OPTOMA HD 82 η EPSON 5000 ?

Μηνύματα
1
Reaction score
0
Χαιρετώ την ωραία παρέα. Είμαι καινούριος στο " sport" των προβολέων και επειδή θέλω να αγοράσω κάποιον με καλή ανάλυση και αντίθεση παρακαλώ τα φώτα σας.
Από όσα έχω διαβάσει, νομίζω ότι είμαι ανάμεσα σε OPTOMA HD 82 ΚΑΙ EPSON 5000. Άν κάποιος φίλος η φίλη έχει κάποια εμπειρία η γνώση πάνω στα δύο αυτά μοντέλα, θα ήθελα την γνώμη του.
Αααα!!! Και αν μπορεί κάποιος να γράψει σε δυο γραμμές τα πλεονεκτήματα του DLP από το LCD και αντιθέτως, θα ήμουν και πάλι υπόχρεος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

Μηνύματα
156
Reaction score
1
χωρις να τους δω ειμαι σιγουρος οτι ο 82 ειναι καλυτερος φυσικα αν δεν εισαι ευαισθητος στο ρεηποουτ.καλυτερες πληροφοριες θα σου πουν αυτοι που τους ειδα.
 

Μηνύματα
271
Reaction score
56
Απάντηση: OPTOMA HD 82 η EPSON 5000 ?

Ως κάτοχος του OPTOMA HD 82 μπορώ να σου πω ότι θα σε ικανοποιήσει απόλυτα, αν δεν έχεις πρόβλημα με το φαινόμενο του ουράνιου τόξου.Επίσης με τη βοήθεια επαγγελματία η εικόνα του έρχεται αρκετά κοντα στο ιδανικό (έγω πάντως το έκανα και δεν το μετανιώνω πιστεύω πως αξίζει τον κόπο και τα χρήματα).Τα πλεονεκτίματα των DLP είναι το ansi contrast και η υψηλή φωτεινώτητα οι καλές διαβαθμίσεις του greyscale και το μέτριο μαύρο (αρκετά καλό στον 82 για DLP)).Τέλος τα χρώματα του είναι υπερκορσμένα γεγονός που σε κάποιους (αυτούς που τους αρέσουν τα έντονα χρώματα) αρέσει και σε άλλους όχι.

Τώρα τον EPSON 5000 τον έχω δει σε demo χώρο και προφανώς αρυθμιστο (το μόνο που πείραξα λίγο ήταν το contrast & brightness ) αλλά δεν με ικανοποίησε στά χρώματα του αλλά κυρίως στην κίνηση του (Το pure motion toy OPTOMA είναι με διαφορά κατα την γνώμη μου καλύτερο).¨Ολα αυτά βέβαια χωρίς να είναι ρυθμισμένος και χωρίς να ξέρω κατά πόσο έρχεται η εικόνα του από έναν επαγγελματία (κάτι το οποίο και σου συνιστώ ανεξαρτήτως ποιόν προβολέα θα πάρεις).Παραπάνω καλύτερα να σου πουν οι κατέχοντες Epson 5000.

Επίσης αν μπορείς να ανέβεις σε χρήματα (περίπου 800-900ε αλλά τα αξίζει) δες και τον JVC HD350
Καλές αποφάσεις!!!!!!
 

Μηνύματα
10
Reaction score
0
Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο προβολείς. Είχα δει τον Optoma HD 82 και με είχε εντυπωσιάσει. Τον Epson TW 5000 δεν το έχω δει, αλλά περίμενα να βγει ο Epson TW 5500 μήπως είναι καλύτερος. Τον έχει δει κανένας να μας πει; Πάντως ο Optoma HD 82 είναι πολύ καλός, το Motionflow με εντυπωσίασε και δεν παρατήρησα κανενός είδος rainbow.
 


Staff online

  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.402
Μηνύματα
3.078.844
Members
38.695
Νεότερο μέλος
Jimstag
Top