- Μηνύματα
- 15.130
- Reaction score
- 38.447
Eυγε ο Οptoma μαλλον 

Ρυθμίσεις??? Αρύθμιστος πάιζει ετσι καλά!!!!Μελίδης Μιχάλης said:Με ρυθμίσεις τελείωσες;
Άρα, είναι λάθος αυτό που θα μας δείξεις... Τι μας ενδιαφέρει τελικά, να δούμε τις διαφορές ή να τις κάνουμε εντονότερες με κάθε τρόπο;spylab said:Παιδια ετοιμαζω Οptoma 72i Vs D5 LCDs με φωτος στον Ανδρεα ,
η να πω καλυτερα 3D Vs 2D ? :mrgreen:
Οι διαφορες στις φωτο ειναι ακομη μεγαλυτερες .....................

Αυτό σου εξηγώ: Δεν έχει νόημα η σύγκριση φωτογραφιών.spylab said:Unfo oι διαφορες ειναι μεγαλυτερες οταν με την ησυχια σου συγκρινεις τις φωτο.
Πώς θα δείξεις πχ τη χρωματική πιστότητα αν δεν ξέρεις την πιστότητα της φωτογραφικής σου μηχανής; Θα μετρήσεις με ένα όργανο ανακριβές και θα βγάλεις ακριβή συμπεράσματα; Όπως σου είπα πιο πριν, αν η μηχανή ξεφεύγει προς το μπλε, δεν θα αναδείξει τον προβολέα με τα θερμά (λάθος) χρώματα και θα θάψει αυτόν με τα φυσιολογικά χρώματα, μιας και στη φωτό θα βγουν μπλε; Πώς θα δείξεις το contrast με μία μηχανή μικρής δυναμικής περιοχής;spylab said:Μα ο σκοπος δεν ειναι να δειξω την χρωματικη πιστοτητα οσο την διαφορα στο κοντραστ.
Και παλι δεν θα ειναι και σημειο αναφορας , ουτε συγκριτικο τεστ κατι σαν πειραμα θα ειναι.....
Οσο για το κοντραστ θα δουμε .Μα ο σκοπος δεν ειναι να δειξω την χρωματικη πιστοτητα οσο την διαφορα στο κοντραστ.