Optoma H-78

Reaction score
0
Εδω και 2 μερες περιπου εχω αγορασει τον Η-78.Πριν πω οτιδηποτε θελω να ευχαριστησω τον Ανδρεα για την απιστευτη εξυπηρετηση του και τον επαγγελματισμο του.Ευγενια ,χωρις περιττα λογια και φυσικα γνωσεις για το αντικειμενο που ασχολειται σε εναν ιδανικο χωρο.
Περι μηχανηματος δεν εχω να πω πολλα-ειχα εναν NEC-1100-αλλα δεν πιστευα οτι μπορω να δω τετοια εικονα!!Δεν ξερω αν ειναι ιδανικη αλλα το λιγοτερο ειναι εντυπωσιακη.Αψογο μηχανακι και αθορυβο !! "Και οταν λεμε αθορυβο μιλαμε για ακρα του ταφου σιωπη.Composite-Component-S-video οπως και να το συνδεσεις περνεις ενα εξαιρετικο μαυρο και μια χρωματικη ισορροπια που μαγευει.
Ενα προβλημα που εχω-και δεν ξερω τι φταιει- ειναι η συνδεση DVI με PC.Δοκιμασα 5 PC με καρτες ΑΤΙ kai GForce, 3 διαφορετικα καλωδια (12μετρο το οποιο δουλευε στον NEC-10μετρο και 2 διαφορετικα 2μετρα),σε καμμια περιπτωση ομως δεν μπορουσε ο προβολεας ουτε να κλειδωσει αλλα ουτε καν να ανιχνευσει σημα.Γνωριζει καποιος φιλος οτιδηποτε...???

Reaction score
0
Ίσως να μην έχεις ενεργοποιήσει την έξοδο της κάρτας για να στείλει σήμα στην DVI.
Ένα απλό πείραμα είναι να πάρεις ένα καλώδιo VGA->Component RCA ή BNC και να το συνδέσεις στον pj γιατί by default η κάρτα δίνει έξοδο στην θύρα VGA...

Reaction score
0
oxi de exei problima h vga oute h dvi.Pantos eyxaristo gia ola.Yparxei mallon problima stin eisodo toy probolea stin Dvi alla ola lynontai me ligo parapano ypomoni kai fysika me tis prospatheies toy filoy andrea kai tis Adamco poy kanoyn oti mporoyn kai ofeilo na to anagnoriso.Symbainoyn kapoia spania pragmata kapoies stigmes , les giati se mena , alla telika ta dexese stoika kai sto telos antamoibese.

Reaction score
0
othoni

asxeto alla mipos kapoios exei ton 78 h ton 77 na ton rotiso, epeidi skeftomai na allakso pano kai na paro megalytero (eixa 100" 4:3).Thelo na paro 16:9 106" poy simainei oti tha paei ligo pio piso o proboleas kai me terma zoom tha ton gemiso.Mipos pesei poly h foteinotita kai xalasei h eikona?Kai ekeino poy tha hthela na ksero einai ti einai kalytero :na ton balo me terma zoom sta 3,5 metra h sta 4 kai kati xoris zoom.Ksero oti to diafragma toy fakoy allazei otan einai xoris zoom kai anoigei parapano...alla epeidi travietai kai miso metro piso..den ksero..kaneis gnomi?

Reaction score
2
Εγω εχω εδω και λιγο καιρο τον optoma 78 και δεν εχω κανενα προβλημα να κλειδωσει στην dvi. Δεν εχω συνδεσει τιποτα στην πρωτη (VGA) εξοδο και εχω επισης ενεργοποιησει την svideo, για τηλεοραση. Γενικα ο optoma, αργει λιγο να συγχρονισει (ειδικα οταν αλαζεις αναλυση και συχνοτητα) και πρεπει επισης να του πεις (στα μενου) να μην ψαχνει τις αλλες εισοδους παρα μονο την Dvi.

Reaction score
0
α) Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τον Η78. Μάλιστα παίζει με Yamakawa 375 με 12μ καλώδιο σε 720p και 1080i μια χαρά.

β) Δεν είμαι επαϊων στο θέμα αλλά σε μένα προβάλλει σε οθόνη 106" από περίπου 4,20 μέτρα. Παίζεις λίγο με το focus και την γεμίζεις την οθόνη. Δεν έχω δει διαφορά από πριν (έπαιζε από τραπέζι στα 3,5μ).
Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να κατεβάσεις την οθόνη σε κάποιο λογικό ύψος γιατί αλλοιώς θα στραβολαιμιάσεις να κοιτάς πάνω. Αυτο δεν ισχύει σε 4:3 γιατί έχει μεγάλο μήκος το πανί....
Συνήθως λένε ότι το κάτω μέρος της οθόνης πρέπει να είναι 0.9-1.00μ από το έδαφος (περίπου στο ύψος των ματιών όταν κάθεσαι). (σσ εγω την κατέβασα χρησιμοποιώντας διπλούς ρυθμιζόμενους γάντζους - έχουν βίδες σαν αυτούς που χρησιμοποιούν για να τεντώνουν τα σχοινιά σε βάρκες... - έτσι έχω το περιθώριο να την ρυθμίσω πάνω κάτω όσο μήκος έχουν οι βίδες...)

Reaction score
0
Υπερ-ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα τελικα εφταιγε ο προβολεας.Πικρα ε??Και μαζι με την πικρα και λιγο κουφο.Με το denon player δουλευε αμεσως και κλειδωνε οπου ηθελες χωρις προβλημα.Με pc τιποτα.Περιμενω αντικατασταση του...Απλως ρε παιδια ειλικρινα ευχομαι να μην τυχει σε κανεναν να παρεις ενα μηχανημα ,να σου αρεσει (προλαβα να το δω μια μερα !!! ) και μετα να το δωσεις πισω γιατι δεν δουλευει.Ειναι το ακρως αωτο του σπασιματος !!Επι ευκαιρια να ευχαριστησω και τον Ανδρεα για ολες τις προσπαθειες του.Και παλι ευχαριστω θερμα οσους μου απαντησαν.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.353
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades