Α ρε DENON ΠΆΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΌΡΑ και πολύ μπροστά απο όλους και για πάντα.Oταν ανακοινώθηκε το ζευγάρι AVP-POA ήταν δεκέμβρης 2007 , σκέψου τώρα μετά απο 3 χρόνια ξύπνησαν κάποιοι να βγάλουν και τελικούς 7κάναλους ..!Καλά οχι ολοι , οι πιο πολλοί έίχαν.Ε είδε και η onkyo οτι δουλεύει το σύστημα , ε , έβγαλε και αυτή εναν τελικούλη.... Τι να μείνει πίσω?
Παρεπιπτόντως , το προηγούμενο ζευγάρι avp-poa της denon κράτησε 14 χρόνια. Παρουσιάστηκε το 94 και απεσύρθει το 2006.
θινκ και ξαναλαΝαι Κώστα Κώστα , άργησες μόνο 1 χρόνο , σχεδόν ......
Ο 5507 σε λίγο γερνάει , τι λίγο, κανά μήνα δλδ ανακοινώνεται ο αντικαταστάτης του...
Για τον τελικό δεν ξέρω αλλά φαντάζομαο θα γίνει 9κάναλος μιας και η onkyo ακολουθεί το νεο μπλιμπλίκι της audyssey το dsx.Aρα min 9κάναλος ....
Α ρε DENON ΠΆΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΌΡΑ και πολύ μπροστά απο όλους και για πάντα.Oταν ανακοινώθηκε το ζευγάρι AVP-POA ήταν δεκέμβρης 2007 , σκέψου τώρα μετά απο 3 χρόνια ξύπνησαν κάποιοι να βγάλουν και τελικούς 7κάναλους ..!Καλά οχι ολοι , οι πιο πολλοί έίχαν.Ε είδε και η onkyo οτι δουλεύει το σύστημα , ε , έβγαλε και αυτή εναν τελικούλη.... Τι να μείνει πίσω?
Παρεπιπτόντως , το προηγούμενο ζευγάρι avp-poa της denon κράτησε 14 χρόνια. Παρουσιάστηκε το 94 και απεσύρθει το 2006.
μιλας για αυτο που δεν ειχε μικροφωνο- wma και πολλα αλλα ?Ναι Κώστα Κώστα , άργησες μόνο 1 χρόνο , σχεδόν ......
μπα
Α ρε DENON ΠΆΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΌΡΑ και πολύ μπροστά απο όλους και για πάντα.
η ερθ βγαζει 7καναλους τελικους απο το 04
Oταν ανακοινώθηκε το ζευγάρι AVP-POA ήταν δεκέμβρης 2007 , σκέψου τώρα μετά απο 3 χρόνια ξύπνησαν κάποιοι να βγάλουν και τελικούς 7κάναλους ..!Καλά οχι ολοι , οι πιο πολλοί έίχαν.Ε είδε και η onkyo οτι δουλεύει το σύστημα , ε , έβγαλε και αυτή εναν τελικούλη.... Τι να μείνει πίσω?
Εσυ ρε κακομοίρη τι να περιμένεις με το δάχτυλο στην σκανδάλη? το πολύ πολύ να περάσει καμιά μπεκάτσα....oχι απλα τον περιμεναμε με το δαχτυλο στην σκανδαλη
Γιατί είχαν πολλά άλλα το 96 ?Δε νομίζω...!!!!μιλας για αυτο που δεν ειχε μικροφωνο- wma και πολλα αλλα ?
Εσύ μέχρι να πάρεις κάτι σοβαρό δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς....!!!!καλα.....εσεις περιμενετε να πει κατι καλο ο denonτακιας...:142:
χαζος ειμαι να παρω....:116:Εσύ μέχρι να πάρεις κάτι σοβαρό δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς....!!!!
αμα πιεις μερικα wat 69 ολα γινονται
Μπααα,με 69 wat δεν κάνεις τίποτα.αμα πιεις μερικα wat 69 ολα γινονται