Optoma H77 gimme some more!

Reaction score
7
Κατ΄άρχας για να λυσουμε το θεμα του Sharp 2000 που αναφερει ο kl
Eνα μικρο πατημα στο κουμπακι IP που διαθετω και...voila!
.............
Ανδρεας ''The Eye In The Sky'' Κ.
:D :D :D :D :D

Θελω και εγω κουμπακι IP (θυμαμαι οτι στην αρχη ειχα τετοιο... :cry: :cry: :cry: :cry: )

Reaction score
0
Να ρωτησω κατι για τον optoma που αφορα ομως και τους αλλους προβολεις αυτης της κλασησ? Εχουν καποιο συστημα που βελτιωνει την εικονα πχ αναλογο του pixel plus η αυτα της sony στις τηλεορασεις? Που αναλυει συνεχως την εικονα και κανει ρυθμισεις? Πχ τις ευθειες και τις ακμες τις δειχνουν πριονωτες ή το δειχνουν σωστα?
Οταν μιλατε για τρισδιαστατη εικονα στους προβολεις, σε ποιο βαθμο? Σαν της crt tv philips με pixel plus 2?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Βαιε, ο εσωτερικος αποπλεκτης του Η77 ειναι πολυ καλος αλλα οπωσδηποτε μια "εξωτερικη" βοηθεια δεν θα καθολου ασχημη.Υποθετω πως αυτο εννοεις, ετσι δεν ειναι?

Εν τω μεταξυ μηπως θελετε να σας πω γιατι χαθηκε ο videomix σημερα η θελετε να του ευχηθειτε τα καλοριζικα απο μονοι σας? :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Mέχρι στιγμής πάντως με έχει πελαγώσει. Χρειάζωμαι επειγόντως βοήθεια.
Και ξέρω που θα την ζητήσω. Ξέρω επίσης πως θα την προσφέρει απλόχερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Reaction score
0
Αντρεα, δεν εννοω μονο τον αποπλεκτη και την αυξηση της αναλυσης. Πριν λιγους μηνες αγορασα μια 32αρα crt philips με pixel plus 2, την9509. Με ενεργοποιημενο αυτο το συστημα,ακομα και με τηλεοπτικους σταθμους δινει μια τρισδιαστατη εικονα που πρωτη φορα ειδα στη ζωη μου. Απο οτι καταλαβα αυτο δεν το πετυχαινει μονο αυξανοντας τον αριθμο των pixel αλλα ρυθμιζει και τη αντιθεση γυρω απο τα περιγραμματα κλπ, πρεπει να ειναι πολυ περιπλοκο. Αν εχεις το μενου της ρυθμισης εικονας ανοικτο, βλεπεις οτι η φωτεινοτης, η αντιθεση, ο κορεσμος χρωματων συνεχως αυξομειωνονται αυτοματα αναλογα με την σκηνη. Και οι αλλες εταιρειες εχουν αναλογα συστηματα. Αυτα τα εξυπνα συστηματα βελτιωσης της εικονας, υπαρχουν σε καποια μορφη και στους προβολεις?
Να σε ρωτησω και κατι αλλο. Νομιζεις αυτοι οι προβολεις με το HD2+ θα κρατηθουν πολυ καιρο ακομα σε αυτες τις τιμες? Μηπως σε λιγους μηνες λογω των νεων μοντελων με Darkchip αλλα και των χαμηλοτερων τιμων των LCD πεσουν πολυ οι τιμες και αν αγορασουμε τωρα, θα κλαιμε τα λεφτα μας υστερα?

Reaction score
0
Γιάννη όχι απολυτά ρίξε μια ματιά στο thread screenshots H79, στην Αμερική αρχίζει το rollout από την ερχόμενη εβδομάδα...

V

VIDEOMIX

Guest
Επιτέλους, ήρθε η ώρα των εντυπώσεών μου για τον νέο μου βιντεοπροβολέα. Μετά βέβαια απο την απαραίτητη παρέμβαση του Βαγγέλη Λάμπρου χθές το βράδυ, οπου και ήταν καταλυτική, (βλέπε φώτος) τώρα πια απολαμβάνω την κινηματογραφική αίσθηση του μηχανήματος. Οι διαφορές απο τον προηγούμενο (benq7800) ειναι αισθητές και τις βλέπω κυρίως στο contrast, στην λεπτομέρεια της εικόνας, στην καθαρότητα του θέματος συμπεριλαμβανωμένου και του νεταρίσματος, αλλα και στην ομοιογένεια της εικόνας σε όλο το πανί. Επίσης το μαύρο του ειναι σχεδόν τέλειο. Το μειονέκτιμα που παρατήρησα ειναι η ψυχρότητα κάπως, στα χρώματα. Αυτό διακρίνεται στο άσπρο. Μπλεδίζει ελαφρώς.
Η ώρα των φωτογραφιών λοιπόν:

Οι φωτογραφίες παρ'ότι μεγάλες, ειναι σε χαμηλή ανάλυση ωστε να φορτώνωνται γρήγορα. Φωτογραφίες με τον προβολέα σε δράση μετά τις ρυθμίσεις δηλαδή, σε επόμενο post.
Αυτά και περιμένω τυχόν απορίες και διευκρινήσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.332
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis