Optoma hd25 dynamic black

Reaction score
0
Χαιρετώ.
έχω τον προβολέα του τίτλου.
2 απορίες- ερωτήσεις στους ειδικούς.
1) το δυναμικό μαύρο γιατί το προτείνουν κλειστό;
Ενώ αν είναι ανοιχτό ανεβαίνει το contrast και έχω την εντύπωση ότι θα δείχνει καλύτερα;
2) ρώτησα και πιο κάτω.
Το image shift του optoma από το μενού μπορεί να αντικαταστησει κατά κάποιον το lens shift; έχουν διαφορές;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Χαιρετώ.
έχω τον προβολέα του τίτλου.
2 απορίες- ερωτήσεις στους ειδικούς.
1) το δυναμικό μαύρο γιατί το προτείνουν κλειστό;
Ενώ αν είναι ανοιχτό ανεβαίνει το contrast και έχω την εντύπωση ότι θα δείχνει καλύτερα;
2) ρώτησα και πιο κάτω.
Το image shift του optoma από το μενού μπορεί να αντικαταστησει κατά κάποιον το lens shift; έχουν διαφορές;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Για το 1 σου παραθέτω μια παράγραφο απ' το projectorcentral:

DynamicBlack. The HD25's DynamicBlack system is supposed to adjust the image to intelligently increase contrast. What it actually seemed to do was occasionally increase fan noise for several seconds at a time without much of a tangible effect on the image itself. The change in fan noise is much more distracting than if the fan had just been loud from the start, and it can pull you away from the content you're viewing. DynamicBlack is not recommended for home theater users.

Ειδικά για μοντέλα που έχουν γραμμικό gamma (όπως οι dlp), ορισμένες φορές τέτοια τεχνάσματα μπορεί να έχουν περισσότερο αρνητικές παρά θετικές επιροές στην εικόνα.

Reaction score
0
Για το 1 σου παραθέτω μια παράγραφο απ' το projectorcentral:

DynamicBlack. The HD25's DynamicBlack system is supposed to adjust the image to intelligently increase contrast. What it actually seemed to do was occasionally increase fan noise for several seconds at a time without much of a tangible effect on the image itself. The change in fan noise is much more distracting than if the fan had just been loud from the start, and it can pull you away from the content you're viewing. DynamicBlack is not recommended for home theater users.

Ειδικά για μοντέλα που έχουν γραμμικό gamma (όπως οι dlp), ορισμένες φορές τέτοια τεχνάσματα μπορεί να έχουν περισσότερο αρνητικές παρά θετικές επιροές στην εικόνα.
Κατανοητό.
Άρα κλειστό.
Δεν υπάρχει ουσιαστικά διαφορά στην εικόνα.
Σε ευχαριστώ.
Για το 2 ερώτημα κανείς;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Πρέπει να έχει κι ο jvc μου image shift. Θα το δοκιμάσω να σου πω. Είναι κάτι software-ικό. Δε μετατοπίζεται ο φακός, αλλά η εικόνα εντος του πλαισίου του φακού νομίζω. Θα το δοκιμάσω να σου πω. Σίγουρα πάει περίπατο το 1 προς 1 pixel mapping.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.121
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio