OPTOMA H30A και rainbow

Reaction score
2
Kαλημέρα παιδιά.
Στα πλαίσια του κυνηγιού για καλό προβολέα και εγώ και απευθυνόμενος σε 2 μαγαζιά του χώρου και οι 2 πωλητές μου είπαν πως ο Η30Α εμφανίζει ελάχιστο ή και καθόλοy rainbow. Δυστηχώς δεν είχαν τον προβολέα στημένο ώστε να δω με τα ματάκια μου αν εγώ το βλέπω. Σημειωτέον ότι βλέπω rainbow και στον 5120 και στον nec 410. Yπάρχει κανείς που να είδε βελτίωση με τον εν λόγω προβολέα ώστε να αξίζει να ψάξω να τον δω...? Εάν δεν υπάρχει ελπίδα και με αυτον με βλέπω για LCD να τελιώνω γιατι τους βαρέθηκα με το @#$%rainbow τους...!!!!

Reaction score
3
φιλε μου και εγω στο ψαξιμο ειμαι και μαλλον θα παω για τον optoma H30A.

τον ειδα και μπορω αν σου πω οτι σε μενα τουλαχιστον το rainbow effect δεν με ενοχλησε σχεδον καθλου.ενω στον benQ 5120 το εβλεπα πολυ συχνα.

Reaction score
2
έχει βελτίωση, διότι έχει 4x τροχό.
εγώ που σε x1, 6100 βλέπω παντού το rainbow σε 4x βλέπω πολύ λιγότερο. οπότε δες τον οπωσδήποτε :D

Reaction score
0
Εγώ παιδιά έβλεπα πολύ rainbow και θα τον προσπεράσω αν και η ποιότητα της εικόνας του είναι σούπερ μείον την ονομαστικη ανάλυση.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σταθη, οι μονοι δυο προβολεις αυτης της αναλυσης που γνωριζω πως "φορουν" το τσιπακι dark chip 2 ειναι ο Optoma H30A και ο NEC HT410.

Δυστυχως για το rainbow δεν μπορω να σας βοηθησω παρα μονο θεωρητικα καθως δεν το βλεπω.Προφανως θα πρεπει να δειτε τον προβολεα απο μονοι σας... :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.336
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades