melina
Cargo 200
- Reaction score
- 45.581
αν έχεις σπάσει τη τσινάβια στο media player θα το πάρωΘα σου πουλήσω το δικό μου συλλεκτικό 203, 1200€.![]()

αν έχεις σπάσει τη τσινάβια στο media player θα το πάρωΘα σου πουλήσω το δικό μου συλλεκτικό 203, 1200€.![]()
Bρε Γιάννη τόσο πολύ σου άρεσε η oled και παρατάς τα πάντα στη μεγάλη εικόνα!;Θα σου κάνω δώρο το Egreat που δεν έχει cinavia, να το συνδέεις στο Oppo.
Άντε, για να δεις πόσο large είμαι.![]()
Μα αφού είναι ίδιες , και μεταφέρουν ψηφιακή πληροφορία σε μορφή φωτός.
Τι να κάνουμε τώρα ? να το αλλάξουμε?
Ασχολούμαι με οπτικές από το 89. Δεν άκουσα ποτέ μου διαφορά. είτε 100ε ε΄τε 500 ή 5.
Mε τα HDMI τι γίνεται? Πέρα από τη βελτιστοποίηση του προτύπου (v1.0....-v2.0..) ώστε να περνάει μεγαλύτερος όγκος δεδομένων και υποστήριξη διαφόρων πρωτοκόλλων και αυτά ψηφιακό σήμα μεταδίδουν.Μη πεις και το αλλο οτι ολες ο οπτικες ινες ειναι ιδιες γιατι μεταφερουν πσηφιακο σημα γιατι θα μαλωσουμε
Απαντησες μονος σου.Mε τα HDMI τι γίνεται? Πέρα από τη βελτιστοποίηση του προτύπου (v1.0....-v2.0..) ώστε να περνάει μεγαλύτερος όγκος δεδομένων και υποστήριξη διαφόρων πρωτοκόλλων και αυτά ψηφιακό σήμα μεταδίδουν.
όχι εγώ αναφέρομαι στη διαφορά που θα ακούσεις στον ήχο αν ακούσεις?Απαντησες μονος σου.
Αυτο σου ειπα και εγω. Δεν υπαρχει καμια. Αν το καβλωδιο δεν εχει καποιο προβλημα δε θα υπαρχει καμια διαφορα. Οι διαφορες ειναι κατα κυριο λογο στον ογκο των δεδομενων που μπορουν να μεταφερθουν με το hdcp να καταλαμβανει ενα σκασμο χωρο χωρις ουσια ...όχι εγώ αναφέρομαι στη διαφορά που θα ακούσεις στον ήχο αν ακούσεις?
Γιατί μπήκα στο τρυπάκι να αγοράζω ''καλά καλώδια'' γενικά αλλά τελικά πιο πολύ το αισθητικό κομμάτι είναι αυτό που βελτιώθηκε..??!!..Αυτο σου ειπα και εγω. Δεν υπαρχει καμια. Αν το καβλωδιο δεν εχει καποιο προβλημα δε θα υπαρχει καμια διαφορα. Οι διαφορες ειναι κατα κυριο λογο στον ογκο των δεδομενων που μπορουν να μεταφερθουν με το hdcp να καταλαμβανει ενα σκασμο χωρο χωρις ουσια ...
Και η αξιοπιστια.Γιατί μπήκα στο τρυπάκι να αγοράζω ''καλά καλώδια'' γενικά αλλά τελικά πιο πολύ το αισθητικό κομμάτι είναι αυτό που βελτιώθηκε..??!!..
Το μόνο σίγουρο. Όταν το pagea που πείρα για το τελικό είναι πιο χοντρό από το παροχικό της ΔΕΗ που έρχεται σπίτι είμαι σίγουρος ότι δε θα πάθει τίποτα...Και η αξιοπιστια.
Το καλωδιο ρευματος που το εχεις συνδεσει;Ότι πείτε
Κ για οπτικές
Κ για ρσα
Και xlr
Και για καλώδια ηχειων
Μην ξεχάσω τα αντικραδασμικα εεεε
Δεν έχουν καμμία απολύτως διαφορά !
Αμ τα καλώδια ρευματος ;
Για εσάς πάντα ...
Σε τι παροχη εννοουσα. Σε καθαρο ημιτονο ας πουμε; double convertion ups; η στην πριζα του σπιτιου σου; Η πριζα εχει ξεχωριστη παροχη απο τον πινακα; Ειναι η μια φαση του τριφασικου ας πουμε; Αυτο ρωτησα.Είτε σε τελικό
Είτε σε προ
Είτε σε πηγή
Κ ακούω διαφορά
Εγώ ο κουφός
Πειράζει ;
Η ενοχλώ ;
Και στα αντικραδασμικα επίσης
Μακαρι να μην άκουγα , θα ήμουν ευτυχισμένος ...