onlien 4050

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια..ειμαι καινουριος στο forum.Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερετε καποιο site για να κατεβασω καμια αναβαθμιση για τον Onlien 4050.δεν ξερω αν υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες αναβαθμισεις που θα πρεπε να βαλω και ΠΩΣ να τις βαλω..ευχαριστω εκ τον προτερων για την βοηθεια..θα τον παρω σημερα και αν μπορουσατε να απαντησετε αμεσα θα με βοηθαγε πολυ.,.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: onlien 4050

Καλώς ηρθες φίλε Andrew14.
Απο ότι φαινεται ο φρέσκος Onlien-4050 είναι ιδιος με τον VENEX 3329, αλλά και με διάφορες αλλες ονομασίες.
Λένε ότι παίζει με γατες (αν και αυτές ...ψοφησαν πολλές το τελευταιο διάστημα), αλλά ειναι λίγο αργοοοοοςςς και κάποιοι τον αλλάξανε ήδη με κάποιον πιο γρήγορο.
Δελεαστική η τιμή του, έχει και HDMI (μαιμού και αυτό) παρόλο που είναι SD, αλλά με 75 ευρώ δεν ψαχνεις HD. Φαίνεται καλός και με δυνατότητες.

Τελος πάντων μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ ....
http://world-sat.info/showthread.php?p=391084 firmware 10/1/2010
και εδώ...
http://www.sat-television.com/attachment.php?attachmentid=146827&d=1263217205, χρειάζεται register.
Το upgrade γίνεται μεσα απο την usb.

Reaction score
0

ευχαριστω πολυ φιλε..βαζω την καρτα της νοβα μεσα..την κανονικη..και μου λεει card error..πρεπει να ρυθμισω τιποτα??για πειτε γιατι εχω μεινει χωρις tv και δν καταλαβαινω τι φταιει..

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

μάλλον βαζεις αναποδα την καρτα, δοκίμασε απο την αλλη πλευρα... πάνω - κάτω και το χρυσό πρός τα μέσα...

Reaction score
0

loipon..οταν την βαζω με το χρυσο προς τα πανω μου λεει unknown card..οταν το βαζω προς τα κατω μου λεει card error..μηπως πρεπει να κανω και τιποτα αλλο??σρυ φιλε αν σε κουραζω..

Reaction score
0

ΤΟ προβλημα το ελυσα..τωρα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να εχω και νοβα στο κατω σπιτι..πως δηλαδη να την "μοιρασω" αλλα να μην εχει το ιδιο καναλι και στισ δυο τηλεορασεις..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514