gstriftos
gilectronikos
- Reaction score
- 4.472
Έξαιρετικές οι φωτό για κινητό τηλ.
Μάλλον μόνο το Nokia 920 θα υπερείχε..
Μάλλον μόνο το Nokia 920 θα υπερείχε..
Βαλτου κανα σκουλικη να το φαειΤο επόμενό μου τελέφωνο όταν πεθάνει το μήλο!
Λεωνίδας: Το ''μήλο'' δεν πεθαίνει ποτέ!Το επόμενό μου τελέφωνο όταν πεθάνει το μήλο!
Και φωτος με μπολικο φως, οπου τα πραγματα ειναι καλυτερα (αν κ εδω δεν ανεβαινει το πληρες μεγεθος της φωτο)
http://www.iphonehellas.gr/49127/ph...m_campaign=Feed:+iphonehellas+(iPhone+Hellas)Εγκατέστησα μόλις κι έκανα κι εγώ ένα AnTuTu, 27868.![]()
Το S4 λες; Τώρα που το ανέφερες είναι ένα θέμα εξίσου σημαντικό η θερμοκρασία που ανεβάζουν τα κινητά σε διάφορες καταστάσεις.Όταν δούλευε το AnTuTu το τηλέφωνο ζεστάθηκε απίστευτα πολύ και η μπαταρία έπεσε 50%+...
Αν και θα ήθελα να μετρήσω θερμοκρασία με IR θερμόμετρο, δεν το ξανακάνω.
Ναι, το S4. Όταν παίζω (απλά) παιχνίδια, μετά απο λίγο ζεσταίνεται πολύ το επάνω μέρος που βρίσκεται το CPU.Το S4 λες; Τώρα που το ανέφερες είναι ένα θέμα εξίσου σημαντικό η θερμοκρασία που ανεβάζουν τα κινητά σε διάφορες καταστάσεις.
Εμένα για παράδειγμα ζεσταίνετε πολύ όταν κάνω κλήση μέσω viber και έχω την εντύπωση ότι φταίει το wifi....(lumia 920)
Βάλε άλλες δύο περιπτώσεις ...Για iPhone 5 λέει.
Το οποίο πήρε μια φίλη, της βγήκε σκάρτο, και της το έχουν αλλάξει τέσσερις φορές με refurbished, όλα ελαττωματικά...
Ούτε τζάμπα δε θα ξαναέπαιρνα. Ούτε αν μου έδιναν χρήματα.![]()